bildbomb

Mösspåtagning
avslutningsfotooo


tävlingar om vilka som fick gå ut först. vi förlorade pga alkohol. TEMA nöördar





FÄÄÄSTeer



Pynta flak


Busbacken kl 8.00 och 30 plusgrader


Studeeent







Terrores råkade kliva av mig tån på flaket med klackadojjsan så vårt flak förvandlades till ett blodbad. Men vad gjorde de? det löste vi med papper och silvertejp!!


Gatufest!!


Bröllop!!





Grekland (Kreta)


nuuu orka jag inte lägga in mer. Ska snart spela match, derby mot söråker TAgGGgAA

hej här är jag

ba för jag har så förbannat tråkigt just nu så kännde jag för att skriva ett litet inlgg här. Såg att mina besökare inte gett upp hoppet helt om mig så kör jag ett inlägg och ser hur länge jag orka hålla på här.
En sjuk sommar egentligen. Tog studenten och nu sitter jag här. Och studenten var ju mer än underbar, fy i helvete vad kul jag hade. alla fester, mösspåtagningen, ännu mer fester och fylla och tillsist studentdagen. Kunde inte bli mer lyckad!
Alla mysiga kvällar på uteserveringar med fint folk och min älskling, gatufesten, och Grekland! Grekland och Kerta var också helt underbart. En stor skillnad från turkiet resan jag och alla bruds gjorde förra sommaren, nu var det ba njut och mys! haha men en till resa med brudsen måste göras om!!
ja nu har ni fått höra lite. Tänkte lägga in lite bilder också men det gör jag sen för jag måste föra över alla bilder från min gamla datta till min nya fina bästa datta <3
min kärlek

RSS 2.0