vinst!

wihoo vi vann sista matchen mot iggesund!
haha dom var riktigt värdelösa men ändå, kul att vinna.
jag gjorde mål å (y)

Efter matchen stannade jag kvar och åt lite med hannah, så åkte jag med henne hem. Första gången jag åker med henne sedan hon fick körkort och hon var faktiskt duktig :')
Just nu ligger jag i sängen och vill helst bara sova. Men det känns lite tråkigt .. nu när de är timråland och allt :o fan största som händer i timrå!! nä men jag ska nog dra dit en sväng senare och träffa massa folks :) men ska nog inte dricka.. har ju faktiskt match imorgon!
får se vad som händer helt enkelt.

det va ju självast fan

fan va less jag är nu.... Vi förlorade mot ukraina, fast dom va sämst! vet inte vad vi hålle på med.. det funkar inte.. kan ju bero på att vi är ett helt nytt lag och jag känner knappt vissa men ändå..
HAHA fyfan va jag skrattade när jag såg tjejerna från ukraina, hahahha ni skulle sätt frillorna!! hahahaha å herre. stog och skratta ja på plan, stog och snackade lite skit också jag och ida som spelade topp med mig. haha deras backar fattade ingenting vad vi snackade om, haha tur de! Själv va jag punktmarkerad av 3 spelare. två spelare följde efter mig vart jag än sprang och en var bakom och tog djupet. asså de följde efter mig som nå jävla svansar, vart så jävla förbannad vetty. Jag kunde inte ta en boll utan att jag fick 5 spelare mot mig.. en tjej var värst, hon höll fast mig och hon drog i mig och ja jag vet inte vad. fan vissa gånger vart det nästan fighter mellan oss, en gång drog hon i mig så mycket så jag smällde till henne i ansiktet , då sparkade hon mig men då blåste dommaren frispark till mig hohoh.. och efter matche när vi skulle tacka så kramade hon mig och typ sa nåt och skratta. haha söt chey... nä men det va ganska kul även om vi förlorade, fick mig ju ett gott skatt för dagen.. haha hoppas någon knäppte ett kort på dom så ska ni få se HAHA
men nu ska jag ta en snabb dusch sen ska jag åka och spela match igen mot iggesund.
HEJ

god morgon

Jaha nu sitter jag här och väntar på min skjuts. Att jag alltid ska kliva upp så jävla tidigt när jag inte ens behöver de, tar alltid fel på klockan och tror jag måste fetstressa men ändå är jag klar efter tio minuter och då sitter jag bara här i typ en timme.
jaja
Snart är det dax då att möta Ukraina... börjar bli lite nervös sådär. Men det går nog bra hoppas jag. Vi har ju somsagt ett plocklag, alltså både spelare från ifk timrå och söråker, både 93or och 92 or. Det är ju 92ornas sista år iår så jag vill vinna!
Nu måste jag sätta upp håret och sedan knyta på mig gammskorna som snart går i bitar.. haha tejpar alltid ihop hela skorna innan match för jag älskar dom så mycket och jag vill inte byta till mina nya.. Testade de nya en gång på träningen och fan fick byta tillbaka till mina lovers efter typ 5 min..
jajajjaa hedda

förlust och grillning

Vi förlorade vår första match idag på mittnorden mot vännes.. och fan va less jag blev! Men imorgon möter vi Ukraina så det ska bli kul. Första gången jag möter ett utlänskt lag faktiskt.. Eller jag har ju typ mött norge och danmark. HAH så fult när vi mötte norge, alla hade långt blont hår och världens kortaste shorts när dom spelade och så hade de dragit upp armarna på tröjjan upp på axlarna, fan va jag garva.. hoho. Får se hur ukrainarna ser ut då!

När jag kom hem hoppade jag i duschen sen cyklade jag upp till bandsjön och mötte Linnea,fia,kim,sabina och matilda. Vi spelade lite volley boll och grillade. Mitt lag vann såklart på volleybollen :):) jag fia och matilda mot linnea kim och sabina. fan va vi lekte med dom... haha...
När vi precis grillat upp våran korv började det regna så då cyklade jag hem eftersom jag har match tidigt imorgon. Tänkte se på film nu och sedan sova, lika bra så jag kommer upp imorgon :)

MITTNORDEN

Nä nu måste jag sova för imorgon börjar mittnordencup
ska bli skitkul!
KOM OCH KOLLA!

torsdag 17.00 (fagervik plan A ) timrå/söråker - Vännes AIK/spölands IF
fredag 10:30  (Älvvallen)  Timrå/söråker - FC Stanislavchankal (UKRAINA)
15:30   (Fagervik A) Timrå/söråker - Iggesunds IK

bilder

här kommer massa bilder från mina dagar.
Lördag hemma hos mig och drack hela kvällen.


Söndag Bella kom och hämtade mig, vi åkte på birsta en sväng. Hon hade kört massa folk i lördags och tjänat ihop mycket pengar. Jag hittade världens finaste klänning och skor som mammi ska köpa till mig ( L ) hoho. Sedan blev de max, och sen hem till mig och mystee

Måndag tog bussen till sthlm klockan halv 8 på morron, å fyfan va jobbigt det var! Väl framme i sthlm så hittade jag t-banan och bytte massa tåg och hittade till mormors lägenhet alldeles själv. Stolt faktiskt eftersom det va ett tag sen jag var där nu. När jag kom dit fixade jag mig lite sen drog vi ner till färjan. Åt en massa god mat och hade de mys bara. Gick ut på Åland en sväng också mitt i natten, hoho dött var de kan jag lova!


jag och mammsen


Kom tillbaka till sthlm på tisdag eftermiddag, då träffade vi min morbror så åt vi massa gotta. Tog tåget hem på onsdagmorron och nu är jag hemma!

Ikväll umgicks jag med mina älsklingar linnea och sofia! ♥

hejåhej länge sen

hej bloggN
saknat mig???
klart ni har :')
Har haft fullt upp i helgen asså med massa festande! Sen hann jag inte skriva innan jag åkte till stockholm för att sedan åka på en kryssning. Det var skit nice! men jag skriver mer sen för jag hinner inte nu. Ska fixa en massa också ska jag va med min babybobo som jag saknat så mycket! poss

vilken natt

ja vilken jävla natt det blev.
Skulle komma massa folk hit till mig men då voltar dom med bilen alldeles utanför typ så det blev ambulaser , poliser och brandbilar fulla gatan istället. 10 pers va dom i mackes lilla golf, hua. tur att alla klarade sig bra iallafall!
Efter att ha stått ute i regnet i någon timme så drog vi upp till mig några stycken och fortsatte dricka, sedan vart det lokalfest i lögdö men jag kommer inte ihåg så mycket därifrån såå..

Hade 100 sms imorse där folk frågade om jag levde. Efterdom det står om olyckan i tidningen, så står de ju vart det inträffade så dom trodde väl jag satt i bilen, men det gjorde jag ju inte.
Nu har jag städat en massa här hemma, haha det va inte nådigt det!
Nu är det bara att ladda om för ikväll äre partyyy!

haha hade knäppt en fin bild på mig själv inatt nära jag kom hem. haha ful jag är ibland.


fy fan fyafannn

http://st.nu/start/sundsvall/1.1220751

fyfan!!!
:'(((
hoppaas alla m år braa

buhuuu 1 mint

egen företagare

från och med ikväll/inatt är jag egen företagare!
jag och min kollega LT/chillarn har kommit på en stoooor idé. det är grymt.
ni skulle bara veta! men tyvär kan jag inte avslöja någonting en.
men det kommer :)
godnatt sålänge. Har en slitsam arbetsdag som väntar imorgon! ♥


död

haha titt på fan jag är död!
fyfan va jobbigt det var, och jag skämtar inte heller.
Jag har spelat fotboll hela mitt liv men det här var fan döden!
Vi körde stenhårt idag, eller jag har varit med om värre men efter det här uppehållet så orkade man ingenting. Jag orkade knappt stå upp och det bara dunkade i mitt huvud. Känns som att jag börjar bli sjuk :(( vill inte...
jaja
nog om det.

Det första som händer när jag kommer innanför dörren är att sebbe börjar tjaffsa med mig! fan vetty va arg jag blev. Han sa att han hade ätit upp all min tacos och att det va hans pepsi som stog i kylskåpet, men det var det ju inte?!?!? det är ju mitt. men ah så nu är jag irreterad också. Skönt att han åker imorgon!
Nu ska jag kolla på film här. Internet lider ju sönder så jag orkar inte ens hålla på.

fotbollsträning

IDAG BÖRJAR VI TRÄNA IGEN!! taggad????
nej.. inte ett dugg.
hehe.
vill helst bara döö.. men det kommer jag nog göra ikväll ändå. På tanke om att jag inte har rört på mig så mycket de här veckorna.
jaja. får kämpa.
Kämpa får jag gö här hemma också. Jag hatar fan att vara ensam hemma. Eller det är ju skönt somfan, men jag är ju sämt på att laga mat och jag orkar inte städa efter mig eller nåt. så jag undrar hur det kommer se ut här när alla kommer hem.. hehe

hörs sen efter träningen om jag inte är död ♥

<3


hittade en fin bild på mig och pappsen.
♥ 1959-2006

jaha

köpte:
puder, foundation, mascara, en tröjja, tighs, bikini och en pepsi.
ja det blev lite köpt iallafall.
Bikinin är finast, älska meeest!


birsta

Imorse vaknade jag svin tidigt! iallafall för att vara mig. Vaknade klockan 12 (y) av att jag fick ett sms av Ingvar. Han frågade om jag ville vara med och spela mittnorden nästa vecka. Och det vill jag ju såklart :D sista året för mig iår. Förra året vann vi guld. Får se vad det går iår då :)
Nu ska jag åka på birsta med mammi och ema  och handla lite småskit. Känner att det behövs lite nytt i b.l.a min sminkväska.



Låtarna som spelas mest av mig just nu


hejdo linnea

Om två timmar lämnar hon mig själv här i bandsjön. . ensam.
Hon ska till göteborg och jag blir kvar här i skogen! helt själv.. japp det är sant. Mammi och emma åker till sthlm och sebbe åker till övik. .
Blir till att hugga ved hela veckan då så man klarar den kalla vintern..
kommer sakna er alla hedda!
nu blirre party

nä men nu lämnade jag Linnéa och hennes stuga och gick hem :) tänkte att hon kanske skulle få sova lite innan de beger sig till gbg. Vårat lan gick bra, förutom att dattan tog slut på batteri hela tiden och vi hade bara en laddare. . men jag hann göra det jag skulle iaf :)
Nu ska jag kika på film och sedan sova. Borde göra de nu känner jag men jag är inte nå trött.. jobbit

lanet fortsätter

Nu har linnéa packat klart och grejjet på så nu kan vi fortsätta vårat svettlaaan!
Båda är nyduschade och fräch men vi får väl se hur länge de varar! lan är ju till för att vara svetti. Ska jag vara ärlig lyckades vi inte så bra med det igår. Får se om det går bättre idag.
Lanet börjar på facebook och sedan bdb skulle jag tro. Går det bra kanske det blir en sväng in på lunarstorm också! men det viktigaste av allt är ju alla bloggar man måste lana sönder.
på återseénde!


rolig dag..

idag har jag legat i sängen hela dagen. Fyfan va lat jag är. Orkar inte ens gå upp och släcka lampan!
sov till klockan 3, kollade på film och sedan låg jag kvar här, Funderar på om jag kanske ska börja röra mig uppåt snart och hitta på något. Är på tiden känner jag! kanske ska färga håret... köpte ju hårfärg igår.. men jag kanske gör det imorron iställer. Jag vene ja, få se!
kul inlägg va?
jahaaaru :')

svettlanet fortsätter

fan vettu. Nu börjar lanet spåra ut lite . . Linnéa börjar sjunga för fulla muggar och fönstrerna börjar dimma igen.
jag har tävlat mot mig själv i icy tower. Slog inte rekord, men jag var nära. Brukar spela det spelet när jag får damp, och det är just vad jag fått ikv. Till och med min mamma brukar säga åt mig att sätta mig ner och spela det när jag börjar gasta! haha sjuuukt. Nä men vi har det trevligt här i stugan.. håller mig kvar i soffan... vill inte komma nära sängen. Kan finnas mycket basiller där, eller hur då fisring? ;);););););););););););););););););)
nä nu börjar linnéa gå för långt med sitt sjungande! de där höga tonerna skulle kunna väcka en död människa.

Tänkte bjuda på en till söt bild på mig och Linnéa från när vi gick i 8an. Vill ju bara grina, så jävla gulliga!


lanar

ikväll har jag umgåtts lite med mina kära vänner linnéa och erica. Vi köpte lite gotta på konsum sen satt vi ute och kollade på regnet. skit fiiint <´3<3<3<3<33333
Sedan åkte jag hem till Linnéa och busade lite med lucas. Han kasstade chips över mig :(( men han erbjöd mig att jag fick sova i fias rum, han tyckte hon kunnde sova ute.
Just nu sitter jag och Linnéa ute i hennes lilla hus och lanar! fan vetty, lana facebook de är grejjer de!
Nu ska vi fortsätta med vårat svättlan. fan vettu va linnéa luktar!!! måste säga till na. eller hon kanske läser det här snart. svätte bah häng!
hejjjdoo


hahahahhahahahhahahah så jävla snygggggggg.
linnea skickade lite fina bilder till mig från luciacupen.


birka

vilket sjukt väder! fyfan för regn. Blir att ligga hemma hela dagen idag då!
Idag får jag pengar :D:D:D skööönt! ska köpa hårfärg och färga bort utväxten,
Den tar knäcken på mig.

Skulle igenligen åka till stockholm imorgon, men jasmin var ute och tågluffade så jag vill inte åka dit då, Fast jag åker på slutet av veckan istället och möter upp mammi där. För då ska vi åka Birka båten över till Åland och tillbaka. Det blir nice hoppas jag. Länge sedan man åkte på kryssning nu. Synd att man inte är 18 så man kan åka utan målsman.



där lär ju jag ligga hela kryssningen


glidarn


jag i min nya BMW

burn in hell

Jag blir så jävla förbannad asså. Har bara lust att döda någon just nu.
lol fan ...... vilken jävla idiot. HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAAAAAAAAA
ÅHÅÅÅ ska jag skratta eller gråta!! DET ÄR HELA JÄVLA TIDEN VETTU!!!!!!
daisodjsakdsalmdxsak mxksamda
finner inga orrrrrrrrd.
haha jag ork int.....
tro fan jag måste skaffa mig en ny blogg där ingen vet vad jag heter. lika bra känner jag just nu! lika bra
hoho hihi hehe
nä men skit samma. va som mig! älska mig.


mun and dad

igårkväll vart det en lugn kväll! Vi gick på ica och köpte lite gotta och sedan satt vi oss ute i solen. Vid 10 kom alex och umgicks lite med oss. Vi åkte runt lite med han, sedan hämtade vi upp emil och åkte in på max och köpte lyxshake! svin goda =D Efter det drog jag och Linnéa hem till henne och spelade guitar hero. haha guh så länge sen det var, och sämst hade man blivit. Satt också och kollade igenom en massa gammbilder, hahaha fyfan!

Idag vaknade jag vid 2 och då kollade jag på världens sämsta film iallafall! haha fyfan va dålig den var. Mum and dad heter den. haha har aldrig sätt nån värre i hela mitt liv, Absolut den sämsta filmen som finns!

Sitter och försöker få tag på Jasmin nu. För jag tänkte åka ner till stockholm i veckan. Va så länge sen jag var där nu känner jag. Saknar alla så mycket! Mamma och emma ska också åka ner och bo hos mormor, men jag vet inte om jag ska åka ner med dom nu på tisdag eller om jag ska åka nån dag senare. Får se om jag kan bo hos jasse. men jag har inte hennes nr längre eftersom jag har bytt kontantkort.
Jag och Linnea skulle igentligen ner till söderhamn idag men det blev inte av för det va nå målare som skulle måla om inne i våran stuga. så det får bli någon annan gång :)
Nu ska jag städa!


<3

ikväll blir de till att vara med dom hära!
hör av er om det händer något roligt här i världen.


full lärd bilförare

Igår var jag och Bella ute och övningskörde lite. hehe eller vi åkte till nordic parkeringen och jag fick köra där. Det var väl den 3de gången jag körde bil och jag må säga att jag va duktig :') hehe efter lite kärringstopp och hoppande framåt så fick jag till det och sedan körde jag runt som en jävla dåre medas bella satt brevid och skrek... haha vilken tünt. ( L ) nä men efter det körde vi in mot stan och umgicks med bellas kollegor. De satt och drack och jag vart jävligt sugen. Men jag sparade mig tills idag så ikv blir det nog fest för min del! wihoo.
Vi skulle igentligen spela golf igår, men bella vågade inte möta mig för jag är för bra! ni ska bara veta. När jag va på cupkommunal med landskapslaget förra året så spelade vi golf då, och jag tror jag vann! eftersom jag var den ändå som lyckades rammla och slänga iväg klubban när jag skulle skjuta :))
Nu ska jag nog åka och bada med linnéa och kim. blir nice de!


 

cup komunal

min och linnéas konversation

Linnea: ja ska vi göra nått ikväll elle?
Amanda: som vadå?
Linnea: skulle inte du dricka?
Amanda: men jag jobbar ju imorgon? det är ju bara torsdag.
Linnea: va? vafan jag trodde det var fredag....

lille tötisen då. man kan tro att du fortfarande är blond :')
hehe ops jag nedverdera? min egen hårfärg! . .
men det måste ju ta mer på henne :)

fan va tråkig jag känner mig. Folk fråga lixom om jag vill hitta på nåt, men nääää... jag har ingen liv för jag jobbar på sommarlovet. . hehe det gör mig väldigt trött, så jag tänkte gå och lägga mig snart.


Har kollat på ice age 3 idag också. hoho kung! 5/5 lätt

1 dag kvar! happy

Nu har jag endast en dag kvar på jobbet! och fy fan va skönt. Synd bara att lukten kommer följa med mig resten av livet..
Jaja, idag har jag haft ganska mycket att göra. Lika så igår. Men det är bra för då går tiden lite snabbare. Så såklart när jag slutar idag börjar det regna,blixtra och åska... Så jag fick sitta kvar i säkert en timme och vänta på att det slutade blixtra innan jag kunde åka hem. Vågar inte åka moppe när det blixtrar eller, hoho.
Nu är jag hemma iallafall. Åkte hem i spöregn så jag ¨håller på att frysa ihjäl. Gick ner och tänkte ta en varm dusch men så kommer det inget vatten?? Vi är vattnelös för tillfället :o Ibland hatar jag att bo i hus. Ska kolla om vattnet har kommit tillbaka nu! hejjdo


tatoo

Efter sommaren så ska jag tatuera mig. Jag längtar som en jävla dåre. Då äre väl bara att säga hedda till lönen :)) men jag ha viljat gjort det så länge nu så det får bli efter sommaren.
Har bara lite svårt att bestämma mig. Eller jag vet vad jag ska göra men inte vilken text och hur jag ska ha texten.


ungefär sådär  vill jag ha vid duvan. men har inte bestämmt text ännu. kanske har allt på engelska eller allt på svenska. får se, ska fortsätta fixa lite med den.
(så ska det inte vara det där korset runt duvans hals. det målade jag bara dit på paint hihi,)
Sen ska jag göra en till också som jag hittade en bild på. sjukt snygg!


fast den får bli i oktober när jag fyller år. Ska få pengar till den då :))


wihoo

solen skiner i timrå idag! igen. menmen, jag ligger ändå bara i sängen och är trött. Fick sluta tidigt idag för jag kämpade så mycket. (y) hehehe. venee vad jag ska skriva. . . ha inte gjort så mycket.
Jo jag låg och kollade igenom alla mina bilder igår och hittade lite roliga.


stockholm med johanni för 3 år sedan <3

jag liten plupp i grekland

grekland 07

egypttttten

gick ut 9an
 
linnea var blond och jag var rik

8an? vi skulle bli hockeyproffs

fia och jag va töt innan vi skulle börja 7an?

hittade jätte många mer kuliga bilder. men orka fan inte lägga in alla


buhuuu

KUL ATT JAG NYSS HAR VAKNAT DÅ! . .
hur ska jag kunna somna ikväll då??
dittfel.
näää men jag är skit irrri nu för jag har inge snus kvarrrrrr.... vill bara grina, Fan vetty. och jag orkar inte röra på mig heller. så jävla skönt att ha uppehåll från fotbollshelvete så man slipper de. Ha igentligen ett träningschema som vi ska göra under veckorna vi är ledig men fan bry jag mig eller. Ska nog vara ''sjuk'' resten av säsongen också. sköööönt. ha ju fan vare de hur länge som helst nu och skadad och grejjer. likabraoo
men nu ha jag inte tiddddd hedda


åå ser jobbit ut.......
. . . . nä nu fick jag ångest! ska ut och springa  djksamdsadsg




lite sol

Åhå vilken jobbig dag det varit på jobbet idag. Haha inte för att jag har gjort någonting men jag var så trött så jag orkade inte ens stå upp. Därför somnade jag på soffan istället och när man väl ska göra någonting så är man helt slut när man ställer sig upp. Vet inte om de här jobbet är någonting för mig, tog det det fick lixom. Jag har sån fobi för lukter och typ ta i saker som luktar konstigt och det får man ju göra lite då och då. Brukar försöka hålla mig borta från sånt där men ibland måste man. Jag tror nog jag är den som använt mest tvål under tiden hagalid har funnits.
Nu är jag iallafall hemma. Ska sova lite nu hade jag tänkt, sedan måste jag ner på affärn och handla lite saker!
Blir så lycklig nu när solen kommer fram, länge sen!! stanna gärna

bilder från gårdagen





nu ska jag äta chips


söndag

Godmorgon!
Tog mig en liten sovmorgon idag, Skönt de. Det behövdes kännde jag efter allt jobb i veckan. Nu har jag bara en vecka kvar sen är det sommarlov för mig igen (y)

Igår tog vi der bara lugnt hemma hos sofias mormor. Hon har hennes lägenhet nu i 5 veckor, de är nice. Vi kollade på Onskan och åt lite gotta.Efter det lallade vi på mest och sedan gick vi ut en sväng. Träffade lite folk och så. Just ja brorsan och hans flickvän har kommit hem nu efter att varit borta i 100 år så jag åt middag och grejjer med dom igår, de va lite små kul och lyssna på allt de gjort. :)

Har inte så mycket att skriva men nu ska jag kolla på film iallafall. Får se vad som händer sen!

GRattis

Grattis tessan på 18 års dagen!
och grattis adde på 19 års dagen!
snart är de min tur, hihiih. 25 oktober då jävla fyller jag 17. . . . . haha orka. Skulle nog kunna skippa den födelsedagen och hoppa dirre till 18. 17 år är lixom en väldigt onödig ålder.
jaja nog om de.
Igår tog jag det bara lugnt med Linnéa och Sofia. Fast Salt och Adde kom och hämtade oss runt 10 så vi åkte till söråker och lalla på där, in på donkas en sväng med. Efter det åkte jag och Linnéa hem till mig och kollade på en film som mamma hade hyrt. Kommer inte ihåg vad den hette men den va svin hemsk :'( sorlig alltså. jag somnade dock efter halva men kollade klart på den imorse. buhu ville bara grina. hemska människor de finns ibland.
Nu har jag nyss duschat och ska snart fixa mig lite. Tänkte dricka ikväll men pengarna ba häng så vi får se hur de blir.
 


en liten bild på mig och sofia från igår.
så jävla snygg jämt, ja orkar inte


trött chey

Vilket jävla väder! fyfan säger jag bara. Men det gör inte så mycket eftersom jag jobbar, men det är tråkigt ändå. Hade nog varit mer less om det hade varit 30+ och skinande sol. Idag på jobbet har jag iaf... kollat på tv och snusat typ hehe.. nä men det är lite tråkigt för dagarna går så segt. Men nu är jag hemma och jag tänkte lägga mig och kolla på film. Lärju somna men det är lika bra för då blir jag pigg tills ikväll! Inte för jag ska göra något speciellt tror jag, men nånting hittar man ju på. Ska nog spara mig tills imorgon för jag såg att det skulle blir bättre väder då :)) happy face.
 


smoothie

Har nyss gjort världens godaste smoothie illafall. Har aldrig varit med om någon godare! den va fan godare än baristas.
yoghurt
Jordgubbar
banan
vaniljglass
krossad is



tänkte vara litt frän då som alla kända bloggar och knäppa kort på min smoothie. Men den är tyvär redan slut!
den satt fint

soppa

Nu är jag hemma för dagen. Vart en lite kortare dag idag på jobbet. Åt soppa idag, de va sviiingott. Haha länge sen man åt sånt. Typ i 9an? mmm måste tvinga mamma att göra soppa till mig nån dag.
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ta och ringa väcka Linnéa??? huhuhu. Nä jag ska nog sova lite. Orkar inte ens röra mig för tillfället. Tänkte gå ut och springa lite idag också. haha tänka sig. Nä men vi måste ju göra de nu då eftersom det är uppehåll med fotbollen. Annars kommer jag nog inte orka springa en meter när den drar igång igen.

Nä nu ska jag nog gå och lägga mig i sebbes rum och kolla på film där i hans bio anläggning. Ha ju chips också så det blir fint de.

betyg

HAR FÅTT MINA BETYG NU!!!!!!!!!!!!
haha så jävla duktig. de trodde jag aldrig. Ändast ig i ett ämne. . fast de kommer jag läsa upp eftersom engelskan är ett måste. hehe jag är sämst på engelska. plus att jag inte gjorde nationella i det.
Det måste vara min slutspört jag gjorde på slutet. Fyfan va jag jobbade ihjäl mig de sista veckorna. Men annars hade jag ju ett slappt år!


ååjobb

Ännu en dag på jobbet avklarat. känns skönt! Nu är de inte långt till helg.
Igår kväll somnade jag inte klockan 6 men därimot klockan 9 (y) De gjorde så jag var pigg på jobbet och inte somnade på en stol som jag gjorde i förrgår. Jag är dessutom inte trött nu. Så nu kan jag ju dra ut och göra något istället för att bara ligga och sova :)) Jag ska bara vänta på att Linnéa ska vakna....


jobbit


gatufest <3

-----

Idag ha jag jobbat och jobbat och jobbat. Jag är så duktig. Hehe åkte moppe till jobbet idag.. töt. Sen åkte jag moppe ner på lidl också och handla chips. Nu väntar jag på mat så jag får sova nån gång! trött cheyy. sova klockan 6 på sommarlovet (Y)

jobb

Jag tänkte igentligen skriva om hur lördagen på gatufesten men jag väntar tills Linnéa skickat bilderna.
Men den var nice, förutom att det var väldigt svårt att komma in på daltons för vakterna va stenhårda i lördags mot för i fredags. Vart förfest med brudsen hemma hos Kim iaf, Sen vart de mycket partybuss in dit och även från gatufesten. Åkte krockbilarna också :D wie , haha ända karusellen jag kan åka typ. Kan ju inte åka sånt där som snurrar och ha sig.  jaja skriver mer när bilderna kommer.

Idag har jag iallafall jobbat! usch och fy och blä. första dagen och jag vill inge mer!! är på en avdelning på hagalid med 100 åriga dimenta? tanter. det ända dom gör är att sova och bajsa och skrika hjälp. satt mest och kollade på eller halvsov i soffan men det luktade i hela avdelningen. usch den lukten kommer följa med mig resten av livet!

Ikväll blir de avslutningsmiddag med tjejerna i laget. För nu är första delen av serien spelad och de måste man fira. haha.


gatufest - fredag

Sjukt rolig kväll. Var inne på Daltions heeela kvällen och hinkade i sig öl! träffade massa nice folk. Vart bjuden på det ena och de andra. Var kissnödig hela kvällen för jag trodde att om jag gick ut skulle jag inte komma in igen. Men tillslut gick jag ut och det visade sig att man kom in lika lätt igen. (Y)



träffade ett par norskar där också och bjöd på öl :) fick en ballong häst också av någon random.


hahahahaaaaaa

sundsvalls tidning

http://st.nu/sport/1.1173261

haha va sjukt.
Det behövdes heller inte. För visst sjönk tempot i matchens andra halva. Men när Erika Engblom satte gästernas enda mål åtta minuter från slutet var matchen förstås redan avgjord. Då spelade IFK Timrå dessutom med tio spelare, sedan den frustrerade anfallaren Amanda Sevefjord fått sitt andra gula kort.



haha just de! klockren kommentar under
Det är inte så konstigt att man vinner med 5-1 när man har mer än halva laget med div 2 spelare.

jag ba mytta

läste mitt förra inlägg alldeles nyss! haha där va jag skit less för att jag inte skulle på GF. men så vart de inte minnsan! Jag fick en 3dagars biljett och jag har haft så jävla kul! mest i fredags, dock inte lika kul idag! men jag berättar om de imorron för jag ska gå och dricka pepsi nu! ha längtat somfan.

Spelade match förut idag också, vi förlorade ..buuuhu! går inte så bra för oss för tillfället. Jag fick rött kort iallafall så jag åkte ju ut och är avstängd nästa match också. fan vetty ibland kan jag få sån där damp.
jaja jag slog typ sönder min datta igår också. fick sån damp så då får älsklingen ta smällen.
godnatt

lessss

jaha nu vart jag ännu mer less när det inte finns en jävel som kan sälja en gf biljett! förra året va det svin många men nu... nää.  jävla skit fotbollen gjorde så man inte kunde köpa 3dagars eftersom det va match igår kväll.... Jag vill gå ikväll men jag vill gå imorron också, men jag har bara en biljett.
jaja får se hur jag gör. men finns det någon där ute som har en biljett de vill sälja så ring meeej :))

jaja, igår va jag jävligt less! jag vene varför, eller jo de vet jag! hehehe men vafan. ork. palla..
nu ska jag fortsätta kämpa med en biljett. sen ska jag duscha, rakna bena , måla naglarna mm..
heja

men hua

jag är lessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

----
 
hejdo

vi förlorade mot säråker iaf.


inget internet

har inte haft nåt internet på några dagar nu och jag håller på att få nå bryt. Nu har jag fixat och grejjat på här med massa kablar så nu har jag internet, men inte trådlöst.
Tänkte berätta lite kort om mina dagar då som jag inte har skrivit.
Måndag umgicks jag med massa folk, drog tillbsjön på natten och spelade vollyboll och badade





Tisdag åt på biteline med tjejorna från laget, åt gott och drack öl. Sedan drog vi vidare till Dalton tältet och satt där hela kvällen/natten. Jag gjorde av med massa hundralappar där kan jag säga, men en rolig kväll var det iallafall!

     

Onsdag spenderade jag på GF.. Ja det var ingen höjdare precis. Tog bussen dit runt 10 och jag åkte väl hem vid 12 kanske? haha. Men jag var nykter och jag va med massa fulla människor. Inte så roligt då. Men det va ju trevligt att träffa lite folk iaf!

Idaaaaaaaaaaaaaaag har jag typ sovit. Ska snart iväg och spela match. i söråker..mot söråker.
ja så jag skriver mer när jag kommer hem.
possposs

RSS 2.0