portugal :(((

ja nu är de inge kul att kolla på VM längre...
buhu


puss


bilder






midsommar

Midsommar
Grillade med tjejorna i fagervik hemma hos kimsans syrra, och de va skit gott!! drack massa gotta och hade oss. Sedan drog vi till hässjö på fest. Bastade och hade oss, men inte bada! inte jag. höwa! va väl där hela natten och blev upp äten av mygg också, sen drog jag till söråker och sov nån timme? haha. Drog och käkade pizza med lite folk dagen efter men de va inte så gott. haha. Men en helt lyckad midsommar blev det!!

Midsommardagen
började åter igen hemma hos kims syrra. Linnéa kom med alkoholen så det var bara att börja dricka då ;) fick med oss kim och eve på det också! Hänny fick vara nykter och bli vår chaffis ( L ) lika så johannaa. waka waka! Drog ut till idyllen där de va smockat med folk iaf!! drog på fest på fest och var nära på att krocka med en jävel som körde på fel sida på motorvägen... vart en kanon kväll de å!!

så ha de hänt massa annat roligt också
men de orkar ja inte skirva om..
idag ha vi bara tage de lugnt, käkat och kollat på VM. var nyss på donken också och käkade paj. Spillde paj i handen och fick brännskada.
hej

hej på dej

Jobbet tar knäcken på miiig!!!!
har säkert världens slappaste jobb, men jag är ingen sån där som tycke om jobb.. fatta inte hur man orkar lixom.

har spelat 3 matcher i serien också. kovland-timrå 1-7 sdff-tiimrå 0-4 och lucksta-timrå 0-1. Så det går bra nu!

Har varit en massa med kimsan också, vi har blivit lite beroende av VM!  det e nicee . . helgen var väl inte så mycket att hänga i julgran men de va mest mys. Skönt efter en Hård arbetsvecka ha ha. Nu taggar vi till helgen!!!!!!!!!!

nu måste jag sova. ska ta hand om 1000 skrikande jobbiga barn imorgon!

hahahah jag orkar inteeeee


jobbåjobb å jobbi

Nu har jag jobbat 3 dagar och jag hålle på att döööö.... finns inge värre än att jobba!!!
skönt med litt pengar ba.

annnnnars då
igår drog LV med mig och käkade go middad och sedan släpa hon med mig till ljustorp! haha alltid lika kul.. Sedan bar det hem till kimsan och kollade på fotboll. Älska portugal!!! eller ÄLSKA ronaldo <3<3<3
sov där. kämpade imorse och kämpade med att sova på jobbet och kämpade lite till. Nu blir de träning.

niceee

nu äre sommarlov!!! kung kung kung
Och den kunde inte börja bättre än vad den gjort :D
i torsdags vart det lite studentfirande på dagen. Var och kollade på alla finfina studenter som gick för trappan och åkte vagn. åååååå ett år kvar :')




Käkade go mat och drack med Kim och tes innan vi drog vidare. satt ute med massa folk och hade de nice! spelade lite fotbolll och sådär i klackeskona, vet ju hur de bruka sluta men det slutade braa. hemresan slår allt! ha ha ha...


´



I fredags vart det förfest hemma hos fia. Vi käkade jordgubbar och drack en massa! hade sjukt kul. Förfesten slutade väl med en 40 pers där hemma. och bäst på festen var  Peppe och Eva! haha söt. Sedan kom Antåån och hämtade mig och jag drog till maland på fest. Johanna kim och nattis var redan där, hade åkt dit ungefär 10 min innan mig? hahaaa. sedan blev de efterfest och gå i spöregn på lördagmorgonen.

 


SOMMARLOV!!

sket i skolavslutningen
men
missade guldkotten....
men fira studenterna missar jag inte!!

IKVÄLL ÄR DE FEST!!!!

för nu äre SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja men de va ju ett tag sen

joda

har mycket att göra nu för tin, som jag säger i vaje inlägg.
Ha som vanligt mycket fotboll men de gillas!
spelade match i torsdags mot alnö, vi förlorade men jag gjorde ett jävligt snyggt mål iaf! mhihih
Igår drog jag Lelle och Ida ut till Pettsson som bodde långt åt helvete iaf :D men det var mysigt! glodde på film och snackade skit!
Idag har jag pluggat :SssSsS...
men de skönt att få liiiiite gjort eftersom jag har så jävla mycket kvar... ha typ 2 dar på me (y) yäy
.. Hannah räddade min kväll iaf och tog med mig på max där vi mötte upp Bella och Lty och köpte lyxmilkshake! HUR GOTT???? köpte dom jämt förra sommaren och ja e så gla att dom är tillbaka iår igen!! sedan drog vi hem till turtons och mös på där och nu ligge jag hemma i sängen.
Träning imrrrrrrr yä

ma datta is back

jaa nu funkar trådlösa igen och jag har fixat laddare :D:D:D


i söndags spelade jag match iaf, fick en spark i huvudet när jag skulle nicka och rammlade ihop. Trodde näsbenet hade gått av men jag hade mest ont i mina ögon för dom bara gick i kors på mig. Jaja låg där ett tag och tyckte synd om mig själv sen ställde jag mig upp och spelade igen.. Kännde att huvudet bara snurrade på mig men jag spelade klart matchen ändå.

Efter matchen i omklädningsrummet blev det bara svart. började tokgrina och ville bara sova. Så jag fick åka in på akuten och det visade sig att jag fått hjärnskakning. ha ha.. ingen allvarlig som tur var så jag mår redan bättre!

 


ahaaaa?


har pluggat jävulen också.. nästan klar... snart sommarlov... <3<3<3<3


RSS 2.0