nu äre brao, hem nu tack

Är fortfarande kvar i sthlm, och nu vill jag faktiskt hem. Jag inte tid att va här längre känner ja..
i fredags var jag iaf och kollade på Avatar , va väl lite seg från början men sen vart det skitbra! hihi. sen i lördags firade jag jul igeeeeeeeeeeen.. och igår vart de stan med jasmin men de va så jävla mycket folk så man ville ju bara skjuta nån när nån ens kollade på en. Köpte iaf en jacka och massa små skit.. drog en tacobar och kände lugnet, sedan mötte jag och Jasmin upp nikki och cicci, drog på fotöljen och satt där och fikade, så mysit där skulle kunna bo där. ahh sen hyrde vi film och drog hem till jassss och kollade på den där skitfilmen som inte hade världens bästa slut iaf. hihi.

och idag klev jag upp skit tidigt för mamma sa att vi skulle åka hem, så jag gick upp och packade. Sen när man är klar så ringer Sebbe och myttar och säger att det är världens snöoväder och blabla så nu ska vi tydligen åka hem imorgon.. blir så förbannad. ajjjjja, ska nog dra ut med tjejorna här ikv så de bli nice.
hejdo


litt jul


skitunge

mammi

sebbe och oscar

jaha då vare julafton då

Just nu sitter jag i morfars nya hus som är jääävligt fint! tro fan jag stannar kvar här ( L ) annars så bor vi inne i mormors läga i stan som inte är allt för stor. Fast inatt blir vi kvar här =) Igår var jag på stan också och handlade lite. Synd ba att man fick stå i kö innan man fick gå in i affärerna för de va så jäävla mycket folk!men fick lite köpt iaf :)

Nu ska jag snart gå och äta julmat som jag inte längtar efter. uch och fy. Är sugen på en donk..

Så saknar jag min bbbebbe linnea jätte mycket också. Tur att hon kom inrusande i huset innan jag åkte och gav mig en kram iaf för annars hade jag grinat nu. så saknar jag alla andra bäbisar också! men jag kommer hem snarrrt.

Stockholm

Idag hade vi val på skolan. Själv tyckte jag mitt parti ägde, även fast man helst bara ville skjuta en person som var väldigt irreterande. Ja vi vann inte men vi kom 6a. helt ok. he he. Ja sen skulle man åka till birren då för att köpa julklappar, men då kör bussen ner i diktet så vi fick ju hoppa ut i snön där och de va ju jätte kul. Fick vänta på skjuts och frysa ihjäl men tillsist kom vi dit. Och nu har jag handlat klart alla julklappar (y) nu ska man bara slå in dom också....

Imorgon åker jag till sthlm iaf. Blir nice. Ska träffa alla tjejor och släkten, Saknar dom massoor! Mamma vill ju flytta tillbaka dit så de skulle inte förvåna mig om de blir så snart. men alltid timrå in my ♥
blir där ca en vecka då. hejdo

Lite gammbilder från sthlm

johanni och morfar

 





jaha nu börjas de

Julmat igår och julmat idag. Nu äre bra! inte ens jul än. haha

klätt julgran ha jag gjort också för ett jävla bra tag sen. fin somfan


amandy


helg

äntligen är denna vecka slut. Har nästa bara hållt på med projektet hela veckan :) är nästan klart med allt nu och på måndag äre röstning och då ska vårt parti vinna!!! hoho.

Igår vart de utgång iaf med Linnea och Rickard. Vi umgicks med litt gammfolk som vi va med jämt när vi gick i 7an. Trodde de skulle va liiite roligt iaf men va de de???? NÄÄÄ. hehe men hade roligt med Ringen och Rickypick iaf =D najjjjs. höll på att dö på vägen hem också hahahaha, men jag vet inte varför. haha men roligt hade jag iaf! Vaknade klockan 9 imorse och kunde inte somna om (Y) sen ville jag ju bara skjuta mamma när hon ville ha upp mig från sängen för farmor skulle komma för vi skulle fira jul med henne. Åt äckeljulmat ( som man kommer göra 1000 gånger till nästa vecka) och öppnade litt julklappar :D fick pengar och en väckarklocka (y) det behövdes kan ja säga. . 
Nu sitter jag här med linnea och dricke lite cider. Det sitter fint nu!


ps. SOFIA ÄR HEMMMA <3<3<3<3 ds.

nä ingen spruta här elle!

hahaha lille


GRATTIS ERICA



18 år !!!


skolalalalalalaL

Nästan hela söndagen höll ja på med ett jävla psykologiprov. Ångra att ja valde de för de suger ju att läsa på distans. ungefär såhär va varenda fråga ( och de var 50 st )
När är kognitiv terapi användbar?
a) Vid mätning av mänskligt beteende.
b) Vid hypnos och drömtydning.
c) Vid psykoanalys.
d) Vid behandling av depressioner, tvångshandlingar och ätstörningar.
man ba AHAAA FAN VET JA, SER DE UT SOM JA BRY MIG ELLER??? nä men dåså.

jaja..
Idag har jag varit i skolan och de sög ju lika mycket som vanligt. Va jätte sur också.. ville helst inte prata med nån! menmen, kämpa på hela dagen och sen va de ba dirr hem och sedan iväg på träning som för övrigt gick sämst! Kan ju säga att mitt lag ligger inte på första platsen längre :'( cry..
och nu må jag sämst också, har feber!!! KUL.. igen .. jaha.. svinisamanda


såhär såg ja ut på skolan idag iaf för alla som ville veta. . . . . . . .


parrrrrty

Lördag
kvällen började hemma hos kim, vi åt mat och spelade spel som jag va bäst på ;D hoho. Drog väl från henne vid 12 på fäst, va väl litt tråkigt från början men sen vart de kul. he he he






possposs


F U

bäbisar i 8an


åkte och hämtade bebbe på jobbet och sedan for vi på ica maxi och handla upp hela affärn. Åkte hem te mig och kollade på idol och erik vann! wiiie, baroo.
Nu måste jag gå hem med henne för hon ska upp och jobbe imorron också våga inte gå själv i skogen. poss


helg!

Äntligen är det helge tänkte jag då! men nä då hålle man på att dö på skolan och när man kommer hem har man feber (y) det är inte så mycket men ändå. . jaha och jag som skulle ut i helgen! Men imorgon ska jag ut i vilket fall med mina favvisar för vi måste ju fira kimsan med en utgång :D hohihi.
Ikväll blir de att ligga hemma alltså och bli bra tills imorron. Ska se idol, hämta linnea på jobbet, åka på ica maxi och så måste jag åka på systemet också!...
måste kämpa.

jaha

idag har jag suttit på en frisörsalong i ca 4 timmar :) Natta praktiserar på sagolik så hon skulle färga på mig da.  för en gångs skull skulle jag inte färga håret blont :) men gick de bra elle?? nää. haha .. det vart att bleka utväxten och sådär, fast jag gjorde en sak. Jag färgade ena längan på löshåret brunt, så de blev ju nicee.

ska på träning nu.
spela litt skinkcup!
vårat lag ligger såklart först :')

stanna där du är äru snäll

Denna dag började ju sämst iaf. Det kom ingen buss så jag tog mig inte ner till timrå. Men som tur va så stog Frida på samma busshållplats så vi gick hem till henne och kännde lugnet innan vi fick skjuts :D kom till skolan vid 10 och de sög ju för man fick ju så mycket gjort... hata fejjan för deras spel!
Julia kom till skolan iaf för hon skulle lämna tillbaka dattan, fy fan de vore ju nåt de ! he he . Vi drog iaf och köpte mat och sedan åkte jag och hämtade litt pengar så åkte vi och köpte ett nytt silverschmpoo ( L )eller jag gjorde de.  Sedan åkte vi vidare hem till mig och åt maten.
jahaaa sen åkte jag och Linnea ner till kimsan och firade henne! Åt en jävla massa gotta, sen mös vi på ba.


så fick man ju en jävla chock ikv iaf! de trodde jag aldrig. Nu är de bra känner jag! lägg av ba. de va bra som de va. ok bra



Grattttttis

Idag fyller Kimsan 17 år!
så nu är det hon och jag ett tag framöver medans alla andra idioter går och fyller 18 :)


fin gamal bild
possposs


Robinson

Hur fan ha man mage till att rösta ut simon???
Nä nu tänker jag fan inte kolla på Robinson nå mer. . .
vad ska man kolla på nu då tänkte dom? gammgubbarna där magarna hänger ner till knäna.. nejtack!






Nä nu ska jag baka lussebullar.

ont i huvve

Ja nu har man vare på det där jävla mötet.. Gick väl braaaa! nu får man ba hoppas på att den där jävla skiten läggs ner eller så får rättegången gärna vara nu så de här lallandet tar slut nån jävla gång.

annars så har jag jävligt ont i huvve och vill helst ba dö nu! Är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. men så har man ju självklart träning så jag kan inte sova. Funderar starkt på att ta en sovmorgon imorron men vi får se hur det blir!

happ de va de
hej

Till elever på NTI

RÖSTA PÅ VÅRT PARTI!
Frihetsdemokraterna












okey ah bra


majs

Först och främst vill jag bara säga hur mycket fula idioter det finns i denna värld. Fel att ba gå och dö istället och sluta lalla på för ingen bryr sig !!! detta är inte över punkt slut. eller vääänta, har du kollat dig i spegeln den sista tiden elle?? nä tänkte väl de. hejdå

ahh idag var jag inte på skolan iallafall! kännde att huvudet mitt höll på att sprängas imorse så de va lika bra att ligga kvar i sängen. Så har jag legat där hela dagen då, pluggat litt och sådär. bra guldstjärna till mej ( L )

Nu ligger jag i sängen igen och tänkte sova. Får se hur det går.

så måste jag säga att jag saknar sofia graveleij väldigt mycket också. Ha pratat litt med na nu om  att jag och Linnea kanske ska åka ner nåt till sportlovet! låter bra tycker jag. Gu så kul vi ska hadeee!


hittade en bild på oss 3 som knäpptes igår ! soet

RSS 2.0