hahahahah

kanske den finaste headern ni sätt???

en hästig vän



heeeeejjjj
oi vad länge sen!
ha gjort en massa kult på senaste tiden med johanni. Ja det här är första dagen jag inte är med henne sen vi kom hem från turky :s saknar henne jäte myckee :((((( böhööö

nu har jag inget mer att säga
jo.. skolan suger
byeee

 


livet i sverige suger

eller i timrå kanske??
ja såhär har jag kännt sedan jag kom hem från underbara alanya. Saknar folket vi träffade där så mycket så jag vet inte vad. Tur att jag har min fina häst <3 jaha och inte nog med att allt är så fruktansvärt jävla tråkigt här så går moderaterna och vinner iår igen??? och SD ska vi inte ens prata om... skäms Sverige... Var så upprörd över det där igår så jag orkar fan inte skriva ner allt jag tycker och tänker här...

 

vad gör man om dagarna då?

går i skola... tränar...

och är med hästen :D:D:D:D:D:D

 

skulle beställa studentmössa idag också men jag vaknade fan inte imorse så nu vet jag inte ja... får mäta mitt eget huvud och sedan se vad jag ska ta. Det är ljuspunkten i mitt liv just nu, studenten. men fan vilken evighet!! å just ja jag fyller 18 om en månad.. jaha bra.

 

nu ska jag gå och skära mig och gråta en skvätt. hejdå


alanya 2010

hejdå turkiet för denna gång


ALANYA in my <3

å herreguuuuuh så länge sen...
måste ju berätta en massa från våran underbara resa :')
Hade så jääävla roligt så jag nästan ångra att jag åkte dit för nu är jag så ledsen att jag är hemma.....fyfan!
Alla förfester på min johannas och linneas vip ballkong alldeles vid poolen och baren, så musik behövdes inte för det fanns redan på plats! hihi. Fest varje jävla kväll, med brudarna och pojkarna (pappa) från ?.. haha och sedan med norskarna. och sola och bada varje dag såklart.

miss ma boi.

ja det var väl lite.

sen gjorde man en massa annat kul också som att dö i en jätte våg, stoppad av polisen, sovit på en busshållsplats, rivit halva hotell rummet, spelat lesbisk, kommit från ryssland mm mm mm.

hejdå idioter

NU DRAR VI!!!
ses om en vecka hejhej

RSS 2.0