halloween

ikväll smäller det rejält kan jag lova!
hohohohoohohohohohoho
halloweenfest och massa andra skojjsiga saker.
nä nu har jag inte tid längre för nu måste jag börja fixa mig.....
(D)(D)(D)(D)(D)(D)(D)(D)(D)

sug

ja igår blev det väl en rolig kväll. Det jag minns iaf... Är iallafall portad från max nu FAN inte ok. jävla lall.
idag har jag mått piss och det blev inte så mycket bättre när mamma skulle ha med min på birsta för att köpa skor.. Men jag köpte världens finaste skor, jag är så jävla kär i dom!!!!!!!!!!! ( L ) ( L ) jaja, åt en nachotallrik också som jag också är kär i. thihihi
Sen drog jag hem till kim där linnea också var. Vi drog en film och lite sådär, skön...t. men sen gick vi hem och det var svin jobbit, nu ligger jag här och har verkligen inte tid för nu ska jag kolla på o.c.


<3<3<3<3<3<3<3

Imorgon blir de systemet och fixa inför lördagen. gu så jag längtar, kul ska vi ha!


haha så jävla töt

fialii

igår kom världens bästa fiali hem från skåååne! och då blev det PaRtY.
först drog vi en pizza, sedan hem till sabina och förade och sen in till stan
hem till ensammammasöker jens. hooho.
Fick även världens finaste present av fia =D
en rosa partyhatt!!!!!!


<3<3<3<3<3<3<3

rip



tycker det är så fruktansvärt hemskt det här.
man tänker själv om det vore någon som stod en nära.
Så hemskt för hans flickvän också, gick i samma arbetsklass som henne i 7-9.
tänker på henne och hur hon måste känna. fyfan...

massa svull

igår blev det mys med linnea med massa filmer och gotta.
Nu ligger vi här nyvakna i min säng och jag har nyss fått mitt nya löshår :D:D:D:D:D:D
wiiie
ikväll äre fest  ! ! !  ! !
hedda

litt smått och gott

här är lite saker som jag fick och har köpt nu när jag fyllt år då!


tårtan jag fick av mammi och farmor


klänningen jag fick av bella och lt :)

o.c boxen s.1 av L.R, J.S, E.J, K.S, N.N, M.C

mjukisdress och diselparfymen av mammaa




+ pengar , underkläder och nytt löshår
det var väl allt skulle ja tro
<3


grattis till miiig

jaha då var man 17 då! he he
min kväll igår
-åt och drack hemma hos mig med alla tjejooor, sedan till söråker på fäst, sen max.
fick en skit fin klänning och o.c boxen säsong 1 av tjejorna <3 sen har jag fått en till rosa mjukisdress av mammi, och snart ska vi till min farmor. Får se vad jag får där. HOHO

bilder från igår.

min bästa vän



kimzaan

flickorsmåå <3

linnea ville ha tårta

så fick jag frukost på sängen imorse av mamma,Emma och Linnea :D






17 AAUUR


pallabloggggg

fan känner inte nå sug me de här att blogga, känner ba en jävla press. haha

aja får kämpa.
idag har de varit praktik. Och nu är det bara en dag kvar och sen är det lov :D:D:D:D:D:D:D:D happyface! Imorgon är det disco med barnen klockan halv 10 på morron (Y) partyyyyy..
ah efter praktiken vart de systeme och köpte litt gotta till helgen, längtar söönder. Synd ba att jag känner mig dålig, tro ja börjar bli litt sjukis :( men de stoppar inte mig elleer.

så fick jag hem papper idag också från skolan... less ja bli vetty, massa ig varningar redan nu?? vi har ju ba gått i skolan typ 2 månader.. aja de löse sig.

Nu ska jag kolla på andra avven sedan sova så jag kommer upp imorgon!
natti

kan man annat en att sakna henne?


hahah när fia fyllde 14 eller 15? så önskade hon sig en fisk i födelsedagspresent. Så hon fixade en skål och jag köpa växter,småsten och en stenstaty till henne. Men jag köpte aldirg någon fisk?? så det där bara stog där inne på hennes rum. ett fyllt akvarium utan fisk?

amandaheterjaJA

blogg.se suger så jag har inte ens orkat lagt ner tid på att ens försöka komma in på sidan.

vad ha jag gjort hela mitt liv då.
nä jag vene de ja.
Har typ varit på praktiken.. lunchat på frasses med Erica... varit hos polisen ( haha jag och erica skulle på nå möte med en polis, och vi satt och skrattade hela tiden och han med! han är hur go som helst! vi satt där med dricka och godis och kännde oss som hemma) ..
fast de va igår..
idag ha jag också varit på praktiken och så har jag och linnea hyrt film och grejjer.
Just ja, va ju hos sjukgymnasten idag också.. Har ju så ont i ryggen så jag bara skulle vilja skjuta nån! men de va nåt med bäckenbenet iallafall så hade det spridit säg över hela ryggen på vänster sida. Just nu kan jag knappt sitta. blähh
blir nog hemma imorgon! fast måste in till stan också.. har en jävla massa skulder vetty! dom tar knäcken på mig. När jag blir stor kommer jag verkligen behöva vara med i lyxfällan!

nörd

Ännu en dag har gått till att spela the sims.
the sims nattliv & sims 3.
hahaha. Det går inte att bara sitta och spela i någon timme utan man sitter hela jävla dan! men det är ju söndag så vafan.

Så har jag suttit och kollat igenom alla jävla bloggar som va på bloggawors igår . Såg ut som storbloggarna hade haft kul iaf och jag fattar fortfarande inte varför inte jag fick en inbjudan??? he he. ah men den stora frågan är iallafall vad diareé nilsson hade gjort med sitt huvud? hade hon huggit ner ett fågelbo innan hon skulle på galan eller?


nä inte ok...


HAHAH

åhååå vilken jävla fjaaaant!! jag orkar inte. hahahahahah åh gu va jag skrattar åt dig/er.
hahahhahahaha
å
hahahahahahahahahahh
ha ha
snälla väx upp fö fan! på tiden nu va???

ryggskott

tycker riktigt synd om mig själv idag.
för min dag började inte bra!
nä jag skulle böjja mig ner ba så fastna ryggen på mig? jag kunde inte röra mig.. tillslut kom jag ner på golvet så fick jag ligga där. Gjorde så jävla ont. tro aldirg ja ha grinat så mycket i mitt liv. he he. hela jag ba skakade och det ba svartna i ögonen på mig. Och mamma sprang omkring här hemma och viste inte vad hon skulle göra så hon ringde linnea, så linnea kom hit fort somfan och hjälpte mig. Hon är så dukti lillgomman att knäcka ryggar men det gick inte bra den här gången. jaja tillslut kom jag upp efter en timmes golvliggande. kom upp i fotöljen med mycket hjälp och sen fick jag sitta där. Men efter lite tabletter och salva så vart det bättre och sedan kunde jag va uppe och gå. Men det gör fortfarande jätte ont!
men tack linnea för all hjälp ♥

vet inte vad som hände men jag har ju haft problem med ryggen förut. Det var för att jag tränade för mycket. Fan hade 5 träningar i veckan som var 3 timmar långa med bara fys och styrka. och nu tränar jag ingenting. Kanske är därför? ja jag vene.

helt sjukt de där ändå. Tycker så synd om alla som är förlamade och inte kan göra någonting själv. det kunde jag verkligen inte förut och då vart man nästan sur när mamma frågade om hon skulle hjälpa mig med nåt för man vill kunna själv! nä hua. hoppas det  blir bättre för jag hatar att ha ont i ryggen!!

min fredags kväll

Ha Ha Ha Ha Ha
vad har jag gjort heeeela kvällen då???
joo jag har suttit och spelat the sims...
satt mig ett tag bara för att spela lite innan maten vid 7 tiden, och jag slutade spela nu.... hahah ja ork int.
Byggde iallafall ett skitfint stort hus som tog ca 5 timmar att bygga då. Och alla mina planer som jag hade inför kväll ba försvann! hedda

jaha vad ska man göra nu då?? kanske ska sätta mig och bygga ett till hus..

tröttttttttt

häjhäj
Har varit hemma från praktiken idag för jag mådde piss imorse, va skit trött och hade ont i huvudet och när jag såg att det spöregnade ute gjorde det inte så mycket bättre. Vi är ju mest ute på dagarna och hur kul är det när det spöregnar ute..
tog mig en lång sovmorgon istället och det var skönt somfan! faktiskt första gången jag är borta från praktiken! så stolt över mig själv :')

ikväll vet jag inte vad som händer. Men jag har ju blivit ganska tråkig av mig så det lär bli en hemmakväll. litt idol och litt gotta sådääär. Men nästa helg smäller det hohohoooo :)))

nu ska jag kolla på jumper. Älska den filmen!


HA HA HA

jag skrattar alltid lika mycket när jag ser den!
fast inte lika mycket nu utan fia .. :(


godaag

idag på skolan va det somsagt utklädnad och alla barn va så töt sååå! även alla lärare var utklädda också när man stötte på en lärare va man tvungen att niga och säga ''god dag fröken'' hahah. tur att jag är ''lärare'' för tillfället då så jag slapp hålle på!
ajaa
efter praktiken har jag bara sovit och vaknade typ nu.. buhuu, lycka till att sova ikväll! (y) men jag för väl glädja mig åt att det är fredag imorron och en dag närmare lovet!

nu ska jag snart kolla på true blood. Missade det igår så därför måste det ses idaaao!



det är nå fel med min spotify också.... dajdoakdosadkö bli så less

godnatt

Har inte varit en bra dag idag. Har mest ba legat här och varit sur och grinig. menmen! Kollade även på Sverige-albanien förut. Sverige vann ju men det spelade ingen roll eftersom portugal vann över malta och därför gick portugal vidare till VM och inte Sverige. Lite tråkigt de där att sverige inte ska spela VM. Det är ju faktiskt riktigt stort och roligt att titta på. He He

Imorgon är ''fyller'' vivsta skolan 100 år prick och därför är det en massa saker där imorron. Typ att alla elever och lärare ska klä ut sig så som man klädde sig för 100 år sedan, också ska man ha med sig egen matlåda. Skippar de där med utklädnaden ja och klämmer en pizza till lunch ;) ho ho blir nog bäst så!

Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon!
natti

ont

kom fan inte och säg till mig vad jag ska göra.
idiot.

är arg..sur..på dåligt humör.. irreterad.. ha ont
blir så förbannad ibland vettu..

jaha idag har jag varit på praktiken då. trevligt trevligt! sedan ha ja ba vare hem och sove. Ska snart träna litt tro ja. Fast jag vene om jag orkar..

sommar





 


jahahajajatrevligt

idag: praktik
hem: sovit

buhuuu vill bara grina för jag har så tråkigt.. jag har ingen ork till att göra nånting!.. så är jag sur också.. irreterad. vet inte vad jag ska gö..

längtar till lovet. Det ända jag vill ha nu.. och pengar såklart.

nää vetuva jag har fan inget mer att skriva.


yusaijdlad

idag:
praktik. Gick bra som vanligt. Är något speciellt på vivsta skolan den här veckan för den ''fyller'' hundra år. nice

förhör.

och nu är jag hemma. Har bara lallat på här hemma.. är trött somfan! men måste se svenska hollywood fruar klockan 9. Det går ju något extra avsnitt ikväll så de får man inte missa minsann!

nu är det bara en vecka kvar tills jag får pengar. två veckor kvar till lov, då fyller jag år PaRtY. Johanna och fia är hemma och det blir halloween fest! läääängtar!!!!!!!!!!


yusaijdlad

idag:
praktik. Gick bra som vanligt. Är något speciellt på vivsta skolan den här veckan för den ''fyller'' hundra år. nice

förhör.

och nu är jag hemma. Har bara lallat på här hemma.. är trött somfan! men måste se svenska hollywood fruar klockan 9. Det går ju något extra avsnitt ikväll så de får man inte missa minsann!

nu är det bara en vecka kvar tills jag får pengar. två veckor kvar till lov, då fyller jag år PaRtY. Johanna och fia är hemma och det blir halloween fest! läääängtar!!!!!!!!!!


krig

nu är helgen över och imorgon börjar praktiken igen. Tråkig som jag har blivit har jag bara varit hemma och tagit det lugnt heeela helgen. Men sköönt äre!

Det är något som låter här ute hela tiden också. Typ som ett flygplan som åker runt runt huset ;s det lät igår också.. Fattar inte vad det är för nåt för runt vårat hus är det ju bara skog ? låter som det är en motorväg alldeles utanför huset.. och förra helgen lät det lika dant och då var det nåt ljus uppe i himmlen som åkte omkring och blinkade och hade sig. Kanske är krig på gång här? jag vet inte alls ja. he he

aja nu ska jag kolla på o.c.. har kollat igenom första säsong nu igen och har nyss börjat med andra.
ä l s k a  o . c

 


INTERNER TILLBAKA

NU FUNKAR MITT INTERNET IGEN ♥♥'
happy face..

jaha vad har jag gjort hela mitt liv då..
jo igår va jag med johanna och Linnéa. Hade litt myspys med dom och pratade om allt mellan himmel och jord. Hittade en kille/tjej som var gravid??? asså jag fatta inte. det var en kille som va gravid, men han hade bara varit gravid i 2 veckor och skulle få den i november?? ...
aja
och idag har jag bara legat i sängen och grinat över att internet inte funkat.. men nu är det tillbaka så nu ska jag fira.
hejdo


internet funkar ej

häjhäj
mitt internet hemma har lagt av.. och det suger
Just nu sitter jag hemma hos Linnéa och har kollat på Idol. CALLE ERIK ♥ ser bra ut. Nu sitter jag och kollar på fast and furious medans Linnea sitter på sin jävla Farmville.....

Annars så har jag bara praktiserat hela veckan och jag stor trivs med alla barn, har skit kul! och jag får äta på hagalid varje dag ( L ) älska maten där. sakna mest!

fick mitt skolfotot idag också... hahah klassfotot tog knäcken påme.





 

 


idiot

tack för du förstörde min dag!
fick reda på att jag är anmäld för misshandel idag. Synd bara att det var du som slog till mig först..
åhå ork inte. jävla lalll alltihopa


Framville

Praktiken idag gick jätte bra. Trivs asbra!
Fick alla barn att spela fotboll idag också, vi körde tjejerna mot killarna men det gick inte så bra. Alla sprang efter bollen och försökte ta den av varann även fast de va i samma lag, 4 stycken låg på backen och grinade för de ramlade. hua! men dom tyckte det var kul iallafall och alla som skadade sig fick ställa sig i mål sen, och då blev de glada igen. haha

Och när jag kom hem vid 1 så somnade jag på en gång och sov tills typ nu... buhu..

Sen måste jag bara säga att jag HATAR Farmville! fan hela jävla facebook ser ut som ett stort spelfält för farmville. nån har köpt en traktor nån har fått ett lam nån har skördat paprika, ja jag vet inte allt! kan alla ba lägga av..... Mest Linnéa Ring som är den största nödren av alla! första hon säger på morron är '' MÅSTE SKÖRDA MIN FAAARM'' fan vettu. läggav

hejdo


rolit



haha trött cheyy

baern

praktiken gick jätte bra och jag hade svin kul! Så söta små barn som vill vara med en hela tiden och hålla handen och vill sitta brevid. haha det är säkert kul ett tag, men i längden??? nä men har fått bra schema också så det är väl bara att njuta nu då när man får vara borta från skolan.

annars då??? jodaaaa. Fast får snart nå jävla bryt vettu, vill tränaaaaaaaaaa......

praktik

huhu snart ska jag börja bege mig mot praktiken.
Är lite små nervös men det kommer nog gå bra! Idag lär jag ju mest göra upp ett schema för de 3 veckorna farmöver, sen hoppas jag på att få sluta. he he.
Har inte så mycket mer att sägaaaaa
hejåhej


ny datta

Fick en ny stationär dator för ca 2 veckor sen, men jag har aldirg använt den. Men just nu sitter jag här och smattrar på den. haha sjukt länge sedan man satt vid en sån här, men den är betydligt mycket bättre än min gammbärbara som ser ut att vara som stenålderna fast det är relativt ny? Tror jag ska lägga ner min bärbara för alltid och alltid använda den här :)) synd att man har blivit så van med bärbar bara för jag sitter typ en dec från skärmen för att kunna se något.. haha nu vet jag varför jag fick mina glasögon för ca 4 år sedan igentligen.. synd ba att jag trampade sönder som dagen efter jag fick dom.. hehe.
oj
blabla

nu ska jag gå och lägga för imorgon ska jag upp tidigt för att jobba! he he. Nu börjar praktiken i 3 veckor (y)

arg

åhå är så arg så det brinner i mig! FAN.. hela dagen är förstörd..
vill bara grina också för jag inte kan göra något åt det heller..
fan i helvetas jävla idiot!
dö helst

bloggtorka

häjhäj
idaag har jag inte gjort så mycket.. därför inte skrivit så mycket....
har mest ba legat och kollat på O.C
jag har blivit en tråkig människa...
amandypossposs har försvunnit..byebye

nä men fick litt fart i mig  runt 8 nån gång och drog ner till Kim. Cillade litt med hon och linnéa. Sen drog man till Tom en sväng där de va lite folk och drack. Sen drog vi hem till Kim igen... kollade på film.. blabla

gick hem en bit i regnet vart blöt. Kom hem, gick och duscha och nu ligger jag här
hejrå


flickan som lekte med elden

hejhej!
Ikväll har jag varit i stan med massa flickorsmåå. Vi åt och sedan drog vi på bio och kollade på flickan som lekte med elden. Den var väl OK! okej den var bra men lite överdriven.. också¨lite svår att fatta från början för det va så mycket namn man skulle hålla reda på.
åhh jag blir så lycklig. Kommer komma en massa bra filmer på Bio nu som jag måste gå på! Först och främst uppföljaren av twilight, new moon, sen filmen 2012 den verkar sjukt bra. Också vill ja se final destination i 3D. hohih

ah det vart somsagt en lugn kväll ikväll! hade iaf svin skojj :))


brand i mitt och linneas B-hood??

titt på fan vad som har hänt nu här i vårt fina lilla bandsjön.
även fast man bor på samma gata/skogsväg så missar man de?


hejpådig

ibland vill jag bara slå ihjäl dig. He He
men du är alltid min bästa och du vet att jag älskar dig
possposs hejdå


prov och shiit

Idag har vi först haft redovisning på svenskan om typ grekisk antik. Det gick super bra, förutom att jag glömmde bort att man måste kolla upp lite då och då när man står där framma och läser från ett papper. He He aja..

Efter det hade vi samhälleprov som också gick braoooo! hoho så skööööönt!.. Nu är det över i 4 veckor. byebye NTI och heihei Vivsta med alla små barn..  + lov + min födelsedag ( L )

Hjälpte Linnéa idag också med att fixa spotify på hennes datta. Känner mig då dukti när jag håller på att instalera och grejja på! jag som är sämst på datorer men nu jävlar har jag lärt mig ett och annat! Har fixat en massa på min datta med, men synd bara att jag måste formatera om den snart så då försvinner allt och jag måste göra om från början...

nu måste jag sova litt. Fick ett sms förut om att vi hade träning ikväll ändå, men sebbe frågade om jag ville med på hockey så vi får se vad jag göör


RSS 2.0