nu är det fest

Har inte suttit vid datorn på hela dagen idag, bara lite. Därför har jag inte hunnit kollat på några bloggar eller hunnit skrive något själv.. cry. Och trött är jag! har tränat på somfan nu , måste göra mina övningar varje kväll för att bli bra i knät :)) kommer dö på vägen..
Ikväll har vi haft möte med bollfjollen. Vi gjorde fint i vårat omklädningsrum och fikade. Mycket mysigt! hoho en i laget har världens sötaste unge som hon brukar ha med sig och hon är så söt! idag va hon på världens bushumör och man kunde inte låta bli att inte skratta åt henne för hon va så gullig. Ska nog skaffa mig en sån där jag å! he he he

jajajajajajajajjajjaj skit sammma
imorron är det fest!!!!!!!!!!!!
å gu va jag ska ha roligt

fest som aldrig förr

Har inte tid

Denna dag har jag haft fullt upp och den är inte slut än.
-sovmorgon
-satt på stan i fin vädret
-åkte på ikea
-handlade en skit fin klänning
-åkte tillbaka till skolan
-gjorde ett litet matte prov
- sprang till bussen
-kom till timrå, märkte att jag tappat bort väskan
- den innehöll dator,systemkamera,digitalkamera,mitt smink, min plånbok och lite mer.
- hade panik
- umgicks med lite folk i timrå i finvädret medans vi väntade på skjuts till stan igen
- sprang runt på skolan och leta väskan
- hittade väskan
- gick upp till sofia
- åkte till timrå
- min sko gick sönder
- missade bussen
- sprang upp till farmor
- ringde mamma
- nu är jag hemma
- ska snart på möte i bergeforsen

fick sommarjobb igår på hagalid (y)
hay


trött_tjej_92

Hoho
fyfan vilken jobbig dag. Gick upp tidigt tidigt imorse och har haft fullt upp hela dagen. Skola, gick massa på stan, väntat och varit hos en naprapat. Det gick super bra hos naprapaten och nu har jag fått massa övningar jag ska göra, får dock inte träna på ca 3 veckor.. Men det är bättre såhär för annars kommer mitt knä aldirg bli bra. Haha körde lite övningar idag och jag höll på att dö ja, jobbit..... och de där övningarna ska jag göra varje dag, he he he he.

Nu hade jag tänkt sova, ja klockan är knappt halv 10.. men ska kolla klart på andra avenyn också men hoppas på att sova innan 10, tro ni jag lyckas??
Det tro jag
trött
tjej  ..  vare

Nu berättade Hanna för mig att det blir stor party pågång framöver :D skojjsigt! gratis sprit, bubbelpool och grejjer.
blir nice de

men god natt!

tjack*

Idag på skolan spelade jag och Linnéa schack.. hehe lite kul sådär och fan va vi kämpa. Tro hjärnan kokade sönder på mig. Jag tycker jag vann iaf för när hon va tvungen att dra hade hon ändast kungen kvar och jag hade 3 andra grejjer kvar också! plus att jag slog ut hennes drottning :))

Nu har jag jätte tråkigt på skolan, för jag måste nämligen sitta här till klockan 5....... för klockan 5 ska jag till naprapaten och kolla knät. Jag kan ju inte åka hem heller för då hinner jag bara komma hem innan jag ska vända och åka tillbaka till stan igen.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på .. jag hoppas tezn kommer tillbaka och göra mig sällskap, annars blir det väl att sitta och plugga. Det behövs ju det med.



god natt

Ja jag tänkte faktiskt gå och lägga mig! skönt somfan att komma i säng i tid. Det händer ju inte ofta kan jag lova.
Ikväll har jag vare och tränat lite i eljusspåret, hehe gick ett varv.. sedan kollade jag på match, ja det var vårat utvecklingslag som spelade. Jag, bella och hanna satt i bellas bil och kollade för det blev så kallt ute. Roligt att träffa Bella igen :D men hon åker till fjällen igen på lördag? så ja.
Idag har det inte hänt något spec, har därför inget vettigt att skriva. men kan ju säga att jag ska upp 6 imorron bitti! ucha

vad blir det på sista april tro??? ölaölaöla


måndag - ny vecka

Ny vecka nya möjligheter.
hoho

Igåg kväll tänkte jag att jag skulle gå upp extra tidigt så jag verkligen inte skulle behöva stressa eller komma försent. Så jag klev upp vid halv 8 imorse även fast vi hade sovmorgon till 10. Jag faxade och donade där hemma och gjorde allt skit segt. Så blev jag klar, så stog jag bara där? jahaa när ska jag åka då.. jätte tråkigt var det, hade ingenting att göra i ca en halvtimme.
Jaja kom till skolan iaf, tråka på här somvanligt. Sitter just nu på mediakunskapen men vi har ingen lärare så jag vet inte vad vi gör här.. vad gör vi här Linnéa? ska vi dra ner till fiket kanske och köpa en pepsi??? kostar just nu 6:- :))))
Nu har jag inte tid hey

söndag

Idag vaknade jag vid 2.. vart så less efersom det var så fint väder. menmen. Eftersom vi nästan inte har någon sol alls vid vårat hus ( det ligger i skuggan) och mamma hade brett ut sig på det ända soliga stället .Så tog jag med datorn och massa gotta till andra sidan vägen där vi också har tomt plus ett litet hus. Tog fram ett bord och en solstol på altan där och nu har jag suttit där ända tills solen gick i moln. Hur mysigt som helst, ska nog flytta in där till sommarn. Det finns nästan allting där. Ett litet kök, säng, bord&stolar, speglar och el. Dock inget rinnande vatten eller toalett men det är ju bara att springa över vägen och in i huset om det skulle behövas.

Nu ska försöka plugga lite. Om jag finner någon ork.


lördag - match/grillning

Vilken härlig dag det var igår. Skit fint väder tillochbörja med.
Åkte till norrprotarenan och kollade på våran match, vi förlorade mot sund med 5-0. buhu, nästa gång ska vi fan vinna och då ska jag vara med och spela! älskar att möta dom, man kan cutta så mycket.
Efter matchen åkte jag till sofia. Där grillade vi och åt en massa gotti. Satt ute på deran altan hela kvällen med tända ljus och hade det mys. Vid halv 12 tiden drog vi till fagervik på fest, men jag åkte hem ganska tidigt för jag mådde inge bra alls. Är somsagt inte helt frisk än. Men jag åkte hem iaf och kollade på robinson hoho älskar mest!



grillning

halloo
Idag vaknade jag vid 12. gick direkt ut i solen och åt frukost på altan. så jävla fint väder idag.
Idag har jag fyllt upp.. Nu ska jag snart gå ner och duscha och fixa lite, sen ska jag in till stan och kolla på match i norrportsarenan. Vi spelar nämligen där idag mot sund if, men jag kan tyvär inte vara med för knät. Men jag lovade att åka och kolla så det ka jag göra :D Efter det blir det grillning med massa folk, får se om jag ska dricka eller ej. Är inte helt frisk än, menmen det återstår att se.
Nu måste jag dra, lär inte skriva något mer idag men bilder kommer iaf! =)


mysig frdag

Idag har det varit en skön dag, bara massa sol och bara tagit det lugnt.
Avslutade kvällen på max! he he he God Natt






sommar sommar och sol

Åhhh vilken härlig dag det har varit. Der har det säkert varit hela veckan men jag har ju somsagt bara legat hemma! Trodde tillochmed att det var måndag idag. Vart så lycklig när tessan sa att det faktiskt var fredag. Har iallafall varit ute nästan hela dagen och bara softat. Satt på torget.. ja jag vet inte hur många timmar. Och efter skolan så åka jag till härnösand med tessan och runtkade knät, det gick svin bra och nu väntar jag på resultat. Efter sjukan gick vi och köpte glass, gotttttttt somfan vare. Första glassen iår. möms. Satt oss nere vid vattnet och satt där ett jävla bra tag. knäppte massa fina bilder! hoho 
Nu är jag hemma igen och funderar på vad man ska göra ikväll. . hmm..

haha måste bara berätta att idag när jag och tessan skulle gå från maten så började det pipa när vi gick ut från åléns. Så då kom personalen och så fick först hon gå ut en gång och då pep det inte, och sen fick jag gå och då pep det. hahah hur skämmit?? så fick jag stå där och packa upp alla mina grejjer ur väska...kul. Men så visade det sig att det bara var dator som gjorde så det pep. Fatta ej varför, det har den aldirg gjort förut.



dagens


inte bra start på dagen nej

Nu är jag less... som aldrig förr
Imorse tog jag den vanliga bussen som går från timrå 5 över 8. Den är alltid i stan 20 över.
Men idag så va bussen så jävla seg, den gick klockan 10 över och vi körde efter en lastbil hela vägen och där det var röd lyse lyste det såklart rött överallt. Men var iaf vid navet klockan 3 minuter i halv. Och klockan halv 9 började nationella och var man inte där innan så fick man inte komma in. Jag sprang hela vägen från navet tro ja, och väl framme vid dörren så kom jag inte in!! ååååh. min klocka var iaf prick halv men jag fick ändå inte komma in och göra nationella.. Så nu sitter jag här men två stycken ogjorda nationellaprov i engelska och är jävligt less. Dessutom har jag inte lämnat in nån annan uppgift i engelskan heller så hur ska det gå... jag hatar engelskaaaa



less

Gud va arjjj ja bli raa.....
så tog jag upp mina nya vita skor så ser jag att det är storlek 37 och inte 38??...
hade alltså fått fel skor. Kunde iförsej ha dom men dom satt lixom precis, och därför är det bättre att byta.
så jag åkte på ikea då, men då fanns det såklart inte 38... men jag fick välja ut ett par nya men jag hittade verkligen inga.
Så jag tog ett par likadana fast med ett rosa nike märke. JAG SOM VILLE HA HELVITA..
Jaja ska kolla i stan imorgon och se om dom har helvita där, isåfall byter jag tillbaka där =D
Nu har jag nyss duschat och fixat lite tills imorgon. FÖR IMORGON SKA JAG PÅ SKOLAN ! hihihiihih
fatta inte att jag kan vara lycklig för det.. men det blir så när man bara har suttit hemma en hel vecka.
har nationella imorron....blä. i engelska. blä
ända negativa som händer imorron.

nu är det bara att hoppas

Fick ett brev alldeles nyss från härnösands sjukhus, så jag ska dit imorgon och runtga mitt knä, och på tisdag ska jag till en naprapat som ska kolla på det också. Så nu är det bara att hoppas att det går bra så jag kan fortsätta med fotbollen. Hehe känner mig faktiskt ganska ledsen om det skulle bli så att jag inte kan spela. Har trots allt spelat fotboll hela mitt liv. heheh.

nu får det vara nog!!!!!!!!!

blir så jävla förbannad på den här jävla hostan!!! det gör så jävla ont överallt när jag hostar..............
revbena kommer upp ur munnen på mig snart och halsen rivs sönder.........
jag blir så jävla förbannad.
Nä ingen skola imorron heller, ska ligga här hemma och ruttna bort ja..
trevligt trevligt
Huvudet håller på att spräningas också om ni ville veta....
det ända som hjälper mig just nu är snusen...
tack för det min vän.
Om jag dör inatt så .. kom på min begraving

så fiiiint


skor

Nu har jag nyss kommit hem från ikea. Har varit och handlat lite skor. Tog tusen år att bestämma sig men tillslut så!
Kikade på lite fotbollsskor också och hittade 2 par, men måste välja ett par..Det är det svåra! får ju somsagt 800:- av laget för att köpa fotbollsskor, men jag hatar verkligen att köpa det! hittar aldirg nån som är bra.. jaja nu är jag helt slut, ska nog lägga mig och kolla på film. VILL BLI FRISK!!



vita nike skor 899:-         svarta converse skor 599:-

tidsfördriv

idag har jag inte gjort nånting, bara sovit och kollat på film.
 h a t a r  a t t  v a r a  s j u k
Ligger iaf i sängen och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka på ikea!
gör en liten lista sålänge

TIO FÖRSTA:
första bästa kompis: Frida Fager
första bil: trampbilen
fösta kärlek: Mike haha
första husdjur: kaninen skalman hoho
första semester: turkiet
första jobb: har aldrig haft något jobb
första köpta skiva: spice girls måste det varit
första riktiga kärlek: Anton tro ja hhehe
första piercing: läppen
första konsert: pär gessle haha

NIO SISTA:
sista alkohol drycken: sprit .. ucha
sista bilfärd: hem från timrå igår
sista filmen du såg: never back down
sista ringda telefonsamtal: Linnéa ring
sista bubbelbadet: hm, minns inte
sist spelade cd: nån bränd party skiva
sista gången du grät: idag, när jag kollade på extream home makeover. haha
sista måltiden: en macka

ÅTTA HAR DU NÅNSIN:
dejtat en av dina bästa kompisar? nee
blivit arresterad? jaa
blivit kär vid första ögonkastet? tro ej de
fått ditt hjärta krossat? ja
sagt att du älskar någon utan att mena det? tro jag ikke
haft ett one night stand? yes
busringt till någon? jao, de va rolit

SJU SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. trosor
2. stor tröjja
3. täcke?
4. dattan på maggen
5. hårsnodd
6. -
7. -

SEX SAKER DU GJORT IDAG:
1. vaknat
2. kollat på film
3. pratat med Linnéa
4. snorat
5. kollat på bloggar,bdb och facebook
6. snusat

FEM FAVORIT SAKER:
1. sova
2. festa
3. va med mina vänner
4. äta
5. spela fotboll

FYRA PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR:
1. Linnéa
2. Johanna
3. Sofia
4. Erica och tezo

TRE VAL:
svart eller vit? vit
sommar eller vinter? sommar!
choklad eller chips: chips

TVÅ SAKER ATT GÖRA INNAN DU DÖR:
1. flytta från timrå
2. färgar håret mörkt

EN SAK DU ÅNGRAR:
1. finns så jävla mycket


det här är mitt liv jag lever min dröm

vad gör jag uppe denna tid? Är igentligen svin trött men jag känner inte för att sova. Har sovit hela dagen och därför haft tråkigt, och nu när jag äntligen inte hostar sönder eller snorar så mycket så vill jag inte sova. Har knarkat massa mediciner nu ( stått och halsat ur massa olika hostmediciner vi hade hemma, massa alvedon och ipren, och sprayat 7 liter nässpray i näsan) Va tvungen att göra det innan jag gick och la mig igen, annars kommer jag aldirg somna för all hosta och shiit. Har iaf suttit och läst igenom hela min blogg.. haha kul liv. Nä men det var ganska roligt faktiskt! Har haft roligt i mina dar! och roligare kommer det bli för snart är det sommarlov. Längtar som en tok!
Nä nu ska jag nog slå på en film och sova.. blir ingen skola imorron. skönt


<3<3<3<3<3<3<3

en liten sjukling

buhuu jag är så sjuk.. hehe tycker jag iaf. bara hostar och hostar, snorar och snorar.
har iallafall nyss vaknat efter en skön sömn. Är lite hungrig men kan inte äta... snart är det andra avenyn. gu vad jag har längtat! Fast jag tycke ändå det har blivit mycket sämra än va det var förut och allt ha blive så konstigt tycker jag. Men ha man följt en serie såpass länge kan man ju inte bara sluta se?
Imorgon får vi se om det blir någon skola för mig. Ska i vilket fall in till stan med mamma och köpa nya skor och en skit fin klänning jag har hittat som jag nog ska ha på skolavslutningen.. vet inte om vi har någon spec skolavslutning?? men man får ju alltid hoppas. annars är den fin till sommaren iaf.


Har hittat en på MQ också, så det blir nog båda två. Men hittade ingen bild på den..:(


snoramanda

Vilken jobbig dag det varit. Har bara snorat hela dagen och mått dåligt och inte kunnat andas. Kämpade mig iallafall genom matten och lite av estetkunskapen.
Var iallafall på stan på lunchen och köpte lite fina kläder. Fick trösta mig med det eftersom jag mådde så dåligt. Satt även i Timrå ett tag med Linnea och salt och åt glass! mysigt.
Nä nu ska jag fortsätta och snora. Ska kolla på film med och vila lite, känner att jag inte har nån kraft alls i kroppen.


här är kläderna jag köpte idag iaf


plugg och färga håret

såhär ser min kväll ut! massa plugg och så ska jag färga håret också.

Ska nog på skolan imorgon om jag inte fortfarande är sjuk.

men ska jag till skolan måste mediakunskapen vara gjord!


så sött

På träningslägret så gjorde vi såhär på kvällen.
- alla fick skriva ditt namn på ett papper, sedan skickades det runt till alla.
så skulle alla skriva en kommenter om den personen. hihi dom skrev så söta saker om mig :') blir så glad!
måste visa.


sjukling

Idag är jag sjuk. Ingen skola! det var skönt iaf.. men nu lär jag ju ligga flera år efter i allting. inte baroo aså!
Va på vårdcentralen imorse och kollade mitt knä. BLIR SÅ ARJ! dom gör ju fan inte nånting. Bara kollar på knät och säger att det är något med ledbandet. Jaha kul. är det ledbandet får jag inte spela fotboll, och när jag fråga de sa han att jag kunde jogga.. hehehe aa jag spelar ju fotboll för jag tycker det är kul att jogga... vilken idiot. Ska iallafall få gå till sjukgymnasten eller till en apropat, hjälper inte det blir det opperation.
Nä nu ska jag städa så det blir lite fint i mitt rum så jag sedan kan plugga och färga håret.
(mycket mysigare att plugga i nystädat rum) ? hoho


bilder från lägret!


glad bosse  innan match  -  sur bosse efter match..................................................................
 tur att jag bara satt på bänken då.. domma knäo............................................
 Erika hanna och jag kämpa....................................................................
 här va jag iallafall med ett tag innan knät vart sepeee................................................

    
mysig lördag kväll i vår stuga


hemma

Nu är jag hemma igen. Har haft riktigt kul i helgen faktiskt :) roligt att umgås med dom i laget ibland också. Kunde dock inte vara med och spela nå matcher eller träna för mitt knä är cp. Det är något med ledbandet.. men ska åka och kolla det där. Vi spelade iallafall 2 matcher och vann båda, och hade flera olika träningspass. Va med på lite, men annars satt jag där och hejjade, hoho. Det var även väldigt mysiga stugor vi bodde i. Och mat hade vi för 20 pers i flera dagar i varje stuga. ( och vi bodde 5 och 5 i stugorna ) så mycket gotta har man ätit.
Igårkväll samlades alla i våran stuga, satt där och kollade på robinson och åt fruktsallad. ÄLSKAR ROBINSON! så jävla bra. hejjar bara på träsklaget. tycke så synd om dom! efter robinson körde vi lite tävlingar och massa roligt. Jobbig helg med tidiga mornar men otroligt roligt har det varit.

lägger in bilder sen, men här är några bilder från i fredags!



gravid 1,2 och 3



träningsläger

Nu är klockan snart 2 och jag ska upp klockan halv 6. kuuuuul!!!
hehe ikväll har det vare skojj iallafall! har massa bilder , men dom lägger jag upp när jag kommer hem för nu måste jag sova. men hejdå skriver när jag kommer hem på söndag.

 

utgång

ikväll blir det utång iallafall. Ska åka på täningsläger imorronbitti klockan halv 7. Men jag ska såklart vara nykter, men eftersom det blir fest i johannedal ikväll så ska jag dit med Linnéa och Kim. Nu måste jag fixa lite så jag inte kommer ut alldeles försent. Måste hem i tid ikväll så jag hinner sova några timmar innan jag ska upp imorgon. Kommer nog ha svårt att somna eftersom jag har sovit halv dagen idag. Nä nu ringer Linnéa och dampar på att jag ska skynda mig.
heddå


åå jag saknar mitt tjocka långa hår jätte mycke........
så less på hårförlägning nu, vill bara slita ut det. blääää
och vill inte ha kort...

hope and glory


JAG ÄR KÄR I DENNA LÅT
helt sjukt att han inte vann..

--------------------------------------
lite bilder sen i tisdags. Mys med sofia och jennifer




borgvattnet

Kollade nyss på ''de okända'' för den här gången handlade det om borgvattnet. Va sjuk det känndes att kolla på det när man har varit där själv. ( vi var där i oktober ) Allting såg lika dant ut som när vi var där, precis allting. Jag fattar inte hur vi igentligen våga sova där. Det va ju inte direkt planerat att vi skulle åka dit heller, utan vi kom bara på det en dag helt plötsligt och en vecka senare åkte vi dit. Vi va ju 5 stycken som åkte dit då (jag,Linnéa,Salt,Kim,Tom) och betalade 2400 för att bara sova över där en natt. haha vi tyckte det bara va en kul sak att göra lixom. Ingen mat hade vi med oss dit, det va inte allt så planerat.
Väl där berättade hon som dom pratade med i programmet allting som hänt i huset och saker vi skulle testa där inne för att kanske få se någonting. Och saker hände det.. men jag tror nog att det hade hänt mycket mer om vi inte hade dunkat musik hela tiden och hela natten. . och varit helt nyktra... hehe..
Nä men det var kul att kolla på det där programmet och veta själv att man faktiskt vågat sova där, även fast vi  gick och la oss vid 5-6 tiden på morronen.
- Det är iallafall en gammal prästgård som det bott massa präster i. Och piger som dött och även barn, det sägs att ett barn är nedgrävd utanför de blå rummet.

 
Här är det blå rummet som var mest ''hemsökt'' det sa dom i programmet också. Hon sa till oss att bädda fint i sängarna och sedan dra ut sängarna en bit från väggen, sedan stänga dörren och gå iväg och sedan gå tillbaka om någon timme och kolla vad som hänt. Så vi gjorde de, och efter någon timme gick vi tillbaka och då va sängarna hullerombuller och sängarna va tillbaka dragna. haha det är aldrig någon som tror på en när man berättar det, alla säger att det är maskiner och grejjer eller att de som äger stället varit där och fixat. Men jag tror det är sant ja, för det var verkligen ingen som skulle kunna komma in i rummet och vi kollade på sängarna ifall det fanns nån maskin som skulle kunna gjort det, men det fanns det ju inte. plus att vi satt i köket under den tiden och de blå rummet var alldeles ovanför oss så man skulle hört om någon var där och grejja på. lääääskigt somfan asså


 den här tavlan hängde i ett av rummen och dom säger i programmet att det händer mycket med den. tillexempel att man kan se pojken gråta eller att det helt enkelt inte går att knäppa kort på den på nåt sätt. ( för oss hände det ingenting, men jag tyckte han va gullig så han fick vara med på bild )


i den här spegeln hädnde det grejjer iallafall. Hon sa att vi skulle knäppa kort i den och se vad som hände. Och innan man knäppte så syndes bara två tallrikar på väggen och den där byrån eller vad det är. Men varje gång vi knäppte kort på den så vart det som en figur eller typ snöre i bilden,( ser lite ut som en gubbe )  vet inte vad det ska föreställa men det syndes iallafall inte innan man knäppte. rolit



Sen hände med massa små saker också, som att lampan kunde börja släckas och tändas, och helt plötsligt kunde skivan åka ut från sterion. Och en gång när jag och Linnéa skulle gå ner och hämta nånting i kylskåpet ( alla satt på övervåningen) så va kylskåpsdörren helt öppen, och ingen av oss hade varit nere. Jag tror iallafall att det är sant det som händer där, för man märker det när man väl är där. Skulle kanske inte tro på det om någon bara berättade om det..men nu vet jag. Jag ska iallafall åka dit igen men så ska man verkligen anstränga sig för att kanske få vara med om något värre. Det vore ju lite kul. Har iallafall massa bilder däifrån på alla rum och allting men orkar inte lägga in dom men dom finns på min bilddagbok typ på 1 oktober 2008 hejamandy.bilddagboken.se.
Man fick ju också skriva i en gästbok efter man varit där och skriva om man varit med om någonting. Och när man läste vad andra skrivit höll man ju på att skita på sig. Vissa hade ju sätt skuggor, människor och 3 gråtande flickor hade många sätt i ''de gråtande svägornas rum'' ja jag vet inte allt vad alla hade sätt.

haha roligt inlägg.. va bara tvungen att skriva lite om det för jag tyckte det var så kul när man sätt programmet om det.
Åk dit. det är ganska spännande kan ja lova. rädda var vi .. eller iallafall jag.. hoho.

http://www.tv4.se/replay
''de okända''

onsdag natt

Vilken sjuk kväll det vart. Började med att vi fick sitta i en trappuppgång i nån timme för han vi skulle till kom aldrig. Jag och Ante kom iallafall fram till att vi bodde på samma ställe i Thailand när vi var där, inte samma hotell men mittimot varandra. hoh lite kul.
När han väl kom så va vi där och drack ett bra tag, körde lite drick lekar och pratade. mysit! Vid tolv tiden fick vi skjuts ut till söråker och där va vi hela natten, eller macke fick komma och hämta oss halv 6 imorse (y) väl i Timrå gick jag,sofia och jennifer upp till sofia och sov där. Men så trött var vi inte, låg och pratade på ett bra tag innan vi somnade.
UH imorse mådde man inte så bra, tror vi åt som aldrig förr iaf. Och ont i halsen hade jag.
Nu har jag bara legat och degat på här hemma och nu ska jag åka på träning. Får se hur det går med mitt knä!
har massa bilder från igår men dom lägger jag ut senare. Måste kila nu


Här är iallafall sofias tatuering hon gjorde igår. FIJN!

onsdag

Inget plugg vart det igår, och inte idag heller. Har gått omkring idag och mått dåligt över att jag har så mycket att göra innan lovet är slut. Men ikväll ska jag iallafall festa med mina vänner. Ända dagen på lovet jag kan dra ut nu. Sen har jag bara massa fjollboll. Hade igentligen träning idag men kan inte vara med för knät. Nä nu ska jag fortsätta fixa så jag kan dra ut. hör av er om det blir drag någonstans!
poss

sofia är förövrigt och tatuerar sig nu. hoho hoppas det går bra för henne!
Ska tatuera mig jag också, men jag måste vänta tills jag får lite pengar för jag ska göra ganska stora saker och det kommer kosta. men snart så!:D

men bra

mycket pluggande det vart. Fattade ingenting av det jag skulle göra så jag kollade på andra avenyn istället.
Jag bliiiii så arjj..... jag hatar skolan, just nu funderar jag på att hoppa av för jag får ändå aldirg nånting gjort..
men jag måste ju ta studenten, det är ju det bästa i livet. ändast därför hoppar jag inte , he he..
Nä nu ska jag kolla på film och grina lite för jag har så mycket att göra.

liten lista på det jag har att göra under lovet
- ett tal
- träna till mediakunskapsprovet på måndag
- ett stort prov i mediakunskapen jag måste göra för att få godkänt ( skulle vara inne innan lovet ) ajrå
- datakunskapsprov ( skulle vara inlämnat för länge sen, men jag skyllde på att min mail va cp )
- göra klart våran film
- fotouppgift
- nåt gympa papper..
ja men lycka till säger jag bara.. har några dagar på mig

  

ä c k e l  s k o l a


solig dag

tack gud?!? att vi har börjat fått lite sol de senaste dagarna.
Idag när vi vaknade fixade vi oss lite sen gick vi dirre till Ica och köpte mango, pachonsfrukt (stavning) hehe-.- och frukt youghurt. Sen gick vi till södermalm , till jennifer och gjorde smothies. HUR GOTT? ah sen gick satt vi oss ute i solen och satt där några timmar skulle jag tro. knäppte massa bilder, men dom har jennifer så dom lägger jag ut någon annan dag. aja blir iallafall så lycklig när det är så fint väder. Mindre lycklig blir jag när jag inte kan träna. Mitt jävla knä är du stört. Va iallafall bort på träningen förut för att prata lite med Bosse och sen fick tobbe ( vår sjukvårdare ) titta på mitt knä. Fick lite salvor som jag ska smöjra på sen får jag inte träna förens svulnaden gått ner.. Vi som ska på träningsläger i helgen??

Nog om det.
Nu ska jag plugga....kul...not.
Men jag måste..
och jag vill göra det nu så jag kan slippa tänka på det resten av lovet..
men jag kommer aldirg igång..
Jag som till och med hade gjort massa gotta som jag kunde äta samtidigt, MEN DET ÄR SLUT NU?!?! och jag ha inte ens börjat plugga jö...
nu ska jag plugga...
hehe det har jag tänkt gjort i flera timmar...
jag offrar en kväll..
NU , hej..

i stan

Jag har tillbringat min kväll i stan. Just nu ligger jag i Fias säng med henne och jennifer. Vi ska kolla på film mysit.
Ikväll har vi tagit det lugnt bara, var nere på donken och åt glass. Sen gick vi hem till Jennifer och satt där ett tag. Kollade igenom skolkatarlogen lite hehehe glömde beställa hem den så det va lite kul.
Mitt knä är helt förstört iallafall och jag kan kanppt gå, även har jag kämpat mig genom halva stan helt handikappad.
jajajaj nu ska vi kolla på film, godnatt

SOFIA FYLLER SJUTTON AUR IDAG!
GARATTIS PÅ HENNE DÅ! poss


ont

Idag har jag varit uppe i härnösand och spelat match. Det var jobbigt för jag är lite sjuk, ont i halsen och sådär.
Vi vann iallafall med 6-3 tror jag. . Jag gjorde 3 mål :D wihoo. Vi mötte bondsjöhöjden och fyfan va fult dom spelade, fick damp ja. Tog fram mina trix och gav tillbaka. ( he he ) INTE SLÅSS PÅ PLAN AMANDA! där finns det dommare.
jaja nu är jag väldigt trött iallafall och funderar på att sova lite. Vart ju väldigt tidigt imorse.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, men det återstår att se. Om jag orkar göra någonting överhuvudtaget.
Just jag, en tjej fet tacklade mig så jag gjorde jätte illa knät..:( kan knappt gå, gör jätte ont ...cryyy synd om mig.


söderhamn

idag har jag varit i Söderhamn hela dagen och kollat på våra fina sommarhus för första gången. 6 hus är det där sammanlagt men bara 3 hus går det att sova i. Igentligen är det min morfars ställe men vi har ett av husen. Det är så otroligt fint och där kommer jag tillbringa en stor tid av sommaren iallafall! Hör av er om ni vill följa :)) alltid trevligare med sällskap.
Har iallafall haft en mysig dag med la family och roligt att träffa morfar och Kerstin också eftersom dom bor i stockholm.
vi grillade en massa, gick på promenad och solade. Jag sov en hel del också eftersom jag kom hem klockan 3 inatt och vi gick upp klockan 7 för att åka. ( festade igår med massa roligt folk. Först hos fia, sen ljustadalen och sen vart det lögdö)

här kommer lite bilder som jag knäppte idag.


morfar och emma i båthuset

bastustugan + en sovstuga

båthus+bastustuga

vårat hus. Det är inte klart ännu, därför vi inte kunde sova kvar där

morfars och kerstins hus

framsidan på vårat hus



---
Har haft en svin bra helg iallafall. Har varit med min bästa vän johanna som är hemma och massa fest ha det varit.
imorgon ska jag upp tidigt igen för då ska jag till härnösand och spela match. Så nu måste jag sova.
mår dåligt att jag har så stökigt rum och måste plugga... men det tar jag nån annan dag
poss

glad påsk



gårdagen var helt ok! vi var hemma hos fia hela kvällen och drack. Mycket folk var det där.
Ska dit ikväll också, hoppas på en rolig kväll dag också.

Nu väntar jag på att min farmor ska komma, så ska vi äta påskmiddag. Gamm maten bah häng. alltid lika.. på julafton, påsk och midsommar. fast nu heter julmusten påskmust.
hoppas iallafall på mycket presenter. Fick ett påskägg av mamma igår men av farmor och farfar brukar vi få annat :)
glad påsk på er


utgång

å vilken skön dag det har varit. Vaknade av att solen lyste.
gick upp och satt mig ute på altan och åt frukost. Sen gick jag ut och gick hur långt som helst. Varmt var det!
Nu har jag bara sprungit omkring här hemma och fixat med allt möjligt. Har iallafall duschat och sminkat mig nu. Ska snart fixa håre. för ikväll blir det utång. Har inte riktigt bestämmt mig vart jag ska än men det löser sig.( ska antingen till fagervik till Linnéa och Kim eller till Sofia. men det blir nog båda)  Ska ut imorgon också och då blir det fetfest. Johanna är nämligen hemma och då är det alltid fest :D
Men nu måste jag fixa håre så jag kan välja nå kläder nångång, och det är det svåraste. Hatar att välja kläder, det tar sån tid. Älskar när man köpt en ny klännning så man vet precis vad man ska ha på sig. Men nu har jag inte en blekaste.

ring ring ring om de är drag

hemmakväll

idag hade vi en jobbig träning tyckte jag, men den var riktigt kul faktiskt :)
Nu är det mycket på schemat.
-Vi börjar att träna utomhus nu och det betyder att vi har träningar nästan varje dag.
-och vi har massa träningsmatcher nu innan serien börjar, och den drar igång om ca en månad.
-Nästa helg ska vi på träningsläger, och det ska bli roligt!
- i slutet av månaden ska vi till bergeforsens ip och börja göra i årding vårat omklädningsrum där och prata om hur säsongen blir. Vet inte om vi ska börja träna där efter det.
och sen har jag skolan på det där. (Y)

ikväll vart jag bara hemma iallafall. Skönt tycker jag, inte behöva stressa iväg någonstans.
så skönt med lov. men jag måste faktiskt plugga också på lovet.. det längtar jag inte efter.
menmen.. lovet är långt så jag hinner nog ska du se. någon dag kan jag nog offra.
nä nu ska jag slå på en film, tänkte se valkyrie. Har aldirg sätt den även fast jag haft den på datorn hur länge som helst.



 


härnösand

Tillbringade somsagt natten i Härnösand. Vart en hyfsat rolig kväll ändå. Jag och Therese tog cykeln bort till schell och köpte massa gotta, sedan vidare till hennes kompisar där vi satt oss och drack. haha dom var riktigt roliga, helt sjuka =D fick smaka 80% sprit och fyfan vad det bränndes i munnen. Cykelturen hem gick iallafall bra, vi klarade oss utan någon repa. Vi tog en sväng gemon stan på hem vägen också men det vad ganska dött. Väl hemma så åt vi en massa sen kröp vi ner i sängen och sov. Funderade faktiskt på att åka in till skolan imorse, men jag va så trött och hade så ont i huvudet så jag sket i det. Nu är det iallafall lov, ska bli så skönt!

snart blir det träning och sen får vi se vad man hittar på.


kommer nog alltid vara den bästa låten.

nu är det fäst

Nu sitter jag i Härnta i tes nya lägenhet. Vi har nyss ätit massa god mat ...nat. hehe skojja tack för mattten tes!
nu ska vi börja fixa oss och sedan ska vi ta cykeln och cykla på fest. önska oss lycka till när vi ska cykla hem inatt (y) hoppas på att det går bra.
Nä nu måste vi stressa.

NU ÄR DET LOV
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

besöksrekord

igår hade jag besöksrekord faktiskt! lite roligt sådär. :))
Idag försova jag mig ( som vanligt ) och det gick faktiskt en plusbuss från oss. Men den gick runt laggarberg,in i timrådalen runt örnen och bort till nyvivsta och sedan in i timrå, så det vart en lång bussresa. Måste sluta försova mig hela tiden, men jag sover så dåligt och har nästan ingen tid över till att sova heller. Ska bli så skönt med lov!! ska nog sova hela lovet, det vorde väligt skönt.
Det var en fågel som viskade i mitt öra att det kanske blir fest i härna ikväll, eller hur var det tezN? hoho
Hon är förövrigt en väldigt trött människa hon också, för hon ligger nämligen och halvsover i soffan mitt imot mig. Godnatt!
Nä nu måste vi röra på våra feta arslen och gå och äta lunch.


poss på er


blod i duschen

Ikväll har jag tränat, det var en riktigt rolig träning ikväll. Lite jobbigt med alla armhävningar men annar så =)
Nu har jag nyss tagit en lång dusch, väldigt lång.. När jag står där och sköljer håret ser jag hur jag blir alldeles blodig och det rinner blod ner på golvet. Ja då hade jag såklart börjat blött näsblod. Och när jag blöder näsblod handlar det inte om 5-10 minuter utan 20-30 minuter! där stog jag och lät flera liter rinna ut ur näsan, mysigt!
jaja nog om det.

jag blir så arjjj på mig själv också. Jag måste börja kämpa! måste börja sluta äta så jävla mycket socker!
vafan skulle jag va sån jävla fjortis i 6an 7an så jag skulle börja röka och sedan bli beroende, och sen när jag nu har slutat så ersätter jag ciggaretjävlarna med socker, annars börjar jag bara grina.
men jag är ändå så stolt över mig själv att jag lyckades sluta :)))



äckliga äckliga jaag


jag som skulle kämpa..

jag som verkligen skulle börja kämpa och äta massa nyttigt. Jag klarade mig fram tills jag kom hem igår, sen fick jag panik. Ringde mamma och sa att hon skulle köpa en pepsi. Sen gick jag och erica till konsum och köpte massa gotta.. haha jag kommer aldrig klara det här. Börjar nog nästa vecka istället.
Jag och Erica låg iallafall och kollade på ''de okända'' igår. och fyfan va hemskt det är. Det är sånt där som gör att man inte kan sova om nätterna.

J A G  H A T A R  V Ä D R E T  I  V Ä S T E R N O R R L A N D

lite sol nu tack.

---------------------------------------------------


här är vårat sjukhusbsök hos Tessan i fredags. Lillgumman fick åka ambulans för första gången.
Stackarn, hon hade så ont i magen. dum magge


beslutångest

Nu har jag världens beslutångest. Vet inte vad jag ska göra ikväll!
antingen träna ( vi har 2 timmarn löpning ikväll) jobbigt.
eller umgås lite med erica kanske och gå ut och gå en sväng.
eller vara hemma och plugga. har väldigt mycket att göra där.
hmmm..
hmm.......
hm..
är så trött... vill helst bara sova! skolan tar knäcken på mig!!!!
vill sola också.. men nä sånt ha man ju inte tid med.. nu blir jag arjj...
bläbläbläblä

vart tog våren vägen?

imorse när jag vaknade vart jag så lycklig för solen lyste utanför mitt fönster. Det var nästan helt blått på himmlen. Man blir så mycket piggare när det är sånt väder. Men när jag kom hit till stan är det alldeles grått på himmlen. Jag som trodde det skulle bli en skön vårdag med mycket sol, men ikket. hata sverige ibland. Nu vill jag bara åka utomlands och bli litt brun. Det skulle inte sitta helt fel.

Har kommit på vad jag ska göra på min fotouppgift nu. hoho den kommer bli så bra!
sitter iallafall på mediaproduktionen nu, men kan inte göra så mycket eftersom jag inte kan knäppa bilderna här och nu.
Nu ska jag äta lunch med mina kära vänner. poss




-
vart är du tezN?


nu ska jag kämpa

Nu har jag bestömmt mig! Nu ska jag börja kämpa med att få fin kropp till sommaren.
inge mer onyttigt ska jag äta. Bara nyttigt. Sluta dricka så mycket te, eftersom jag har så fruktansvärt mycket socker i tet.
och inge mer pepsi.
träna träna träna.
hahah önska mig lycka till! det lärju behövas....

so f pain

Gårdagen var helt ok. Vart väl inte så mycket fest, men roligt att träffa massa folk :) Kom dock inte hem, men mamma var så snäll och betalade skjuts åt mig. haha stackarn fick kliva upp mitt i natten för att ge mig pengar.

Idag har jag spelat match, och det va inte roligt väder iallafall! först regna det, sen vart det typ som hagel och sen började det toksnöa. Vi mötte iallafall sunds pojklag. Vet inte varför men det är väl för att det är träningsmatcher, och möter man killar blir det mycket tuffare. Kul för mig som är så klen. Bubbas spelade iallafall i det där laget och det första han gjorde när jag fick bollen va att kapa sönder mig så jag flög och skrapade upp hela mig på gruset (vi spelade på grus för första gången iår)  och efter det hade jag så ont så det var svårt att spela. Va inte kul att duscha efter matchen kan jag lova! fan va det sved. Så synd om mig. aja vi förlorade iallafall, men det va lite kul att möta boys.

 
bjuder på en bild på ett av mina alla sår jag fick.

lockigt och platt

eftersom jag inte kunde bestämma mig om jag skulle ha lockigt eller platt fick det bli båda delarna hoho.

nä okej... det vart lockigt


utgång?

igår tog jag det bara lugnt här hemma. Ganska skönt att göra det för en gångs skull. Fast jag ville så gärna till stadhuset och se lorentz och m.zakarias men eftersom jag inte har åldern inne än så kunde jag inte göra det. Igår ville jag helst bara tända eld på alla krogar som finns för dom har 18 års gräns!
Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Funderar på att dra ut, men att ta det lugnt eftersom jag har match imorgon bitti. Jag orkar inte sitta hemma så därför blir det nog utgång fast nykter. hoho, sånt går ju också. Kanske blir så man sprätter någon bärs, men ändast för smakens skull!
Nu ska jag fixa håret. men har lite svårt att välja om jag ska ha lockigt eller platt...


vi saknar dig


3 april

Idag är det 3 år sedan min älskade pappa dog. 3 år sedan jag vaknade mitt i natten av att telefon ringde. När jag hörde mamma börja gråta och sa : förgått? Det tillfället var det värsta. Då jag verkligen inte viste vad jag skulle göra eller ta i vägen. Tiden bara rinner iväg. Jag saknar dig fortfarande lika mycket och det kommer jag alltid göra, det är klart att man alltid saknar sin bästa vän. För det var han. Min bästa vän och min bästa pappa. Jag fick bara lära känna han i 13 år.  Mina bästa år. Sen gick väl det mesta åt helvete. I alla fall något år. Men jag har lärt mig leva med det nu. Jag ska alltid vara stark för din skull!


1959-2006

Cancern tog död på dig.

 
du är min ängel


digestivekex+philadelphiaost+kiwi <3

Nu har jag nyss tagit en lång dusch och äter det bästa jag vet!


synd bara att jag är så allergisk mot kiwi, men det skiter jag i. en svullen tunga har ingen dött av?

idag är det idag

ja, det verkade ju logiskt!
idag har det varit en jobbig dag tycker jag, inte för att vi hade så många lektioner. endast en lektion. Men den var jobbig tycker jag. Vi gick från våran skola till skönsberg och fan va jobbigt det var, men tack Nicklas som bärde min väska! hoho, vi gick iallafall dit för att köra judo. Lite roligt faktiskt ett få spöa Linnéa lite. (annars brukar det vara hon som alltid slår mig) hehe... okej, jag förlorade alla matcher men vadå??? jag är faktiskt starkare i bena än mina små armar..
Men efter ett tag gav vi upp och satt mest på sidan. Det va litt roligt faktiskt men en jävligt jobbig gympa lektion.
Nu har jag bara legat i sängen och degat och väntar på att min träning ska börja!
haha kom nyss på vad mitt första namn på Lunarstorm var : fotbollsTamanda hahah söt liten 10 åring.


FOTBOLLSTAMANDA kanske??!?!


inte lika arjj..

Nu är jag inte lika irriterad längre. Har vare svin less hela dagen men. Är fortfarande less att jag inte hittade någon kalender idag på stan. Jag behöver vekligen en kalenderbok som jag kan börja hålla koll på lite saker och sedan kunna anteckna där och inte på datorn. Så lätt att det försvinner då!
Imorse vart jag iallafall grundlurad! fan fan fan jag som hade suttit hela kvällen igår och bestämmt mig för att inte bli lurad! bara jag skulle lura folk! jaja såhär var det. Jag var inte på första lektionen imorse och då ringde Linnéa mig när jag nyss klivit upp och sa:
ja det var ju jävligt synd för dig att du inte va här på lektionen för nu har vi lottat om vilka två som ska få åka till Lettland och det blev du och Elina, men eftersom du inte va på lektionen så drog dom en ny.
hahahahahahaha då bröt helvete lös för mig iallafall, jag sa att jag skulle stämma skolan och byta skola och jag vet inte allt! ringde mamma och va helt galen. det roligia va att hon lät så jävla serigös också. men en timme senare fick jag ett sms: april april din dumma sill vi kan lura dig vart vi vill

jätte arjj....

Jag tror fan aldirg jag varit såhär irreterad i hela mitt liv. jaha det var så man gjorde.. då vet ja.
Nä jag ska inte prata med nån på hela dagen nu för jag är för arg för det! Sitter iallafall på skolan helt själv nu! tack. men det är kanske lika bra eftersom jag brinner av ilska. kanske ska gå ut och slå ner någon..funderar på det! så arg är jag. 
Imorse vart jag jävligt lurad iallafall! jävla 1 april. Kan berätta sen vad dom sa! nu ska jag gå ut på stan och träffa en vän och ta ut lite ilska! hej 


gästinlägg

hejhopp alla läsare!
amanda ville att ja skulle skriva ett gästinlägg, satt nu görjart, haha vene vad ja ska skriva..
jooo kan ju skriva nått om amanda kanske..
amanda är min bästa vän och jag älskar henne över allt på denna jord, hon är underbar, söt, snygg, snell, kramgo, possgorka, och singel :) poss på henne.
eh....aja, fia was here
http://fialii.blogg.se


RSS 2.0