mors dag

idag är det morsdag.
men tyvär är min mamma på kryssning så det blev litt svårt att fira henne.
Istället gick jag upp tidigt imorse och cyklade ner till sofia för att sola&bada.
- NU HAR JAG BADAT IÅR!! dock i en pool, men jag badar helst inte i något annat. Är badkruka.
Vi låg och stekte med olja och saltvatten i säkert 4-5 timmar, så nu har jag fått lite färg :) känns braaa..

Kan säga att jag inte har sovit mycket denne helg iallafall... några timmar sådär. Åkte hem hyfsat tidigt igår, men va tvungen att kolla på robinson finalen så så vart det att jag låg uppe halva natten, och natten innan det sov jag inte en blund.
HAHAH även att Ellenor vann robinson... å herre. okej,

Nu ska jag nog sova lite. kan ju behövas...

lite färg skadar ju aldrig




30 grader

ca 30 grader ute så jag tänker inte sitta här
ska ut och sola, heeeela dan. Efter det blir det utgång?
igår va de roligt! sov hos macke inatt med litt folk, därför kom jag hem nu.
hejaheja


måste plugga................bläää


Timrå-selånger

Tänkte sammanfatta min dag lite kort för jag har inte tid med det här!
började med att jag fick mig en skön sovmorgon, hade bara en lektion så det känndes onödigt att åka in till skolan. Istället vandrade jag ner till timrå på biblioteket med Linnea och lånade lite böcker som vi ska ha till ett skolarbete. HoHo. Sedan kom macke och hämtade oss. Åkte runt lite med han, åt glass och så.

nu på kvällen har jag varit och spelat match. Jag va svin nervös eftersom jag inte har spelat på hur länge som helst. Efter ca 20 minuter var mina ben,knän,fötter HELT slut... haha men jag fortsatte och spela hela matchen. Jag är jävligt envis! och vilken jävla match det va, jävla brudjävlar i det andra laget. jag hade sån jävla damp på en tjej som inte kunde sluta hålla fast mig. men tillslut fick jag henne att skrika : ÄR DU HELT JÄVLA DUM I HUVVE. så fick hon kort :) så skrattade jag lite åt henne, sen tog det inte lång tid innan hon stog och grinade på plan och ville byta. Ja jag har mer damp på plan än i verkligheten.
vi vann matchen iallafall med 2-1, vi gjorde mål när det var 10 sekunder kvar.
nu ska jag dricka mitt te och min cola, sen ska jag kolla på o,c tills jag somnar. Får se hur mina ben mår imorron, om jag ens kommer upp ur sängen. hihi

rödtott

hej jag vill bara uppmärksamma er om att jag har färgat håret rött!



fint va?

har nyss tränat, det gick bra!
Imorgon ska jag spela match, första seriematchen för mig. hihi får se hur det går nu då!
bergeforsen klockan 7

nu ska jag kolla på o.c
possposs

NTI sug min.......

Till och böja med ska jag berätta att igår när jag och Linnéa skulle ner till timrå och sola så hade vi betämmt att ta Stuart ner ( allas älsklings moppe ) synd bara att det varken fanns bensin eller olja....bradär! men vi fick skjuts ner och fyfan va varmt det var i solariumet! har aldirg varit med om något värre! höll på att dö, men jag överlevde och vart brun :)

Idag skulle åka jag in till skolan vid 9, skulle på någon teater med skolan. Väl där så var teatern inställt, liksom alla andra lektioner..... så det var bara att pallra sig hem till timrå igen. Jag Linnéa och Tessan fortsatte spela in lite av våran film i Timrå. Den här gången skjöt Linnéa Tessan, och så misshandlade jag Tessan tills hon dog. Lillgumman du har det inte lätt när du umgås med oss! =) Vid 1 tog jag och linnea bussen hem till skogen och spelade in lite mer, jag bröt nacken på studsmattan , linnea försökte styrketräna men tappade stången?? på halsen så hon dog, sen kvävde jag henne med min kudde också.
Nu ligger jag och kollar på o.c, fick låna sesong 4 av Erik idag. lycklig! kan inte sluta kolla på det. Synd att det bara är sämst när Marissa har dött.
Så väntar jag på min träning också.
hejaheja, börjar lessna lite på bloggandet men jag kämpa på ja





heej hej och välkommen

jaaaaa idag ha jag..............hmmm
nä men vare på skolan :) ) hehe men innan skolan åkte jag på ikea och köpte tighs,
hittade inga imorse och eftersom jag ändå bara skulle in på skolan
för en redovisning så hann jag springa och köpa det.
Redovisningen gick brabra! förutom att vi inte hann dela upp det riktigt och sådär.
men jag hoppades alla fattade vad vi pratade om iaf!

Efter skolan drog jag,linnéa och tesso till timrå, vi skulle nämligen spela in en film ( ett gammal arbeta som aldrig blev klart) men först va vi tvungen att visa Tessan vårat domustak, hiih så mysit! köpte en massa gotta och satt där i solen.

SÅNT HA NI INTE I HÄRNTA VA TES?!!
jaja sen spelade vi in en massa sjuka grejjer när vi typ skulle dö och sånt.
Jag ströp tillexempel tes. Hon döda mig med en spade.... Linnéa fick astma anfall. Jag tog självmord och sist men inte minst, rökning dödar. . .


åt glasSsSsSsSSsSsssss

hej mina tötisar





matte

hejhej
dåligt jag upptaterar nu känner jag. Men internet dampade sönder igår och idag har jag inte haft tid att skriva.


Igår var jag mest bara hemma, låg ute i solen ett tag och på kvällen vare träning

Idag är det svin varmt ute
hoppas på det hela veckan!
Sitter på matten nu och vi snackar bara en massa. hoho så skönt nu när man är på slutspörten och inte behöver jobba så mycket på lektionerna, men vi har mycket inlämningar som måste in. . . .
Jaja, tråkigt inlägg.. skriver mer när jag kommer hem för nu slutar vi

lördag natt

hejhej
ikväll var jag ute och gick lite med johanna, hyrde en skräckis och o.c boxen igen. köpte massa gotta och mötte upp Linnéa på domus (konsum), Åkte hem till mig, såg på världens äckligaste skräckfilm, hua! gick med Linnéa en bit hem och då när vi står still och pratar lite hör vi hur någonting kommer imot oss skit snabbt, det lät som typ ett flygplan som skulle störta alldeles brevid oss, eller som typ en raket som for förbi oss utan att smälla. både jag och linnéa flög till. Jag duckade ja för jag trodde jag skulle få nåt på mig, men det var ingenting där?????? fattade ingenting vi. . . det var så verkliget. Mamma sa att det kanske var en trollslända eller nåt som flög förbi oss, men vafan.. inte låter den så? det bara försvann lixom.. jaja

Nu har jag precis kollat klart på robinson, buhuuuu Erik åkte ut :((((((((( inge kul längre... Lukas är ju också borta :(( nu äre bara att hålla tummarna på Anna eller Jarmo då (y)

Nu blirre o.c
natti

            

lite bilder från gårdagen
(klicka på bilderna så blir dom större)

vad ska man gora

Nu är det skit fint väder ute.. jag vill bara ut.
Men eftersom det va så äckligt väder förut så bestämde jag mig för att vara hemma hela kvällen. Men nu vet jag inte alls.. vill göra nåt kul. men det orkar jag inte.. vill se robinson, det är ett måste. Vill umgås med johanna och Linnéa och det ska jag förhoppningsvis.
hm, ska nog ner till timrå och köpa massavis med godis och hyra o.c boxen en än gång. så måste jag se på robinson. Ha jag tur kanske johanna och linnéa gör mig sällskap också :)


hagel

Nu när jag stog och städade mitt rum hör jag hur det börjar smälla utanför mitt fönster. Tittar ut och ser att det öser ner hagel. stooora isklumpar? var det. Kom på att jag hade hängt ut mina sängkläder så jag sprang ut och ont gjorde det att få dom där hagelklumparna i huvudet. Hämtade kameran också för jag tyckte det va skitfränt ute ja, haha har aldirg sätt så där mycket hagel tror jag. När det väl slutade gick jag in igen och då märkte jag att jag hade glömt att stänga mitt fönster till rummet, så det var något blött på golvet. menmen..

nu spöregnar det också OCH haglar.... kul lördag (Y)


håller mig nog inne idag



fredag

som ni såg i förra inlägget så vart det ganska mycket vin och öl igår.
Ha Ha jag är så dålig ibland, ville ju upptatera lite inatt också.
vart iallafall hemma hos sofia och drack, spelade kubb , bastade mm.
helt okej kväll tycker jag. vi sjöng för rick också som fyller 19 år idag.
vart ett jävla drag där ett tag.
 Roligt att Johanna var med också :)

Nu ska jag städa mitt rum, det kan jag säga behövs!
bilder från gårdagen kommer senare

heeej

haha sämst ja e pop att skirva nu men aj ha inte tid känner kja
hahah kom nyss hem typha vara hema hois sofa och drucke och s hiit.
känner aytt det Är bättea om jag skriver imororn näör jag kanske ha nyktra till men ja säger som alla andta ''kändis bloggar''  x ville bara visa< att jag lever haha hejdå

johanna

ikväll har jag varit med Johanna, vi gick ner till Timrå och köpte glass. Lite kallt ute för att äta glass kanske menmen. Det är så roligt när hon är hemma, saknar henne sjukt mycket jämt. du är bäst johanni ( L )

När jag kom hem så satt jag mig och plugga, så sjukt mycket man gör när man väl lägger ner tid. Jag orkar aldirg göra någonting men när jag väl gör de så går det på 2 sek. Har gjort klart 2 arbeten på ikväll. känns jävligt skönt. Sen har jag suttit och surrat på lite med mamma också, hon hjälpte mig lite med min uppsats. Det blir nog bra det här ska ni se.

Nu blirre film
GN



LEDIG

Det bästa som hänt mig på länge nu, FICK SOVA UT HUR LÄNGE JAG VILLE.
Var bara hemma igår för jag hade träning och efter den orkade jag inte göra någonting, skulle igentligen plugga men mitt internet slutade funka så jag låg bara och kollade på film. Så jag somnade ganska tidigt.

Nu funkar internet igen, måste plugga idag så jag slipper tänka på det till helgen. Men först ska jag på träning... haha har fan tränat varje dag nu i 2 månader, jävligt slut må jag säga. Men somsagt, på söndag äre klart! Nu måste jag fixa litt. men skriver mer sen :)) hoho



plugg plugg plugg...

Ja det är det ända jag gör nu för tiden... Har inte tid med något annat.
Har så ont i huvudet också. Antingen äre för jag är trött eller har för mycket att tänka på? hoho dont know.
Skönt att vi är ledig i två dagar nu + helg. men det blir mycket plugg då också. . .

Just nu sitter jag på skolan.
Jag tes linnéa och karin håller på med vårat grupparbete om yttrandefrihetslagen. Det suger och jag vet inte vad jag ska göra. haha, men det ser ut att bli bra iallafall. Måste göra ett prov på datakunskapen också men eftersom vi hade så mycket annat och göra fick jag ta hem och göra det hemma.
.
......
så måste jag stanna kvar på skolan när vi slutat för jag måste göra klart mitt estetarbete.......

Nu måste jag hjälpa till här. hejja

föresten så funderar jag och linnéa på att byta till john bouer skolan.. är så less på den här jävla skolan nu
bye NTI säger jag bara.



datajäveln tar knäcken med allt plugg...........

svea cola

HUR SNYGG ANNONS TILL REKLAMKAMPANJEN HAR VI INTE GJORT DÅ?
wihoooo
Linnéa tessan och jag har suttit på skolan nu och kämpat med reklamkampanjen till våran cola. det blir riktigt nice faktiskt (y)


nationella

Nu är jag precis klar med nationella.
120 minuter satt jag och snacka om att inte kunna sitta still.
och kissnödig var jag, som aldrig förr. Kunde inte koncentrera mig alls. ville bara på toa och ut och springa eller nåt. Kan inte sitta still sådär länge. Och så fick jag sms och vi fick inte ta upp mobilerna, så varje minut bibrerade det i min ficka. Det gjorde så jag vart ännu närvösare.

nu har jag lektion, och efter det ska vi sitta kvar och plugga... kul liv, men vad gör man inte. haha
skolan tar somsagt döden på mig. cry


arbeten/läxa/inlämningar

detta ska jag göra klart på två veckor.

- Parafras ( göra ett eget estetarbeta + antäckna )

- Cola kampanj ( göra en egen colaburk, göra reklam för den och massa shiit )
- grupparbete om lagar och etik

- Bildinlämning ( knäppa egna '' repotagebilder ''

- Ett Tal på 5 minuter

- Stillbildsfilm

- Svenska uppsatts 3000 ord + två böcker till den

- Matte inläming ( skriva om en känd matematiker )

- Omprov mediekunskap 

jag som skulle till stockholm till helgen... men inte då, måste plugga..
fuck skolhelvete.

hoppas på fint väder imorron... allt går så mycket lättare då


ojojdå

Nu har jag inte skrivit på länge ser jag, men jag har faktiskt inte haft tid. Har så fruktansvärt mycket med skolan nu så jag har knappt tid att vara online på msn på skolan. Har kämpat som en jävla jude idag på skolan iaf. Efter skolan åkte jag till ljustadalen hem till Julia och Nickals. Vi åt lite och sedan for vi på träning. Det börjar gå bättre och bättre för mig med mitt knä (Y) på söndag är jag spelklar igen =D

Nu ligger jag i sängen och har ätit en massa mackor, haha vart så sugen så jag åt hur många som helst. men vafan jag har ju tränat!

Måste bara säga att jag försov mig imorse igen... Det här tar knäcken på mig. Även fast vi hade sovmorgon försov jag mig flera timmar. Hatar att stressa på morronen, det finns inge värre. LINNÈA! RING OCH VÄCK MIG IMORGON ÄR DU SNÄLL (L)


vilken kväll

ja vilken kväll det vart. hoho väldigt kul hade vi iallafall.
började på belle visage. Synd bara att man hade sminkat sig och fixat håret i onödan, vi tänkte att vi fixar oss sen sätter man bara upp håret och så sitter man still i poolen utan att blöta håret och ansiktet. Man tro ni det gick bra? haha all öl och sprit man drack och hur många som helst i BUBBELpoolen, nä det mesta var förstört när man klev upp. menmen det var roligt iaf :)
När vi var klar där så gick man åt alla håll och kanter, vi spelade fotboll mitt i stan med allihopa och jag fet vurpa och börja blöda på hela fötterna, sprit flaskan åkte i backen och sprack i tusen bitar, vi skulle in på stadshuset men kom inte in, åt en massa på kebabben, åkte hem och plåsta om mig, åkte vidare till söråker, spelade fyllefotboll med massa folk, drog från hus till hus.. jadu, men nu är jag hemma. Åt även tårta hemma hos Hanna förut eftersom hon fyller 18 imorgon :D grattis på henne!

Nu väntar robinson, guh så jag har längtat!



här kommer lite fula och dåliga bilder sen gårdagen, haha så man såg ut. och kameran va inte torr kan jag lova.






 

belle visage

- 50 tums Plasma TV
- Alla sportkanaler
- 80kvm
- Bubbelpool för 10 pers.
 

- Två duschar, en toalett
- Två separata omklädningsrum
- Torrbastu för 10 pers.
- Ångbastu för 9 pers.



ikväll blirre de här med Hannah + många till

party sej jah




laggarberg

igår var vi hemma hos magdalena i laggarberg, jätte mysigt var det. Vi satt ute och pratade på och åt massvid med godis,dipp,drack dricka, chips , hoho. Gick även ut och gick ett tag, stannade till vid laggarbergskolan och lekte lite i lekparken :)) nä men en sån där kväll behövs! bara ta det lugnt lixom, det va länge sen nu.





Men nu måste jag kliva upp ur sängen iallafall!
måste fixa till kvällen. För ikväll  blir det party med hannah :))))

blondie

härlig dag det har varit!
massa sol. iallafall för det mesta.
Idag har jag handlat lite, solat och färgat håret.
Nu är håret helt vitt igen men hårförlägningen vart lite grå/lila utav silverschampot :( menmen, man tänker inte på det så mycket. Jag brännde mig även lite när jag solade men lite färg fick jag iallafall, var så länge sen jag solade så det kan vara därför.

Ikväll ska jag umgås med Linnéa,Kim,Nathalie och Magdalena i magdas place, hon har fyllt år så därför så ska vi dit och umgås =D mysit.
Nu måste jag fixa littt och äta, mamma håller på att grilla..mums.


vita jeansleggins
hårfärg
foundation


helg <3

snart iaf...
Blev så lycklig imorse att det var fint väder ute, det betyder lite kläder/sommar kläder.
Försov mig lite, men hann med 8 bussen till timrå, har suttit på mediaproduktion sen dess. Jag Linnéa och tess sitter och gör en reklamkampanj om en egen coca cola. Det blir riktigt fint faktiskt, rosa och flachigt. Vi döpte våran cola till svea cola och den ska ge mycket energi och vara sportig. blir nice det.
Nu är det lunch! .....
....
eller nä.. Linnéa tänker inte gå på lunch förens vi är klara....


ifk timrå-stöde

Var somsagt och kollade på våran match som vi spelade, om två veckor får jag vara med igen :))) happy face...
Vi vann med 4-0 hoho bra flickor.

På måndag börjar vi träna på gräs igen. Det är de bästa.
Nu måste jag inviga mina nya skor också.... vill inte, älskar mina som jag har nu. Synd att hon har blivit så slitna på gruset bara..

 
gamm (L)                                                   news

sommar?

Linnéa och jag på stan

mysit!

på gympan hade våran klass konditionstest. själv var jag inte med, men jag Linnéa och Malin gick samma väg som de andra sprang på, Tezn gomma kämpa hon så jag sprang någon meter med henne. (fråga mig inte vad jag gör)

satt i solen
hoho hur skööönt.


salt kom en sväng han å, misshandlade tessan litt smått.


---------------------------------------------------------------------------------------


torsdag

jag som tänkte upptatera jätte mycket idag, för har massa bilder och grejjer sen dagen... men har inte använt datorn någonting på skolan idag och dirre när jag kom hem somna jag, så har jag sovit tills nu och nu ska jag på match.
hejjjjjs

(lägger in bilder och shiit sen)

långprominix

Gick en promenad förut. Skönt att komma ut i skogen lite, känner mig ganska less på stan? haha så är det när man har bott i skogen hela sitt liv. Känner bara press varje morron för att åka in till stan. Det var kul till en början men nu är det bara jobbigt, men vad gör man inte gör skolan :') Ha Ha ..........................................

Nu har jag fixat och grejjat med mitt hår också. Länge sen känns det som. Orkar aldrig göra någonting åt det, minns inte sist jag hade det plattat och fixat. Sätter alltid upp det i en bulle bara, känner ingen ork på morronen. MEN nu har jag plattat det och fixat lörhåret, funderar på att limma fast det i håret igen, så jobbigt med klipps. Imorgon ska jag köpa blondering och bleka hela håret. Länge sen nu känner jag, brukar mest bara bleka bort utväxten för annars sliter det så mycket men jag ser att topparna börjar tappa lite färg nu så vad gör man inte ...

Nu ska jag kolla vidare på o.c.
<3<3<3<3<3<3<3


R.I.P

Rest in peace Argo
idag dog sofias hund argo. Lillebubben som alltid var så söt när man var där och hälsade på.


nationella

Idag gjorde vi np i matte.
Det var svin svårt. Har aldrig suttit still så länge i hela mitt liv tro ja! sista minuterna låg jag ner på stolen tror ja. Höll på med ett tal hur länge som helst, hade verkligen bestämmt mig för att klara de.. och de gjorde jag tillslut :)

Idag försov jag mig också... tänkte åka ner till timrå vid 11 ja för att vänta på Linnéa, men då vaknade jag strax efter 10 och jag orkade inte stressa. vet inte vad jag ska göra för att komma upp på morronen, det är helt omöjligt.

Nu ska jag kolla på o.c! ska göra det hela kvällen för jag måste lämna tillbaka den imorron ( igentligen skulle den va tillbaka idag, men vafan... inte kan man se en hel box på 3 dagar, då måste man kolla dag och natt)  he he



trött chey


-.-

Nyduschad och trött like hell.
Tro fan aldrig har varit såhär trött.. och jag vill inte sova med blött hår.
Ligger så skönt nu och vill helst bara blunda och somna in..

NU SA TESSAN ATT MITT RESULTAT PÅ NATIONELLAPROVET STÅR PÅ INFRANÄTET
måste kolla..  brb
.
..........
....
haha just de... ja ju inte gjort nationella i eng.
bara en del.

jaja
idag har jag varit med Julia och niklas. Lite trevligt sådär då :)))
jag och jullan lagade tacos och jag fick diska.................. nä men jag erbjöd mig faktiskt.
Har också varit hos naprapaten idag! Fick ett nytt träningsschma och om ca 2 veckor får jag vara med på fotbollen som vanligt igen =D bra va??! a

Nä nu blire o.c

o.c

Har hyrt 3 säsongen med o.c nu. Kostade bara 19:-  på videotektet, hoho.
Det är så jävla bra! även fast jag sätt alla säsonger så kollar jag alltid om alla avsnitt när jag sett klart det. Alltid lika bra. OCH RYANS BROR TREY ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! är kär i han. ( L )



sovmorgon varje dag

Imorse försov jag mig igen. Kommer verkligen inte upp ur sängen nu för tiden. Jag är så fruktansvärt skolless så jag vet inte vart jag ska vägen. Jag är bara trött och orkar inte göra nånting, får aldrig någonting gjort. Vill ha sommarlov nu!!!!! 3-4 veckor kvar nu va?

Sitter på skolan nu iallafall, lyckades komma på en lektion iallafall, men fick inte så mycket gjort.. menmen det kanske inte gör så mycket. Har ätit lunch med min käre vän Linnéa iallafall, äcklig mat som vanligt. Kyckling med ris.
Ska snart till naprapaten. Har längtat hela veckan, kanske får svar idag om jag kan börja spela matcher igen. Hoppas knät har byggt upp sig lite iallafall efter all träning jag lagt ner på det.

Efter jag varit hos naprapaten drar jag till Jullan i ljustadalen och hälsar på hon och niklasen. Ska äta gomat och mysa på bara.

dålig upptatering

Väldigt dålig upptatering av mig nu ser jag.
haha men det är så att mitt internet dampar sönder hemma. Eller jag kommer in på msn men inte på någon internet sida.

Igår tog jag det mest bara lugnt.. haha nä gu va jag ljög.
Jag var på träning faktiskt och det gick väl sådär.. Bosse tejpade mitt knä svin hårt och därför vart det svårt att springa eftersom jag knappt kunde böjja knät. Så var det lite svårt att skjuta också, men efter ett tag gick det bättre. Julia har börjat träna med oss också, svin kul tycker ja :D
Efter träningen gick jag och mamma ner till hennes kompis grillade, gu så mycket jag åt ! massa kött och klyftpotatis, mmm bästaste maten.

Idag försov jag mig även fast jag hade sovmorgon, jag fattar inte?!
trött_tjej_92
kom till skolan iaf, sitter här... har svin tråkigt.. är hungriiii..

för vi är raggare

Gårdagen vart helt ok!
Började hemma hos sofia där vi satt och drack. Körde lite öllekar och shiit. Gott var det med öl! länge sen nu känner jag, har blivit mycket vin på sistonde, men nu när systemet stängde så tidigt vart det öl hoho.
Jag,Linnéa och Kim (natha ett tag) hade iallafall en bil som vi åkte med. Det var Rilles och vi gled runt där ett bra tag, hoppade ut lite då och då å umgicks med lite folk.
SÅG VÄRLDENS FINASTE BIL IGÅR MED. vet inte vad det va för bil men den var rosa också var det en cab. sån vill jag ha! Mot kvällens slut vart det lite dött där och svin kallt var det! fyfan jag höll på att frysa ihjäl. Men jag träffade på gangster så jag stog och värmde mig lite på han, sötisen! så fanns det lite glöd där några hade grillat så där stog man samlade som ett gäng luffare, senare mot natten vart det ett litet äventyr, hoho.

 




cruising

Ikväll blir det cruisning med alla brudar :D ska bli skit skojj!
Sitter hemma nu och väntar på att vi ska åka till systemet, men först ska jag hem till Linnéa och hämta lite smink.
Tar cykelt och kämpar upp till henne (Y)

Fotograferingen imorse gick bra iallafall. Synd att det var så tidigt på morronen så man såg så risig ut.. menmen det är ju bara ett lagfoto :)

Nu måste jag fixa till kvällen, men skirver mer sen (kanske)
poss

jaha det var du

men gud vilken trevlig fredagkväll då! jo de tycke jag faktiskt.
Var med mina vänner, drack lite bål, var ute och cyklade, träffade en ny vän ( L ) ha ha..
nä men det var nice.
Är hemma i tid också för imorron ska jag upp tidigt och fotas. ( värsta modellen )
nä vi ska knäppa nytt lagfoto, OCH hur fan kan man göra det på en lördagmorron??  Hoppas det blir bättre än förra iallafall, haha...


idiot

Jag blir så jävla less på vissa människor.
Vem tror du att du är???? försvinn föfan.
allt är bara en stor lögn!
Du ska alltid få det att låta så bra.
om du bara visste


shopping gör så man blir pank...

hallo!
Har inte haft datorn med mig på skolan idag och därför inte kunnat skriva på hela dagen. Tog mig en liten sovmorgon och därför blev det så att jag bara hade en lektion och efter den skulle jag på ikea, då orkar man inte släpa runt datorn som en jävla datanörd.

Kom nyss hem från ikea iallafall. Och fyfan va jag hatar bergmansfonden igentligen....
Nä jag älskar den. 4000:- rakn ner i fickan, men fyfan vad man handlar?!?!? asså jag har nästan inte en krona kvar. Jag är nog den mest oekonomiska människan som vandrar på denna jord. I flera timmar har jag gått runt på ikea med Linnéa och Julia och bara handlat och handlat. Plus att jag handlade igår också.
( Nu har jag ätit sonken 2 dar i rad ) he he he bra där,

Nä nu ska jag snart äta sen har jag inte bestämmt mig vad jag ska göra. Blir iallafall lugnt ikväll för imorron är det cruising och då äre fest (Y)



dagens..

dagens:
Tjejen som jobbar på nilssons sa att hon skulle ringa Linnéa när hennes skor var klar ( dom hade varit hos skomakarn) så Linnéa ger hennes nummer.
På bussen påväg hem från ikea ringer hon Linnéa.
- hej! jag ringer från nilssons
(linnéa)- hej!
- dina skor ska vara klara tills imorgon, så kommer du och hämtar dom då?
(linnéa)- va bra! ja jag gör det.
- okej. brabra, pusshej!
(linnéa) - eh hejdå

haha höll på att dö ja!

jaja...
hehe
ikväll har jag och Jullan varit och kollat på match. Vi förlorade med 4-1 mot heffners :S dålig match.
Julia ska iallafall provträna med oss, och sedan kanske börja. Det skulle vara jätte kul tycker jag :D
men nu måste jag verkligen sova! är så jävla trött! fyy



fullt upp

Idag har jag verkligen haft fullt upp kan jag säga.
dagen började med nationella, och tidigt klev jag upp för att inte kommer försent denna gång!
nationella gick väl hyfsat bra, synd att jag är så jävla dålig på engelska bara. Men jag hoppas jag kommer få bra på de =D  Dirre efter nationella åkte jag och Linnéa på ikea! blir så less.....nästan alla har fått bergmansfonden nu, utom vi med swedbank...har vi tur så kommer det nu på eftermiddagen.
Linnéa har hendelsbanken så hon handlade en massa medans jag fick kolla på :((((((( men hon får ställa upp för mig när jag får mitt :))))))))) jag köpte iallafall ett täckstift.

Ikväll ska jag till nordic och kolla på fotboll. Vi möter heffners men jag får inte vara med och spela än.. dum dum dum knä!!!!!!!!!

nä nu måste jag vila lite. klev upp 6 idag.... blä

fika med tötisarna

Nu har jag nyss kommit hem.
Jag,Linnéa och Kim drog och fikade på..hmm kommer inte ihåg va det hette men det var något chokladfik.
mysigt misigt!


här är mina fina skor som jag köpte idag iaf :)

bergmasfonden

idag var jag jätte trött och jätte sur när jag vaknade. Försov mig också... Hatar att stressa på morgonen!
men när jag kom till skolan så vart jag väldigt lycklig när linnéa sa: BERGMANSFONDEN HAR KOMMIT!
hihihihiih shoppa shoppa shoppa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hon och jag har gått på stan nu några timmar och jag har fått lite köpt, ska köpa mer imorgon för då ska vi på ikea. Känner på mig att de här 4000:- kommer ta slut snabbt... he he he
köpte iallafall en rosa mjukisdress, och ett par skit fina skor.
lägger in bild när jag kommer hem för dom är världens finaste.
Nu sitter jag är med bäbis och väntar på att matten ska börja.
hejhej :)

kommentar

fick en kommenter idag i min blogg där det stog:
Anonym om blåtira:
självförvållat tönt!

hahahahahaha
tack så mycket att du fick mig att skratta just nu när jag är på sånt här dåligt humör.
Antingen är det idioter själv eller nån av hennes fula kompisar, och tack så mycket att ni besöker min blogg och ökar min statestik :'))) blir så glad!
snart är jag nästa blondinbella

(det var om inlägget när jag hade lagt in en bild på min lilla söta blåtira jag fick, och varför tror ni att jag la in den för?? joo för jag ville se om jag fick några söta kommentarer av the looores)


hej mä er
välkommen åter


idioter hela högen

jag är så jävla förbannad nu så jag vet inte vad. Ska dra ifrån den här jävla fitthålan, hatar timrå, hatar människorna jävla idioter hela högen ( ja ni vet själva vilka jag inte tycker är det )
och min mamma ska vi inte ens prata om, kännes som att jag går i 7an igen idag, såhär mycket har jag inte bråkat med henne sen dess. Jag är så jävla arg på henne.........................................................
Känns som att jag bara vill packa mina saker och dra härifrån nu, bort från mamma,bort från timrå,bort från sundsvall,bort från medelpad,bort från västernorrland, tillochmed bort från det här regniga sverige!
(vi har tränat i det här regnvädert)
okej nu var min lillesyster jätte söt. Hon kom in med fika till mig för hon kanske tycke synd om mig? he he tack gomma
men nu orkar jag inte skriva nå mer på den här fula bloggen heller... hej

ikea och shiit

tråkig dag på skolan somvanligt. Har bara suttit med min estetgrejj, men det gick väl sådär. Gjorde inte så mycket.
Macke,linnéa och salt kom och hämtade mig iaf på skolan, så åkte vi runt överallt tro jag.
donken, mediamarkt, team sportia, ikea, coop hehe vi åt glass på coop för 5:- så gott! älska mest.
Nu sitter jag hemma ialafall och ska snart äta och sedan åka på träning. Hoppas för guds skull att det inte regnar!!


tisdag

fan också. Jag försov mig......................
jag som ville åka och lyssna på de där f.d drogmissbrukare.
alltid.
Jaja, gick upp vid 8 för jag kunde inte somna om efter jag vaknat. Skulle kunnat sovit i några timmar till eftersom jag ändå inte skulle hinna in till stan innan det började.
Men nu är jag klar iaf och väntar på min skjuts som ska komma och köra mig till bussen :)) som går 10.35.
farmor heter min skjuts, eller personliga taxi?
he he he he
ska in på esteten iallafall och göra klart mitt arbete. Sedan ska jag uträtta några ärenden. . . haha vuxen jag lät.
jag ska hämta min plattång och köpa skor med andra ord.
Nu kommer tötisen.
possposs



hittatde en söt bild från valborg. hejhej


plugg

idag har jag faktiskt kännt mig duktig. Har pluggat som bara den.
Håller på att skriva en uppsats på 3000 ord. Det går riktigt bra faktiskt :)
känner mig så stolt när jag pluggar eftersom det händer väldigt sällan.
Just nu ligger jagg i min säng med massa gotta och har massa ljus tända. finns de något mysigare?!?!?!?
Imorgon är det drogdag på våran skola, och klockan 9 ska vi på en föreläsning där gamla drogmissbrukare så berätta om deras liv för oss. Det ska blir kul!


idag på skolan kämpade jag också hoho

britney spears

Sitter och lyssnar lite på Britney spears nu, måste avgöra om jag tycker hon är bra eller inte. Vissa låtar tycker jag om, så jag funderar på om man kanske så åka och kolla på henne när hon kommer till Sverige, det vore ju lite coolt. Men jag vet inte ja om jag vill betala så mycket pengar-.- aja får se, måste tänka på saken.

Nu ska jag snart på träning. Lite roligt faktiskt eftersom jag inte har tränat på typ 3 veckor. Men jag ska inte träna så mycket fotboll, ska mest springa.
Nä nu måste jag åka.

lyssnar nu på Lucky...Min favorit när jag var mindre, men kommer hon spela den på sin konsär tro?

http://www.youtube.com/watch?v=M5hN_ZW8Sxk

efter regent kommer solen?

Vilken tråkig dag.
Regnar gör det
och det är långt till helgen.
Jag hatar måndagar!
Äcklig mat va det på lunchen.
träning ikväll..
allt är verkligen tråkigt.
Linnéa är dum också. Ligger bara hemma och sover medans jag kämpar.
Nu ska vi jobba med ett grupparbeta på mediakunskapen. ÄNNU TRÅKIGARE!
tråkigt inlägg.. nu ska jag kämpa vidare.
hejdå


städat

Nu har jag städat mitt rum.. tack och lov.


haha kan inte knäppa kort på hela rummet för det får inte plats. Men det här är det bästa.

JAG HAR INGEN SNUS KVAR!!!!!!!!! cry.. vad ska jag göra nudå????????????????

 grina en skvätt

dålig upptatering

ja jag har märkt att jag blivit dålig på att upptatera på de senaste dagarna, men vafan, när det är fint väder har jag ingen lust att sitta vid datorn.
Har iaf tillbringat kvällen/natten med mina vänner. Även fast jag hade lite damp på dom för jag ville sova eftersom jag skulle upp och kolla på match idag. Vi vann mot SDFF med 1-0 :)) hoho bra flickor.
Måste bara säga att jag har funnit min plattång.. Den låg hemma hos nathalie! och tack gode gud för det. vad vore jag utan den.. trodde jag hade tappat bort den i johannedal, men ney
också måste jag säga att Julia och Nicklas har flyttat in i deras lägenhet nu, vi va där en sväng igår och fyfan va fint dom hade det!!!! nu vill jag också flytta. ska kämpa nu och skaffa ett jobb. sen blirre hejjrå timrå helst


solen ba häng

hejhej
Just nu sitter jag ute i solen, ska äta lite glass snart också som mammi har köpt.
VILL BLI BRUN!!!!! men jag har aldirg nån jävla ork till att ligga still flera timmar. bättre att sola solarium (y)
Igår var jag iaf med mina vänner. Vi bara softade lite sådär. Åkte hem tidigt , var så trött sen valborg. he he heee
men ikväll blirrre annat, ska nog ta mig en öl eller två. får se vad som händer men inget lall blire iaf.
men nu ska jag äta glass. poss

blåtira

Jag hatar dig och du hatar mig. Men var det det bästa att slå mig inför alla? nana ney
klart det blev som det blev lilla du
du med ett ord : i d i o t


he he he min lilla blåtira

sista april/grillning/fest








sista april

vilken jävla kväll det vart igår.
För grillade vi hos natha och hade massa mys där.
sedan drog vi till sofia där det var massa folk. Satt där och drack och umgicks bara. Efter det vart det lokalfest i johannedal och fan.. det slutade inte bra. haha..bara massa slagsmål och lall. Poliser kom och det vart ett jävla kalabalik. OCH JAG HAR ONT I ANSIKTET FÖR VISSA PERSONER ÄR STÖRD I HUVVE. idiot.... och erica lillgumman.. jävla 40 åring sparka ner na.. jaja... tillsist kom vi därifrån iaf och då drog vi på max och va där ett jävla bra tag. sedan hem till Linnéa och hade lite efterfest. idag e jag död...
he he he roli kväll ändå

RSS 2.0