östersund

Nu sitter jag här i Johannas lilla lägenhet långt upp i Sverige (tycker jag) Vi har nyss ätit tacos. ¨Jag johanna och marcus har kämpat på här så vi skulle få nå mat i oss. Var på Lidl imorse med Johanna. Fyfan inte var vi pigg eller. För gårdagen vart inte så lugn. Fast den spårade ut ganska tidigt.
Jag Johanna Alexandra och Sandra satt här hemma hos johanna och pimplade vin. Sedan kom även robin en sväng med. Vi tog bussen bort på nån fest. Det var väl litt trevligt sådär. Alltid lika roligt att träffa nytt folk. När vi hade varit där ett tag så skulle vi dra på en lokal fest en bit bort. Så vi började vandra. Vi var väl en 7 stycken som gick. Men då gick allt åt helvete. Johanna och jag började bråka ( vill inte skriva varför) det slutade med att vi började slåss. Stog och skrek och putta varann och hade damp typ, sen började båda tok grina så stog vi och grina i typ 100 år. haha... orkar inte. helt vild var vi. sen hölll vi på och dö och vi ville inte på nån fest när vi hade smink fulla ansiktet. Så vi ringde taxi, men det fanns inga lediga bilar. Så vi ställde oss ute vid vägen och tänkte lifta. Vi frös som aldirg förr också, så jävla kallt, hade inge känsel nånstans. Men vi hade tur, den andra bilen som kom stannade och plockade upp oss. haha så söta. vi åkte litt, sen körde dom hem oss. gu va skönt det va att lägga sig under täcket då. Vaknade upp imorse med smink fulla ansiktet och massa tjockkläder på. haha., lite lyckat. elle
Idag har vi bara legat och degat. Var som sagt på Lidl imorse också. Lite senare kom marcus också, så vi gick ner till bastu/dusch rummet nere i källaren och Duscha och fixa oss lite. Tro vi satt där nere i några timmar också och hade det litt tevligt.

Nu ska vi börja dricka lite vin igen. Fixa oss och senare ska vi väl dra ut. Tro vi ska till Marcus klasskompisar.
jaja har lite bilder också


Johanna och jag

Sandra amanda och johanna

jag och mina vänner




Johanna

tillfälligt nummer !!!!! 076 918 42 88   ring ring ring

Har aldrig varit med om sån skön bussresa som igår, Det var typ 7 stycken på bussen så jag hade hela baksätet för mig själv. Så hade jag datorn med mig så jag låg och kolla på film. Vid tjugo i 11 kom jag till östersund iallafall och då mötte Johanna och Marcus upp mig. Så det första vi fick när vi skulle kliva på bussen hem till johanna fick vi en utskällning av busschaffisen hahahhaha för han tyckte ciggarett röken luktade illa. vilken sjuuk. Direkt när i kom hem gick vi och la oss typ för johanna och marcus skulle upp på skolan.

Idag klev vi upp vid 10 för jag skulle följa med johanna på hennes skola. haha fan va skämmit det var. Gick omkring där ja och kännde inte en jävel. hoho. Men nu har jag iallafall lärt känna alexandra litt iallafall. (Johannas kompis) Vi var och åt på donkas förut också, mm så gott. Sedan var vi och hämtade massa med öl och vin och grejjer för ikväll äre fest :D:D
Nu ska jag och johanna vila litt för båda är sjuk :/ haha.. Sen ska vi ner och handla på LIDL. och sedan kämpa och laga mat. Ska snart duscha också i johannas lill dusch, måste sitta på toan när man duschar hahah..
ikväll blidde de partyyyyyyyy

ska gå ner och hjälpa johanna i tvättstugan nu!


hej då sundsvall/timrå

Nu har jag packat klart och sitter bara och väntar på att klockan ska bli 8 så jag kommer iväg nån gång. Lite segt med ganska lång bussresa men jag klarar mig nog. Ska bli så skönt att komma iväg. Har viljat åkt dit så länge men min fotboll tar sån stor plats så jag har aldirg tid att göra nånting känns det som. hej då sundsvall, hej östersund

hahahahaha idag skulle vi spela in vårat radioprogram i studion, det gick inte så bra för oss. hahaha igentigen blir det ju bäst om man bara inprovicerar och snackar på bara, men vi skulle verkligen behövt ett helt manus för att klara av att prata. Vet inte hur många gånger vi fick göra om och om och om igen. Jag kom med ord som, a asså jag sitter vid datorn 24/7 och sjuuuuukt, så råkade jag säga ''en 35 årig gammal gubbe'' jaha nu blir nog svenska folket glad när man är gammla gubbar när man är 35. och julia babbla på och sa '' helt serigöst'' hela tiden. Jag satt och mytta massa också bara för att komma på nåt att säga, hahah sa att min kompis vart lurad av ett peddo på msn och grejjer. att dom skulle träffas och blabla. Det bara kom upp lixom annars hade det blivit alldeles tyst. haha. jaja nu får dom andra göra klart resten imorron. lycka till (K)

ojdå

Imorse hade jag sovmorron. sköönt. Tog bussen kvart i tio och mötte tezzo där på bussen. Nu sitter jag på engelskan och har svin tråkigt. och datorn är mongolid och går skit segt, förstår inte!! pratade nyss med jimmy och jag fick inte ta ledigt imorron p.g.a för mycket frånvaro.......... men det skiter jag i för jag har redan bokat biljetter och jag åker ikväll klockan 8 :):):):) snart har vi lunch och sedan gympa. Men ska inte vara med för jag har så ont i halsen.. tro jag börjar bli sjuk, men jag kämpar för jag ska inte må dåligt i östersund! Efter skolan ska vi vara kvar för jag Tezzi Linnéa och Julia måste göra klart vårat radio program idag, för det ska vara klart imorgon. Så vi tillbringar väl hela våran eftermiddag i studion.

jaja nu måste jag jobba litt


onsdag

Nu börjar jag bli less på att inte ha någon mobil! men ska få en av johannas pojkvän när jag kommer till östersund imorron. så sann! Internet funkar knappt hemma heller, därför uppdaterar jag inte så ofta nu för tiden. Ska bli så skönt att komma iväg imorron och slippa gammtimrå för en gångs skull. Också har jag saknat Johanna jätte mycket så det ska bli kul att träffa henne också igen.

Har datakunskap nu. Svin tråkigt, datanissen tar knäcken på miiiiiiiiiiig. Idag är det en väldigt jobbig dag. började 08.15 och slutar 16.30. Jag och Linnéa har iallafall varit och köpt subway kakor. hoho.
Efter datakunskapen har jag matte prov :S vill ikke. har inte tränat nånting och jag har inte jobbat med det kapitlet alls. Så det kommer nog inte gå så bra tro ja, hehe.

längtar tills jag slutar. Hem se på systrarna i jeans 2 :))) sen ska jag packa!! längtar hur mycket som helst

orkar inte!!

Idag har det inte hänt nånting. Bara massa tråk,äcklig mat och massa plugg. Därför har jag inte så mycket att skriva. Bara att jag har jävligt mycket att göra.
- engeska inlämning
- Matte prov imorgon
- Göra klart min och tezzis film (skulle varit klar för ca 1 månad sen)
- Göra ett radioprogram
- Läsa nån svensk saga och skriva nå lal :s
Estetiskverksamhets läxa
- Massa massa massa matte att göra
- göra en krönika om hälsa och sånt, som också är en gympa uppgift som jag ännu inte är klar med. (skulle varit inlämnad för ca 1 till 2 månader sen)

Nu ska jag kolla på film och tycka synd om mig själv för jag orkar inte plugga. Ska kanske ut och åka skoter med Linnéa sen. Och vid nio har jag träning. YES jag slipper löpträningen innan.

ÅKER TILL ÖSTERSUND I HELGEN OCKSÅ OCH HÄLSAR PÅ MIN ÄLSKLING!
SKA HA DET SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA KUL
saknar johanna så mycket att det gör ont!!

förlust

IFK Timrå-Sund IF 3-7
vi förlorade mot dom igen. Men vi spelade jävligt bra ändå! visst fick dom göra mål som dom inte borde fått gjort menmen. Jag gjorde 2 mål iallafall =D ett till nickmål! hoho börjar bli ganska skill på de där nu.
Nu har jag nyss duschat iallafall, och tänkte göra litt läxa om jag orkar. Ska ha inlämming imorgon men jag fattar inte riktigt så a.. får se hur det går.

Dagens humör; Trött, men glad typ
Dagens outfit; en svart tröjja,kjol,strumpbyxor och älsklingsskorna
Dagens köp; subway <3
Dagens drog; snus
Dagens låt; paper planes-M.I.A
Dagens bästa; Linnéa och tezzo & laget
Dagens finaste; hohooh
Dagens kärlek; datorn ( L )
Dagens måste; Sova!! och plugga...

----> http://hejamandy.bilddagboken.se <----



16.00

sitter på skolan nu och kockan är 4. Har aldrig varit såhär länge på skolan tro jag, och jag ska vara här en halvtimme till. Har haft engelska suport det är därför. Men vi fick sluta tidigare eftersom alla var klara. Och nu sitter jag och väntar på att Bosse ska komma och hämta mig för jag ska åka till Nordic och spela match :) ikväll möter vi sund if. och jag vet inte hur de kommer gå, vi har aldrig slagit dom förut, men idag kanske?

hade sovmorron imorse. skönt vare, kom till skolan vid halv 12 och då åt jag och Linnea. Jätte äcklig mat vare. hua. Sedan gjorde vi en svin bra jingel på mediakunskapen hohoho. Sedan plågades vi av Gunilla i en och en halv timme. hatar matte! bli så less. imorgon ska vi ha prov på kapitel 4 och jag har inte gjort nånting på det kapitlet??? brabra.
Nu ska jag umgås lite med tezzi innan vi ska dra. önska oss lycka till ikvälllllls


pepsi <3

sitter och äter min pizza som vart kvar sen igår och dricker pepsi. Så gott. hela mitt rum är fullt av pepsi flaskor nu. kan inte sluta dricka de. helt sjukt. mår dåligt när jag inte har pepsi hemma. Har iallafall tränat nu på morronen och när jag åkte dit trodde jag att vi såklart skulle ha en lugn träning eftersom vi har hårdtränat hela veckan med massa löpning och fys, och nu var det en söndagmorron och imorgon har vi match mot sund if men nääää. vi hade hur jobbig träning som helst! massa kondition,hoppa över häckar och massa koner. hua.. jobbigt var det. helt slut nu. ska ligga i sängen hela dagen har jag bestämmt. har allt jag behöver här. datorn pepsi och snusen. kan inte bli bättre :))

imorgon har jag sovmorron. Det är bra. Men jag slutar klockan halv 5 eftersom jag måste ha engelska suport. och klockan kvart i 5 har vi samling på nordic eftersom vi har match då. klcokan 18.00 börjar den.. komsi.
stress stressssssss kommer inte hinna hem, så får åka direkt till nordic och då måste jag ha massa matchkläder och grejjs till skolan..

fredag

Igår började kvällen hemma hos mig. Tezzan och sofia kom hit och vi åt&fixade oss och så. Se drog vi hem till Linnéa där erica också var. Vi satt där och drack lite innan vi fick skjuts av anders till en lokal som ligger en bit nedanför oss. Världens minsta lokal är det och det va proppat med folk. Hade det roligt faktiskt förutom att det vart lit bråk och så. heheh förlåt Linnéa ( L ) och en jävla idiot var där också och hon fick sig en öl hälld över sig av mig :) Vid halv 3 tiden fick jag och tezzis skjuts hem till mig. haha så lata, det var typ 400 meter från festen till mig (y) När vi kom hem åt vi massa iallafall, va så gott. hoho hade tydligen ätit havregrym med mjölk ?? hur jag fick för mig det vet jag inte, men gott vare inte! haha. Sen gick vi och la oss och kolla på film. Men vi slocknade efter 2 minuter ungefär.

Idag har vi bara legat och degat hela dagen. Körde ner tezzi till bussen vid fyra tiden, och nu väntar jag på min pizza som snart kommer. Sen ska jag vara med Linnea och Kim. Vet inte vad vi ska göra, ta det lugnt och mysa ba. det behövs.

Mediaproduktion

sitter på mediaproduktionen nu som har hållt på i 3 timmar snart. Har fått lite gjort. Jag och Linnéa gjorde klar schemat iallafall för vårat radioprogram, Så har jag köpt en cola hehehe. Och kollat på andra avenyn. Nu ska vi snart gå och äta. Hoppas det är god mat! annars blire donkas.
ikväll ska vi nog dricka lite hos Linnéa. bara softa. Kanske drar ut en sväng också. Men känner inte sånt sug för första gången?? ;o Imorron blir det nog härnösand, fast jag får inte åka dit för min tränare för vi har träning på söndag och match på måndag. lyssna på bosse måste man göra annars blir det keff. heheheh
jaja, det var nog helgens plander iallafall. Ska färga håret idag när jag kommer hem iallafall! hejdå håret


nu äre mat


ett beroende

jag fick pengar i förrgår och nu är dom nästan helt slut?
jag lovade mig själv imorse innan jag gick till skolan att jag inte skulle köpa nånting alls. men hur slutade det? kom hem med ett par skor, en klänning och hårfärg. Det är det jobbigt med att man är i stan varje dag, man köper allting nånting? eller iallafall jag. Jämt efter vi ätit går vi och kollar i affärer och då är det ganska svårt att gå därifrån utan att köpa något. aja måste sluta med sånt dära.

Nu ska jag byta om och sen åka och träna. Har 2 timmars löpning idag (y) och en timmes fotbollsträning. Blir trött bara jag tänker på det. Nu ska jag kämpa.
poss

NTI SKOLAN

nu ska jag berätta lite om min skola. Visst tycker jag det är ganska bra, men ändå inte. Igår var vi lediga för det fanns inga lärare, och idag hade vi en lektion som var 20 minuter. Sånt här händer lite var och varannan dag att jag kommer till skolan och sen har vi inga lektioner??? och det tar alltid sån tid för mig att ta mig till skolan, så då bli man svin sur när man kommer hit. Så när man ska gå till mitt skåp står det två soffor där och där sitter det alltid 4 killar som bara nördar framför datorn hela dagen, så sitter dom alltid och äter subway,mosbricka,mc donalds,chips 6pack cola och blabla.. blir så äcklad!! om nåt år är det väl jag som sitter där. hehe.

aja, hade iallafall matteprov förut som gick ganska så dåligt. och jag fick reda på att jag skulle ha suport tid varje måndag för jag behöver hjälp engelska.. så alltså slutar jag 5 varje måndag :@...
Nu sitter jag här med sofia och tezzis. vet inte vad vi gör kvar på skolan, har väl inget annat för oss.
ska se film nu

grattis till oss..igen

Ifk timrå-söråker
wiho ännu en match vunnen. 7-3 till oss. gjorde faktiskt ett nickmål =D hihi händer inte så ofta för min del. plus att jag nicka i ribban en gång med. Bosse var väldigt arg på oss efter första halvlek. haha låg under med 3-1 och vi spelade ganska så värdelöst. menmen, gjorde 6 mål i andra så!


märkte att det här inlägget på nåt konstigt sätt hamnade efter ''ledig ( L ) '' fast det här skrev jag igår och det där alldeles nyss :S aja spelar roll! ni borde fatta

ledig ( L)

Mitt internet här hemma är stört! Kommer bara in på msn ibland, och jag ser bara när folk skriver till mig ibland, så skriver folk och sen tycker dom att jag är dum i huvve som inte svarar, även fast jag svarar men dom ser inte och ibland ser inte jag vad folk skriver, fattar ni?
känner mig lite ensam här faktiskt, har knappt nå internet men kämpar mig in här på bloggen även fast det tar tusen år. Så har jag ingen mobil på det, för halebop är dum i huvve och fattar inte att jag har tappat bort telefon så jag kan inte öppna deras sms som dom skickar till mig för att jag ska få ett lösenord???

jaja. imorse när jag vakna tänkte jag vara hemma för jag var väldigt trött.. Men jag kämpa. Hade ett nytt ämne idag i skolan och det kan man ju inte missa.....heheh.. typ bild tro ja det är eller nåt sånt. Ganska kul vare. Vi skulle typ sitta mitt imot varandra och rita av varandras ansikten utan att kolla på pappter. Det var lite kul. Jag tror det fanns en bild  mitt anskite ens hade någon sammankoppling och det var den nicklas målade, men den var ändå minst lik haha.
Nu har jag iallafall nyss kommit hem från träningen, eller jag har hunnit duscha också, Hade löpning idag i snöstormen. Det va nice. men det bästa är att jag är ledig imorron =D=D=D=D=D=D=D=D=D

skolan

tänkte bara berätta att jag ligger ganska efter i skolan. Kom på att jag har ca 5 ogjorda prov jag ska ha gjort. Plus en massa inlämningar som jag har glömt för länge sen. Sitter på mediakunskapen nu och ska ha skrivit en inlämning på 2 sidor om radio tills på onsdag och jag har inte ens börjat. vet inte ens vad vi ska göra? heh.
Ikväll ska jag spela match iallafall. På nordic klockan 18.00 skulle jag tro. BEEEEEE THERE.
Jag funderar på att inte gå på matten, för gör jag det då kommer jag inte komma hem på nåt sätt eftersom sista bussen hem till oss går klockan 3 och vi slutar då? Men ska tänka på saker. ligger ca 100 sidor efter i matten också så det vore ju bra att gå. menmen.




Johanna sundström. du är älskad och du är saknad.

nytt inlägg hehe

hejhejhej
idag klev jag upp klockan 9 (Y) och åkte å träna. Hade 2 timmars träning på en söndag morron.. inte så skönt!
helt slut nu. Ligger här i sängen och ska ligga här hela dagen hade jag tänkt, ska kolla på o.c så erik får tillbaka sin box så fort som möjligt. orkade inte tanka ner hela säsong 4 för det tar sån tid. skönare att ha filmerna.
Igår var jag hos Linnea hela kvällen, vi bara såg på film och mös. Vart ingen skoter åkning :/ det får bli nästa helg :D hihi.
tog min sista snus också för er som ville veta. Så ja måste iallafall upp och ta mig ner till Timrå och köpa mer.
aja o.c väntar på mejjjj.

en liten utgång

Igår efter skolan drog jag och tezzan upp till Sofia för hon hade varit uppe sen klockan 6 och bakat och ville bjuda någon på det hon bakat. Så vi drog dit och fikade lite, pratade och så :) Sen tog vi bussen till ikea och mötte linnéa där. Vart ganska mycket handlat för min del. 3 klänningar och två tröjjor och en snusdosa hehe. marcus kom och hämtade oss där och körde hema oss. Gick direkt och la mig i sängen och kolla på film. Sen tror jag jag inte rörde mig en meter på flera timmar. Linnéa tjatade sönder att vi skulle dra ner till joel för dom skulle fira Kim där för han fyllde 20 år igår :) Men jag hade verkligen inte ork.. men vid halv 9 typ fick hon upp mig tillslut ur sängen. va bara att duscha snabbt fixa till sig litt och klä på sig. Sen drog vi till joel en sväng. Va väl roligt att träffa lite folk men jag va så jävla trött. Och det var ganska tråkigt att alla drack utom jag och linnéa. Så vid 11 gick vi till jens för där satt tobbe och var hundvakt och han skulle köra hem oss =D Vi satt där ett tag. men jag kännde att jag höll på att somna på stolen jag satt på så tillslut fick han lov att köra hem oss. Vi åkte hem till mig och linnea åt lite tacos. Vi satt även och kollade på lägenheter, vi är väldigt sugen nu asså. En 3a i stan ska vi ha och dela på. finns mycket billigt. Nu äre bara till att skaffa jobb sen så lämnar vi bandsjön! har bott här ute i skogen alldeles för länge känner jag! Aja. sen kröp vi ner i våra sängar (Linnéa har somsagt en egen säng här hos mig) och kollade på film, ah vi slockna väl efter 2 minuter.

Imorse väckte linnéa mig vid halv 11. aja skönt att vara uppe i tid. Hon skulle åka och göra provet till skoterkörkortet ååååååå HON KLARADE DET ! grattis gömmelömman. Gu så vi ska åka nu!
Har iallafall spelat match idag. och det gick bra för min del tyckte jag :)  men det vart 3-3. men ah det var inte så viktig match. Ikväll ska jag bara vara hemma. Kanske drar till linnéa en sväng och kanske åker lite skoter?? Har träning imorron bitti klockan 10. inte så skönt, därför blire att lägga sig tidigt ikväll.
aja ska hämta min pepsi nu ( L )


det känns..

Jag inbillar mig alltid att jag har kommit över allt. Jag låtsas ha glömt allt. . Men ibland kommer tankarna tillbaka och det får mig att må dåligt. Igentligen har 2008 varit ett plågsamt år men har även haft sina ljusa stunder. Så glad att det har gått fort iallafall. Att tänka tanken på allt som hänt får mig att må dåligt. Vet inte varför jag skriver det här men jag har väl en dålig dag. Visst jag visar det inte för någon för när det handlar om det här gäller det att vara iskall och inte visa att man är svag. Jag vet att jag inte är det på tanke på vad jag har gått igenom i mitt liv och ändå klarat av allt. Jag sitter inte här och tycker synd om mig själv, vill bara skriva ner vad jag känner för tillfället för det känns så mycket bättre. skulle kunna skriva en bok på 1000 sidor om jag hade haft någon ork. jag hatar bara att tänka tillbaka på det förflutna. Men jag har gått vidare och lämnat allt det dåliga bakom mig.

ligger här och kollar på o.c. så jävla bra! fast det var mycket bättre innan Marissa dog.
Ikväll kommer linnéa till mig. Vi ska bara ta det lugnt, se på film och äta massa gott. Känns bra att ta det lugnt för en gångs skull. Väntar på att mamma ska komma hem, hon har lovat mig att göra tacos =D guh så jag längtar! aja nu ska jag inte skriva nå mer. ska kolla på ett till avsnitt på o.c.

sjuuuuuuukt

hahahahahahha vilken sjuk klass vi har!!! den här debatten tar knäcken på mig. tro vi snart börjar slåss här!

grattis till oss

Igår spelade vi match mot stöde. Vi vann med 5-3 :):):) vi är så duktiga! Efter matchen hade vi träning. en lugn träning för en gång skull. Bella hade kommit hem också från fjälls, roligt att träffa henne :D
såg på sex and the city filmen igår, hade inte sätt den, Riktigt bra tyckte jag! hoho.

Imorse försov jag mig lite som vanligt, men snabb va jag och hann med 8 bussen. Sitter på svenskan nu och ska debattera litt. vet inte vad det är men det får jag nog snart reda på skulle jag tro, hehe.
ikväll ska jag kanske på svbn eller till härnta eller till stan eller bara sitta hemma. Skulle va skönt att bara vara hemma och sova å kolla på o.c. Aja får se vad som händer!


grattis till två födelsedagsbarn idag.


innomhusligan

idag har vi match på nordic klockan 18.00.
har bad idag på gympan, men jag hinner inte vare med för då missar jag matchen. eftersom det tar 100 år för mig att ta mig hem till mig =) För tillfället sitter jag på mediaproduktionen. Gör ett jävla radioprogram, men jag fattar ingenting så.. ligger efter i allt! orkar inte. skit skolaalala. Fick o.c säsong 4 boxen av erik idag iallafall så nu har jag mycket att göra på dagarna. älska o.c. nu ska jag fixa litt med min MAGIX music maker och göra en jingel. hehe.


(L) sova (L)

Jag har kommit på att jag sover hela tiden. jämt. alltid när jag kommer hem från skolan går jag och lägger mig i sängen och kollar på film, så somnar jag ALLTID. så skönt. så väcker mamma mig när jag ska äta. Sen om jag orkar gå upp då är en annan sak, man för det mesta har jag träning så då måste jag kämpa mig upp. Efter träningen åker jag hem, duschar och sen sover jag igen? Det är det bästa som finns


idag var det en tråkig dag på skolan. Försov mig imorse, kom till skolan. hade nå hälsosamtal, sen åt jag och Tezzan nå äcklig mat på lunchen, sen hade jag mediaproduktion. Satt och kollade på andra avenyn <3<3 sen åkte jag hem.och sov.

Nu är jag vaken, ska bara ligga här  i sängen hela kvällen för jag har inte träning ikväll för första gången tro ja. Skulle igentligen åka i backen, men jag orkar verkligen inte.


http://hejamandy.bilddagboken.se


inte lätt

Träningar i 3 timmar tar död på mig. massa spring och fys. somnade iallafall i tid. eller vid 1, men det är  i tid för mig. Har fått reda på att vårat nya schema ska vara sämst. slutar halv 5 vissa dagar. Men då får vi sovmorron såklart men i vilket fall så går det bara en buss klockan tio över 8 från mig. sug.
Känner att mitt liv inte är lika lätt längre eftersom jag inte har någon telefon, känner mig handikappad utan den..
nu ska jag kämpa mig till matten. Gunilla tar död på mig.

I see u!

GÄSTINLÄGG!
Låt oss nu tillsammans försöka sumera det gågna året. Sitter bredvid två brudar vars namn är väl kända i Timrå, en stad på omkring 10000? En stad som jag dagligen passerar medan jag sitter i bussen mot slutdestination Sundsvall stad. Vi går båda på samma skola, hon är blond jag är svart, hon är stygg jag är anständig, hon är vild jag är lugn. Så vad är det som är så spännande med denna flicka? Dels är det en tjej man alltid kan prata om när hon går förbi, men innerst inne tror jag att de är lite vilsna och vill hitta frid. Linnéa skäms över allt och Amanda är crazyfrog. Får för mig att dessa två jäntor saknar något i livet som det snart kommer att finna! Vill inte påstå att jag är en skribent men visst har jag talang för att kunna förmedla vad jag vill få fram? Har aldrig läst denna blogg och vet ej hur många som läser den men hoppas att ni kan få upp ögonen för hon. En tjej i sina bästa år!

ursäkta

haha jag har kommit på att jag är sämst på att skriva blogg!! jag orkar verkligen inte. men jag ska börja bli lite bättre nu !
sitter på skolan iallafall. Har sån sjuk skola. hehe. Linnea och jag tog tio över 8 bussen imorse för vi orkade verkligen inte gå på matten. Det suger , och Gunnilla tar knäcken på en! jaja. har slutat iallafall, för ganska länge sen. Men ska nog på ikea med linnea och rickard kanske. Julia och nicklas med ? får se hur det blir :) har träning ikväll iallafall. jobbigt... löpträning och grejjs. Hade träning igår med. och varje dag och hela tiden.. hur ska jag orkaaaaa. jag kämpa ja.

orkar inte skriva mer nu men ska skriva när jag kommer hem.. om ja orkar...

aurore

                                                                   aurore

vill bara döda till den här filmen. Har aldirg grinat så mycket som när jag såg den här.




bra amanda

jag är så duktig! gick och la mig tidigt igår och gick upp klockan halv 9 :):)

hehe. fast det var bara för jag hade träning. Så nu har jag tränat i 2 timmar och nu är jag hemma. Ska äta min kycklingsallad nu, sen ska jag sova lite. Eller ska iallafall se film. lärju somna.

trött

Nu är jag trött kan jag lova, Har inte sovit nånting på hela natten eller hela dagen. Gårdagen började med att jag och tezzi tog bussen hem till sofia i stan. Vi fixade oss där och började dricka. Vi skulle igentligen till skönsberg på fest men det visade sig att det inte var nånting där. Men då ringde macke och sa att det var fest i söråker så jag sofia tezzan sanna och alicia x2 tog bussen dit. Var kissnödig hela vägen dit och jag vart så förbannad på busschafföen för han vägrade stanna bussen så jag kunde gå ut och kissa. började nästan grina för jag inte fick gå ut haha. och långt är det dit också från stan. aja var på fest där iallafall. Vid 4 tiden drog vi hem till macke på ''efterfest'' haha. vid 2 idag körde han oss hem till stan igen. Gick och handla lite på ok och äta, sen åka jag hem, sov litt, och åt litt. Nu har jag svin tråkigt men orkar inte göra nåning .. ska sova snart tro ja. haha gå och lägga sig klockan halv 9 på en lördag (y)
men har träning imorron bitti också så det kanske är lika bra!

coolt

Såg att jag hade besöksrekord :) Måste ju vara för att Erik nämnde min blogg i hans blogg, och han är ju sundsvalls blondinbella och har flera 1 000 000 besökare om dagen! så tack till erik.



jobbigt!

åh kom hem vid halv 11 efter en 3 timmars lång och grymt jobbig träning. Har bara duschat och gjort massa mat som jag tänkte äta nu haha... vi hade löpträning i en och en halv timme, sprang flera kilometer och intervaller. skulle typ springa 100% ca 50 meter vila 5 sekunder 30 gånger x2 :) Sen gick vi in och körde fys i en halv timme och sen hade vi vanlig fotbollsträning i en timme. Ja, är ganska slut nu men efter en sån lång träning så är man inte trött och kan sova? sjukt.. Även att vi har sånna här träningar 3 gånger i veckan plus 2 lite me ''ojobbiga''  träningar. Fast en träning kommer vara matcher framöver eftersom vi ska börja spela innomhusligan :)

aja nu ska jag äta lite och se på film! Har tagit ut löshåret också. Så jobbigt med lim tycker jag. Har ju klipps så jag ska börja använda det istället och sätta in håret när jag vill lixom :)

over her dead bady

Såg en skit bra film inatt =D over her dead body. heh
somnade vid halv 2 inatt typ, för jag hade legat och sove sen jag slutat i skolan. aja va ganska pigg imorse iallafall.
Vid 7 kom linnéa till mig och dampa på att jag skulle skynda mig. Vi sprang ner till bussen och när vi precis kommit ner kom jag på att jag glömt snusen, så då fick jag springa lika fort in igen. tro det gick på 2 sek för jag hann iallafall med bussen :) hoho, Sen gick vi på datakunskapen och lalla på. Nu sitter vi och väntar på att engelskan ska börja. Får se om jag orkar gå, så jävla tråkigt och jobbigt och svårt.. blä

skolan

idag började skolan igen. Fyfan. jag orkar verkligen inte. Va uppe hela natten också för jag kunde inte sova. började väl fixa håret vid 4 kanske? haha.. kom till skolan och hade ganska mycket överskottsenergi fast jag kännde mig helt död. Men på mediaproduktionen gick det inte hålla ögonen uppe så jag låg väl där och sov på bordet i en och en halv timme. Sen dampväckte linnea och tezzan mig och sa att vi skulle missa bussen och jag inte vaknade, Så jag fick kämpa mig ner till bussen och åka hem. Direkt när jag kom hem slocknade jag i min säng och nu har jag legat och sove tills nu ungefär. Ska snart sova igen hade jag tänkt.

fest

Ja i lördags va det meningen att tezzan skulle komma till svall och festa här med mig. Så hade vi fixat&donat, men då fick jag damp på allt så jag tog bussen till Härnösand istället. hihi mys! Tezzan och hennes pappi kom och hämta mig vid bussen, vi åkte upp till hennes mamma och fixade oss litt. Sen kom skjutsen och hämtade oss, Åkte till angelica på fest, eller det va inte så mycket folk med ganska roligt ändå :) Senare tog vi taxin till krogen men där vart allt skit så jag och tezzan bestämmde oss för att åka hem, Hennes pappa betalde taxi åt oss ut till hans lilla hus ute i skogen så mysigt där :') Jag och tezzan åt massa gott och låg farmför tvn till 6 på morron tro jag, myspys. Tog bussen hem till timrå vid 7 på söndagen och när jag kom hem gick jag hem till linnea och umgicks lite med hon och kim :)

I måndags vart det fest igen, och den här gången kom Tezzis till timrå, hihi. Vi började förfesta hemma hos fia, kom ganska mycket folk dit :) Sen skulle vi in till stan på fest hos emma. Tro jag aldirg har sprunge så fort som när vi skulle till bussen. Jag sofia och Fredrik löpte som aldirg förr haha. men vi hann iallafall med bussen. Men det gjorde inte tezz och kim, så dom fick fixa skjuts in till stan, haha . aja, tog bussen till skönsmon . ah sjukt , orkar itne berätta. menmen mobilen vart stulen somsagt. aja vid 3 nångång fick vi skjuts hem till sofia. Där va vi vaken till säkert 7-8 sen sov vi hela dan skööönt.


heeeeej länge seeen

Ja nu har jag fått tillbaka mitt internet igen. Och henke min sanna vän hjälpte mig.. och det ända som va fel va ett jag hade kommit åt nån knapp på datorn så internet inte funka.. haha orkar inte.

Nån har stulit min mobil också på festen jag var på i måndags. Så ingen kan ringa mig :)) synd..
så nu måste jag ha ännu en till mobil. Jag som nyss fått en ny.

Nu har jag mediaproduktion så jag hinner inte skriva nu. Men skriver om mina dar när jag kommer hem =)

MOBIL=BORTA

JA KUL ATT NÅN TOG MIN MOBIL PÅ FESTEN JAG NYSS KOM FÅRN KUL KUL KUL!!!!!!!!!!
HA INGE INTERNET HEMMA HELLER!!!! OVH ÄR INTE HEMMA NU!½ FUCK ALLA MOBILEN ÄR BORTA JAG SOM NYSS FÅTT EN NY BLÄÄÄÄÄ

härnösand

sitter hemma hos tezzan nu och klockan är 05.35 sköönt! har varit i härnösand ikväll och festat lite! ganska mysigt, vart så less på timrå så jag tog första bussen upp till tezzi. Hennes töta sanna pappa betalade taxi hem till han ute i skogen för vi ville sova här istället för i stan för det fanns så mycket att äta här haha :D har ätit somfan hela natten, gott hare varit också. Men nu ska jag krypa ner brevid Tezzan och sova litt. Skriver mer imorgon :D

några dagar

Har inte haft internet på ett tag så har inte kunnat skriva. aja i torsdags vaknade jag halv 9 kanske? och mådde inte så bra, kunde inte sova heller.. Så gick ut och la mig i soffan och kollade på massa filmer, va jätte bra filmer på tvn på nyårsdagen :D När mamma vaknade gick hon och gjorde massa gotti frukost åt mig för hon tyckte synd om mig. hoho töti. sen låg jag mamma och emma hela dagen där framför tvn och var döda? haha, man kunde nästan tro de. Sen åkte i och åt iallafall, hade inte sån matlust men jag kämpade iallafall. Sen tyckte jag att jag måste göra något så jag gick ner till Sofia och skulle umgås med henne, men det tog väl 10 min kanske sen låg jag och sov där hemma, vaknade runt 12 och då drog vi gång en film :) mys

Igår var jag med Johanna och fick träffa hennes pojkvän från östersund som är här och hälsar på :) vi gick ner till Sofia och såg på film, erica och andreas kom också. Senare kom salt och hämtade oss alla. Han körde hem johanna och marcus sen åkte vi till ok och köpte snus och chips och dip och godis och dricka haha.. sen åkte vi hem till Sofia igen och feta. kung de!

idag:
duscha
fixa mig
hämta tezz
fixa och grejja
festa med tezz
sova med tezz

hihi


NYÅR

Tänkte berätta lite om mitt nyår. men orkar inte lägga in nå bilder här så det får ni kolla på http://hejamandy.bilddagboken.se

Kvällen började hemma hos mig där jag hade varit så duktig och lagat mat åt mina vänner :) Linnea Julia Jenny och Sofia kom till mig och vi åt,fixa oss, började dricka och så :) åt tacos hoho gott.. Sen kom anders och hämtade oss med stor bilen och körde ner oss till timrå där vi skulle till en lägenhet och dricka med matilda erica emma och niina, även johanna kom dit också :) vid halv 11 tiden drog vi till sörberge på fest! där sög det sönder men var där ett tag iallafall. Sen fixade jag sofia johanna och erica skjuts till ljustadalen där vi träffade massa folk, va även där på 12 slaget :) men vi var där i kanske 20 min sen beställde vi en taxi tillbaka till festen vi varit på. där vare lite mer drag nu eftersom alla hade blivit väldigt dragna :D va väl där till 3 halv 4 nåt sen kom sebbe och hans kompisar och hämtade mig sofia och johanna och körde hem dom. Sen åkte vi hem till mig och åt litt :) sen sov jag gott kan ja lova.

2009

INGE INTERNET

Har inget internet hemma för tillfället! men berättar om mina dagar när jag får tillbaka det!

RSS 2.0