nu tro ja väl

Nu vart jag väldigt irriterad här
vad håller svenska folket på med egentligen?
nu syftar jag på medlodifestivalen som jag tycker är skit tråkigt att se men ändå så kollar jag när jag har tid.. Jag fattar inte vad folk tänker med... skickar vidare nå jävla grin musik som hör hemma på lugna favoriter men fan inte på nå jävla eurovision song!! ska man behöva skämmas iår igen. Förra året skickade vi vidare någon jävla teaterapa som lät som en jävla mans skata när hon lalla på där på scen..trodde lixom att resten av världen skulle sitta och hejja på sverige där hemma i sofforna när hon klev in och börja gapa. vad fick vi ? typ en poäng av norge för vi gav dom en 12? nää nu äre bra kände ja. såg slutet förra lördagen och då skickade vi vidare nå jävla småflickor som stod och spelade dragspel och sjöng en jävla sommar barnvisa. Idag var den nån låt som var hyfsat bra som skulle kunna klara sig ganska bra tro ja, men nää inte gick dom vidare eller!! inte alcazar förra gången heller....
Alcazar- stay the night eller måns zelmerlöw- hope and glory, lova ja hade tage hem hela eurovision song contest förra året om svenska folket skulle tänka till lite när dom rösta!

haha va ba tvungen att säga de..
hejdo

parteeey

igår var det fredag igen!
dagarna går så snabbt så jag vet inte ens vad jag heter längre hehe, ne men jag vet aldirg vad det är för dag iaf!

kvällen började iaf hemma hos lelle med massa flikkor och vi drack å hade oss. Sedan åkte vi in till stan och då vart de mest ba kaus, jävla idiot vettu fan va less jag bli.. står gapa som nån jävla pajjas och tro hon äge hela stället ha ha ha inte så snyggt.... rammla runt i snön och sånt där också och höll på att frysa ihjäl haha men de va kul iaf. timråtjejer.

Sedan vart de max med lelle och julia mmmmm.


freeeeeeMAN

jahajaha du trodde verkligen att de skulle gå vägen de här va?
ha ha ha ha ha ha ha
okej......
men de gjorde de ju inte :)))))))

idag så skulle jag till naprapaten i stan och få massage.. och vad händer? jooo när jag satt mig på bussen från mig påväg ner till timrå så börjar jag tok blöda näsblod.. haha. och jag stoppa handen i fejjan och kladda ut blod i hela ansiktet sen lät jag allt droppa på halsduken. så vart det ju inte bättre av att det satt jätte mycket folk på bussen.. haha... aja men inte kunde jag åka in till stan sådär iallafall så jag hoppade av i timrå och blodet rann lika mycket då, också gick jag upp till praktiken och fick ringa och avboka.. he he ahh jätte braoooo ska dit imorron istället.

SÅ KOM FIALI HEM IDAG OCKSÅ <3<3<33<3<3<3<333<3<3<3<3<33<3
har umgåtts med henne linnea matilda erica och sara
mysmyssssss
hejåhej

känner en lätt irritation

säger som kim:
me myself and I

skööön...t

 

ocksåååå verkar de som att det bara finns svikers här i världen..

..och jag älskar chips?

och du är ful...

..imorron är det ingen bra dag

geme sommar

..tyst din fyle


jahajaha

faaando ja suge ju på det hära med att blogga..
men jag känner att jag inte riktigt har tid faktiskt!
Har träning ungefär varje dag :))) jahajaha...
också har jag praktik nu för tiden med alla småbaern på vivsta.
väldigt jobbigt men bättre än skolan! synd ba att jag har 570 prov jag måste göra,
fast jag har några veckor påme så de ska nog gå braaooo. hoppas ja..

Igår hade vi lagfest iaf! väldigt roligt till en början men sen vart jag typ dödssjuk.. ne men jag ha vare sjuk typ hela veckan och så kom det tillbaka igår .. men jag hade kul ändå.
Vi åt pizza
drack
lekte en massa lekar och jag höll på att dö av skratt! (och där försvann rösten) ha ha..

En massa bilder lär ju komma men lägger in EN för tillfället.
he he



ikväll bli de mys med flickorna som jag ha saknat jetttttte myckeee. 1000 år sen sist jag var med linnea???? de funka inte!!! saknar min bebis. också är johannii hemma i timrå :D:D:D <3<3<3<3 wie,kan inte bli bättre. också kommer fia hem imorron!!! bättre än så går de inte att bli.





fääst

Lördagen började hemma hos Nattis med alla favvisar, vi åt tacos och drack gottttaa. Vi skulle ju bada badtunna också men den hade gått sönder så det blev inget med det :( Men vi hade de mys ändå och sjung lips och hade oss :D Senare på kvällen drog vi till fagervik på fest, va väl lite drygt från början men sen vart det fart, ha ha .. vad hände sen?









assåååå<3<3<3<3<3<3


snyggrå

lite sommar tack







jaha lycka till

12 övningar i illustrator graf
historia prov
samhälle hemprov x2
psykologi uppsats
psykologi slutprov
psykologi delprov 1
psykologi delprov 2
4 bloggar webbdesign
media komunikation
 artikel


detta ska jag göra på denna vecka.
roligt........
men sen är det 4 veckor borta från skolan. skön..t

Nu ska jag in till stan och göra litt saker sen äre träning.
hej


mcdonaldscupen

Ja i helgen har det varit donkencup som varje år. Förre året gick vi till final och iår va det bra nära iaf :D

i fredags hade vi först match mot bjurholm som vi vann, sedan va det 2 matcher i lördags mot bik och brunflo. Vi vann våran grupp och fick därför spela klockan 8 på söndagmorgon :)))) kulkul. tro inte ens vi hade vaknat när vi spelade den matchen så det blev oavgjort och därmed straffar. Tur att vi är så grym och lägga straffar så vi vann såklart och då vidare till 8delsfinal, och även den vann vi. så blev de kvartsfinal och då mötte vi ett jäveligt bra lag, nog det bästa laget på cupen tycke ja! men vi lyckades hålla 0an iaf så det blev straffar och då vann vi :D hihi. Sen var iaf jag jävligt död och ville helst ba hem och sova. sov typ 3 timmar natten till söndag (y) Nä då skulle vi möta SDFF i semi, och dom va sämst HA HA ... näää jätte dutti mest bella som gjorde en glidis på mig ( L ) nä men dom vann faktiskt.. fast inte med så mycket som DOM BORDE GÖRA.. hihi. aja vi kom 3/4 av 32 lag! .. sen va jag död. hem la mig i sängen och ligger där fortfarande, kan inte röra mig..:( MATCH IKVÄLL MOT SDFFS DIV 1 LAG wiee peppa....


haha måste också berätta att jag i lördags efter sista matchen började jag blö as mycket näsblod som aldirg slutade blöda, tro jag blödde i typ en halvtimmeee. Sen kom bella och stoppade upp en tampong i näsan på mig :)

dumma

linnea är hemma.... ligger hemma och mytte på hon! tro jag ska dit sen och dra till na en jävel hi hi hi
och tes har försovit sig och då kommer hon inte... nähääää, hon tyckte det snöa ute alltså.

är trött, vill hem och sova.. hata skola mest.
snart praktik ( L ) tack och lov. Sen är det lov.

ikväll ha jag träning också och jag längtar faktiskt, FÖR HANNAH SKA BÖRJA SPELA MED OSS IGEN <3<3<3 :')))))) ska pussa på na när hon kommer för jag ha saknat na så mycke. hiihihihihihihihihi


du trodde de va

Dagen började med att Matilda,Erica och Linnea kom och hämtade mig vid 11 tiden. Sedan drog vi till max och åt litt. Sedan åkte vi in till tingsrätten. Satt på rättegång i ca 5½ timme. Väldigt drygt men det gick bra! Drog en pizza på det också, satt jävligt fint.

SÅ bli jag så less att jackie vann paradise.. patrik okej. men dum jackie som röstade ut cimon.. neee. 

just nu vill jag helst bara hoppa av skolan också. Är så sjukt skolless så jag vet inte vad, ligger efter i allt och jag orkar verkligen inte bry mig heller.. nåt är ju felande. jävla nti. vene vad jag ska göra. Hinner inte med allt........... 

cry
gu va jag grina hela tin
hahah  nu äre bra
 


wie

Dagen började ju skit iaf för det var så jävla kallt ute att jag höll på att dö. Kändes som att jag var med i nån jävla film där man frös till is när det började blåsa för då kunde man verkligen inte andas haha. Också när man komme till skolan så fanns det ingen jävla värme där heller så då fick man sitta med jacka mössa och vantar på lektionerna (y)
Efter skolan så hann jag bara hem en stund innan jag åkte till nordic för att spela match! Vi mötte sund då och fan då äre bara att cutta. det blev 1-1 iaf och jag gjorde mål hihih :D
Nu ska jag kolla på paradiseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

rättegång imorgon också. Känns som att det kommer gå skit braaa!
blir att äta med tjejorna innan också! vet ju inte hur lång tid de dära komme ta


RSS 2.0