BRA mp1c BRAAAAA

 tack pentii!
(jag fick den röda rosen hoho)

heheheh glad jag blir nu! sitter på lektion så kommer rektorn in med tårta och saft till oss. hihi så gott var det!
vi har nämligen vunnit.. eller inte vunnit, samlat in mest pengar till nå barn i lettland. Det var därför jag och Linnéa var ute med bössor för ett tag sen och samlade in pengar. 2 stycken från klassen får även åka till lettland i några dagar, så nu är det bara att hålla tummarna att jag får åka! hoho poss på mp1c

jag e så roliiii

haha jag är så rolig! kanske den roligaste personen i hela världen???? nä okej.. ska inte överdriva!
Som sagt hade jag bestämmt att jag ska plugga idag och ha allmänt tråkigt. Men inte då.. Jag kan inte sitta still en sekund känns det som. Salt kom och hämtade mig iallafall och vi åkte in till stan och hämtade fiali . Sedan åkte på vi ikea och åt mc donalds.... dåligt jag mår nu, jag som skulle kämpa.. min roompa!! aja vi åt iallafall, träffade lite folk och lalla runt i lite affärer. Kom hem ganska sent (iallafall för att plugga) så därför gav jag min dator till emma och sa att hon fick skriva lite på min uppsats, haha lillgomman hon kämpa hon. Måste bara säga att hon har drage din första fjortisfylla också , ganska duktigt för att vara 12? år. hoppas ingen olämplig läser det här nudå.. hon får en poss av mig idag. Hon satt iallafall där och gjorde min läxa medans jag dunkade musik och störde mamma framför tvn. jobbig jag är ibland.... Nu har jag iallafall lagt ner mitt pluggande föralltid och ska härmed betala folk som vill göra mina läxor,uppsatser,inlämningar mm. intreserad??? ring isåfall. hehehehe aja nu ska jag se på en skräckis i min ensamhet och skratta lite åt mig själv för jag är så extremt rolig idag. hehe hejdoo



POSSS PÅ HENNE DÅÅÅÅÅÅÅ


å vilken tråkig dag

Det här har varit en av mina tråkigaste dagar någonsin. Alla va trött alla va depp..Inga pengar... och dagen blir inte roligare heller. För nu sitter jag hemma och ska bara plugga en massa hela dagen. Det är på tiden. Måste åka ner på affärn iallafall och köpa snus.. ska inte skriva nånting mer idag för jag e på dåligt humör. så hay

hemma e bäst

Jag blev hemma hela dagen. Orkade inte pallra mig upp ur sängen och därför åkte jag aldirg in till stan och kollade på Sebbes match. aja får göra det någon annan gång. Linnéa kom iallafall förbi mig och skulle hämta en skiva och sedan skulle hon ner på ica så jag följde med henne och köpte massa gotta. Sen har jag tvättat en massa idag också =D känner mig så duktig. Nu är jag redo att flytta hemifrån! ska bara skaffa mig ett jobb.. och kanske lära mig laga mat.. skulle ju vara bra. Jaja, skulle igentligen inte sova hemma inatt heller, men jag är så lat idag så jag orkade inte åka någonstans, och dessutom ligger jag så skönt här i min säng. Nu ska jag se the forgotten. Har sätt den förut men jag det var så länge sen och jag vet att den är bra så!


skönesöndag

Skön söndag. Skulle igentligen på träning imorse men för det första hade jag glömt ställa fram klockan en timme och för det andra så känner jag mig inte riktigt bra i halsen. Tänkte snart gå ner och duscha och sen slå på en film, men jag har inte bestämmt mig än för jag vill ändå in till stan och kolla på Sebbes match.. Men det är om en timme och då måste jag stressa så mycket. Får se hur det blir.

Igår tog vi det bara lugnt. Satt hemma hos Linnéa och kollade på robinson, ganska bra tycker jag. Funderar på att söka dit när jag blir lite äldre hahah.. skulle inte överleva en dag. Fick träffa Johanni också, alltid lika kul att träffa hon när hon är hemma! Lite senare så åkte jag och Linnéa på affärn och köpte ben and jerry´s, sen åkte vi hem till mig och lalla på lite. Vid tolv tiden kom Salt och jeppe och hämtade oss, vi åkte en sväng med dom och sedan åkte vi till max och åt. JAG HADE JEANS PÅ MIG IGÅR. hahah det händer inte varje dag. hatar jeans blää........
jajaja sen åkte jag och Linnéa hem till mig och sov. mysiiiiit



städat och fint

Nu har jag kämpat hela dagen med att städa mitt rum. Känner mig så duktii!
Nu ligger jag här och funderar på vad jag ska göra ikväll...och dricker pepsi.
Nu vet jag vad jag ska göra. Vara med Linnéa,Johanna,Marcus och Kim. mysit


helt ok fredagkväll/natt

Igår var jag och Linnéa på Patos och Emmas 20/19 års fest i ljusta. Det var helt ok tycker jag. Roligt att träffa folk och pimpla lite vin.( eller iallafall jag ) Haha jag har blivit en riktig vindrickare, sjukt för jag tycker inte det är särskilld gott :s jaja. det va rolit, dansade och umgicks en massa. Sen vart jag och Linnéa sjukt sugen på max och vi hade skjuts och allt. Men skjutsen svek oss och alla andra som man vet kör (gratis) verkade dricka. Så vi höll väl på att lalla med skjuts i nån timme också innan vi bestämmde oss för att skita i max och ringa Linnéas plastydad och pallra oss hem. Väl hemma åt jag som aldirg förr kan jag säga dig. Skulle igentligen hem till Linnéa och sova där men jag viste hur mycket mat vi hade hemma och att det stod en pepsi i kylskåpet och väntade på mig!
( lägger in bilder sen från kvällen sen)


Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer , ska träffa min älskade Johanni som är hemma i Timrå iallafall!

så var det fredag igen

vilken lättnad med fredag! äntligen.. haha fast jag har inte varit på skolan så mycket den här veckan så.
Idag har jag varit på stan och handlat litt shiit, sånt där onödigt fast som verkligen behövs. Försov mig imorse så jag missade 3 timmars mediaproduktionen och sen hade vi bara svenska och då fick vi göra vad vi ville så det vart att vandra på stan hela dagen. Nu ska jag snart ta en dusch och fixa tills ikväll, för ikväll är det partyyyyy.

lite bilder från förra helgen.


mysig dag

lite bilder från idag.




        <------ dåliga skills ja ha dåååå..... heheh vilken fejkare

07.15

Nu är klockan tidigt på morgonen. Sitter och väntar på att Tessi ska komma hit, för vi ska nämligen till Nolbybacken idag och glida litt. hoho kul! Nä men vi har friluftdag på skolan idag, skulle igentligen vara hemma men jag och tess bestämmde oss för att åka lite för kul skull. Synd att det är lite kallt uta bara. jag som såg ifram imot en solig skiddag ( snowboarddag ) hehe kan inte åka skidor..
 Igår vart det ganska sent, och fan va vi kämpa på där inne i lagrat. Räknade varenda sak som stod i alla vagnar. Riva upp varje kartång, räkna varje liten barbiedocka och tvättsvampar och filmer och småbilar och grillar och jaaa jag vet inte allt.. hehe menmen, det gick ju iallafall bra och det va ju rolit. Jag och Hanna sprang runt lite inne i affären också för vi vart så rastlösa efter ett tag, köpte litt godis och sådär.
jaja nu måste jag dra mig upp ur sängen och fixa en massa! posss

jobba på ica maxi

Även fast jag är sjuk ska jag kämpa mig upp nu för att fixa till mig lite och sedan åka in till ica maxi för att jobba. Vi ska inventera?! inventsera?! eller vad det heter.. och det brukar ta flera timmar, så är väl hemma inatt någon gång. jobbiiit!!!

hemma

Inatt har jag inte sovit skönt. Sov på soffan och det tycker jag inte om.
Är hemma idag, sjuk som jag är. Blir så arg när jag kollar ut och ser
att solen lyser. fast kan knappt kolla ut för då håller mitt huvvud på att
spängas. Idag måste jag försöka äta nånting iallafall.. annars kommer
jag dö i svält... cry..

j a g  h a t a r  a t t  v a r a  s j u k


sjuk

hej, jag har blivit sjuk..
Ligger i sängen med världens halsont och huvvuvärk och det bara dunkar i örona.
Så är jag hungrii! har inte ätit nånting på hela dagen, men jag skulle aldirg få i mig nåt heller. det är det jobbiga när man är sjuk. Att man inte kan feta. heheh. blir ingen träning för mig ikväll heller, ska bara ligga här och dö ut.

mådde ju hyfsat bra fram till lunch, sen blev jag dödssjuk. cry


hej fint väder..

Blev så lycklig idag när jag vaknade och såg att solen lyste ute! flög upp ur sängen och gjorde mig klar, var väl klar vid halv 8 och då kom jag ju på att vi hade sovmorgon. Jaja Linnéa och Julia hade också missat de men vi tog bussen till skolan ändå. Nu har vi nyss fikat lite och sitter bara och nördar vid datorn. Känns som att jag börjar bli sjuk, har svin ont i halsen och huvve. Nu väntar matten och det är så sjukt svårt, även fast jag går i mongogruppen för dom som har svårt för matte så tycker jag vi håller på med saker jag fattar 0 på. Längtar till lunchen börjar så vi kan gå ut i solen ! kanske blir litt donk idag för det är äckli mat!

tråkigt

Dagens låt: sunelåten! hohoh
Dagens frisyr: en fläta och mössa
Dagens klädsel: mjukisar,t-shirt, skinnjacka
Dagens händelse: skön sovmorgon
Dagens (kvällens)planer: sova litt, träna
Dagens vill ha: pengaaaaaaaar
Dagens saknad: papi,johanni
Dagens drog: snüs
Dagens finaste: flicksen
Dagens måste: sova
Dagens dricka: äppeljuice och cola
Dagens köp: cola :s
Dagens kärlek: datorn
Dagens mat: nå gammpasta
Dagens mående: trött,häng


en ny vecka

idag är det måndag igen. Mår inte så jävla bra idag, känner mig trött och hängig.. hua. men ska inte klaga!
Har nyss vare och ätit lunch med mina kära vänner, så glad att jag har dom här på skolan Linnéa Tes Julia.
Nu har vi ganska tråkigt, sitter på mediakunskapen men det finns ingen lärare här så vad ska man gooora. Får väl sitta och vänta på tråk matten ska börja. cry, jag orkar inte matte!!!!!
När jag kommer hem ska jag nog sova litt, känner mig så trött efter helgen. hoho. Sen blir det till att träna tro ja! ska nog kämpa idag.

fartfylld natt

haha vilken kväll/natt. Hade faktiskt roligt för en gång skull, eftersom jag har varit tvungen att vara nykter as länge nu. Så igår small det, hoho. Kvällen började hos Julia, vi förfestade där och hon satt i mitt löshår igen, känns bra! Sedan blev det timrå  (litt fest) och lite bilåkning och sen bar det ut lååååååångt ut i skogen, haha.. så va vi där ute hela natten och efterfestade. orkar inte skriva nåt mer om det, men jag hade jävligt kul iallafall. Fast jag har inte sovit nånting alls nästan och jag kom väl hem vid 3 idag. hua ligen..
ikväll blir det bara att feta massa gotta, och se på film. skönt, ska inte röra mig ur fläcken.


-jag blir så fruktansvärt less på dig!!!!!! tänk på mågon annan än dig själv någon jävla gång.
du är en idiot, har du hört det förut? ja....

mina val

idag lämnade jag in mina väl inför tvåan.
- grafisk kommunikation
- högskoleförberedande paket, som innehåller Samhälleskunskap B, Matte B, Historia A och Engelska B.  ( jag strök engelska B för jag är så världelös på engelska så jag skulle aldrig klara det )
- webbdesign
- Mediaproduktion B  ( har jag ändast i 3an)
- special idrott  ( det ända jag behöver göra är att träna fotboll med mitt lag så betydsätter min gympa lärare och fotbollstränare mig tsm)
mycket hål

helg. tack du var efterlängtad

äntligen helg! jag har längtat så mycket hela veckan, haha jag och Julia planerade i måndags vad vi skulle göra imorgon så helgen var väldigt efterlängtad. Och nu behöver jag inte tänka på skolan i två dagar! fast ingentligen borde jag men jag har ingen lust till de. Plus att nu har jag bara 1 match kvar på den här långa jobbiga fotbollsveckan för min del.

Just nu sitter jag med hårfärg i och det kliar sönder!!!!! hatar blonderingar... det känns som hela min hårbotten fräter upp och jag får stora sår i skallen, men som tur är känns det bara som så. Längtar tills jag ska skölja ur det så jag kan he i hårinpackning <3  köpte brillsen idag med !! ååå dom är så fin. synd att inte solen lyste idag bara så jag inte kunade använda dom, men sådär är det jämt. Solen har lyst hela veckan och bara för jag köpte dom där solbrillorna idag så skulle den sluta lysa.. aja, köpte lite mer småsaker på stan + en bag in box, blir till att pimpla vin imorron. dock inget hårlim men jag ska få låna av Julia tills jag köper så jag kan sätta in hårförlägningen igen imorgon.

ikvälls blir det till att vara med Linnéa fisring gömmelömman, får se vad vi hitt på!


mycket på listan

Imorgon har jag jätte mycket att göra.. tycker jag själv iallafall. Förutom alla tusen inlämningar, läxor och ett tal som ska vara inne imorgon så ska jag
- skola
- gå på stan och handla massa saker ( hårfärg,solbrillor,kläder? om ja hitt nå fint,hårlim mm.)
- åka på systemet
- färga håret

För mig kommer det där ta lång tid iallafall.

skön dag

Idag tog jag mig en liten sovmorgon, va så trött sen igår. Tog en buss in till stan vid 11 tiden. Svin skönt väder ute, solen skiner. Vill ha sommar nu nu nu nu. Mötte iallafall upp Linnéa Tes och Julia på Ålens och åt lunch där med dom. Sen gick vi och kikade på stan lite, har hittat ett tar svin fina solglasögon som jag ska köpa imorgon, vart kär i dom! Igentligen skulle jag bara upp på skolan och hämta ett papper och sen åka hem igen, men jag glömde hämta det där pappret så nu blir det lite jobbigt för mig. För det va ett papper som jag ska lämna in imorgon för mina val inför ''2an''. Måste lösa det där på nåt sätt.

Sitter iallafall i farmors lägenhet nu. Lite ensamt men skönt ändå eftersom jag håller på att plugga lite. Tänkte gå ut och sätta mig på ballkongen för där lyser solen på och är varmt.


 
sommar sommar sommar


förlust

Matchen slutade med vinst till SFK ( sundsvalls div 2 lag) Dom vann över oss med 3-0 , men igentligen tycker jag inte de är så konstigt för dom ska vara ett mycket bättre lag än oss eftersom dom spelar i en högre division. jaja nu är det bara en match kvar i den här cupen och det är mot sund, hoho då ska jag cutta!!

tack cubus i birsta

Idag när jag kom hem från skolan och henkkkke och hämta mig, sedan åkte vi in till birsta och kollade efter lite fotbollsskor, hehe men jag hittade inga! fanns ju inga rosa!! sen fick jag faktiskt byta min foundation på cubus i birsta ( mamma hade köpt fel färg) och det fick jag inte på stan för någon dag sen, fast dom hade inte kvar färgen jag behöver i birsta så jag fick ett kvitto så jag kunde åka in till stan och byta den, så vi pallrade oss dit och bytte!

Nu ligger jag i sängen och väntar på att min match ska börja... lååååångt kvar.

 
posssss på g


haha inte ok

hahahahah idag när jag skulle prova jeans på gina så fanns det bara jätte stora storlekar, så hittade jag ett par som det va 25/30 och så va dom liiite små sådär men jag kämpa på mig dom. Sen när jag skulle ta av mig dom så fick jag inte va dom ;o dom satt som stål! haha så drog jag och drog så sprack hela hälen på byxorna, vart helt slut, vet inte hur länge jag kämpa med att få av dom. hua!

Sitter på skolan nu med tesfes och jullan, vi har nyss vare på stan, ätit och så. Nu väntar vi på att matten ska börja, tordis frisk är inte sjuk idag.... fando. Efter skolan ska jag kanske på ikea och köpa nya fotbolls skor, vi får ju ta ut skor för 800 kr av laget. det känns ju bra så. Ikväll har jag ju match också klockan 10 på vesthagen! be there hohoho




det är inte mina misstag, det är dina.

Nu har jag nyss tagit en lång dusch efter träningen. Var en riktigt jobbig träning tycker jag, men jag kämpa! och lillesurpuppan vart sur efter träningen. hehe inte mitt fel. Nu tänkte jag torka håret och sedan slå på någon film så jag somnar någon gång, börjar tidigt imorron och det är så plågsamt, och eftersom jag sovit nästan hela dagen så lär det ju inte vara det lättaste att somna.

ibland så tycker jag så synd om dig. Vet inte varför , det är nästan skrattretande. Igentligen kunde jag inte bry mig mindre, men ibland måste man. Lycka till med allt, hahah, om du bara visste.




ledig

idag har jag nästan legat och sovit hela dagen, eftersom vi är lediga idag. Eller iallafall jag. Har faktiskt pluggat lite också! känner mig så duktig, typ första gången... hehe. Funderar på att göra nånting, typ gå ut eller åka på ikea. Men jag känner ingen ork. Man är ändå i stan varje dag anndras och nu när man äntligen är hemma är det lika bra att stanna här, hoho, så skönt att bara ligga i sängen hela dagen. Fast ska faktiskt på träning senare, men det ska bli kul. Känns som att det vart länge sen jag tränade nu :o Nu ska jag kolla på en film jag tankat, vet inte om den är bra eller inte, vi får väl se.

just ja, Igår förlorade Timrå Ik mot HV71, blir så lessssssssssss.. ingen mer hockey nu då, tråkigt.. Linnéa var här en säng också och kikade litt och drack smootie med mig, hihi gottii

garttis pappa ( L )


  GRATTIS på födelsedagen
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår somna jag klockan 8 med smink,blött hår och kläderna på. haha så jobbigt imorse när jag vaknade vid halv 5 och tänkte gå upp och göra mig klar för att gå och lägga mig. Men jag somnade om och gick upp vid 8 istället och tvättade bort sminket. Nu sitter jag och väntar på att matten ska börja, gu det är så drygt. samma saker hela tiden. Hoppas han inte är här idag, även fast han e bästaste läraren.

HAHA va sjuuuukt fick nyss reda på att han är sjuk. skönt då ingen matte !
och lediga imorron!

slapp dag

Gårdagen var helt okej, vi var på fest hos Joel. Jag va helt nykter! eftersom jag hade match imorse klockan 9 och jag tänkte på hur det vart förra helgen. Visst vart allt lite förvirrande för mig igår men tänker inte berätta varför, menmen..
Hade somsagt match imorse och vi förlorade mot selånger, men inte så konstigt dom är ett så mycket bättre lag en oss och spelar i en högre division så vi gjorde en bra match för de. Nu ligger jag i sängen och är jävligt trött eftersom det vart sent igår och tidigt imorse, tänkte slå på en film nu. Skriver mer sen!

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

i mina ögon är du stark


partyfredag?

nej inte då. Inget party för mig vart det ikväll, känner ingen lust längre :s vet inte vad det är med mig. Men imorgon tänkte jag faktiskt dra ut hade jag tänkt, om jag fixar nå pengar. Jag tror att det är det som gör att jag inte känner nån lust. Pengarna bara rinner iväg när man festar, jag lever trots allt på mitt studiebidrag. och mammi hihiihih.

Jag och tezo kom upp imorse iallafall, men alldeles försent. Kom väl till skolan strax efter tio och då var våran lektion typ slut, och efter den hade vi svenska, och där behövde vi bara skriva i närvaro och sen fick vi gå om vi ville. Känns så onödigt det där.. Man åker lixom bara till skolan och skriver i närvaro vissa dagar. Då skulle man lika gärna vara hemma. menmen, tog det bara lugnt ikväll med mina vänner, nämner inga namn för då blir det väl ett jävla liv om fel personer läser min blogg har jag märkt!!

så typiskt!

såklart ska detta hända oss.. igen?!?!
Idag skulle vi göra vårt andra försök på att spela in våran film eftersom allting vart skit förra gången för då fick vi inget band med oss. Så idag hade vi fixat med allt igen, fixat så alla kunde och ta sig hit. Så när vi ska spela in bandet så hann vi spela in precis lika mycket som förra gången sen tar batteriet på filmkameran slut! dåligt less jag vart.... och filmen ska vara inne imorron.

jaja jag och tezo har iallafall gjort te nu och ligger med våra datorer i sängen och ska snart se på film, tända massa ljus och grejjer. mysipys. bara jobbigt att vi ska upp så tidigt imorgon!

jag och tezo satt iallafall och kollade på gamla bilder på mig när jag var liten, haha söt jag var :') naken på alla bilder, och var jag inte naken hade jag ensast rosa kläder på mig.
Så var det ett kort på mig och min grekiska pojkvän från när jag var i grekland för ca. hm... 14 år sedan, mycket töta tsm.

moviestars


längtar till sommarN


idag softar vi bara?
eller.. nej.  för vi ska spela in våran film ikväll.
Vi väntar bara på att Linnea och Julia ska komma så vi kan börja någon gång.
ikväll ska jag dö.
hay

hjälp oss?!

okej, det här var jag och Linnea inte bra på! vi gick runt på stan ett bra tag och våga inte fråga en jävel om pengar. Jo jag frågade en gubbe som bara iggade mig och en tant som sa att hon inte trodde på sånt där. Jaha så hon trodde att vi gick runt och sa att vi samlade in pengar till handikappade barn i lettland på skojj, för att köpa en tröjja kanske? Nä men jag träffade iallafall Jennifer och Felicia , dom la ner lite småpengar och så träffade jag Emma och hon la också ner lite småpengar =D haha vi fick iallafall ihop 25 kr! och vi ska ge en hundring var. Vi har dessutom gett upp, och nu sitter vi i skolan och gör ingenting. Ska väl snart åka hem, för ikväll ska vi spela in våran film som aldrig vart klart sist.

ändrade planer

okej.. Det blir skola för mig imorron, men mest för att jag ska hämta lite papper om bergmansfonden? eller vad den heter. Alla som är inskriven i Timrå kyrkan (tro jag) allstså alla som är döpt eller konfermerad, och studerar får pengar varje år från en fond. Det var en rik gubbe från timrå som dog för tusen år sedan så bestämde han sig för att ge sina pengar till alla studerande.. ah kan inte så mycket om de dära, men jag vet att förra året fick alla 5 tusen kr var. Får väl se hur det blir i år.
Jag och Linnéa har iallafall bestämmt oss för att vara lite generösa (stavning?!) imorron och samla in littt pengar med bössor imorgon till de där barnen NTI skolan skänker pengar till. Så jag tycker alla ska komma till stan imorgon och lägga en liten slant i våra bössor så det går lite fort så jag kan åka hem och sova sen.
hehe nu ska jag se på lite film och ha det gött i farmors stooooooooora säng. hehe hon får sova på soffan..

jag har en blond kompis

jag: kan inte du och Sofia umgås med mig idag?
Linnéa: Varför då? du kan väl umgås med mig och sofia?
hahaha fattar ni?

Sitter iallafall hemma hos Sofia nu med blondie. Ska umgås med dom ett litet tag hade jag tänkt.
Imorgon är det NTI dagen och då ska vi samla in 100 kr till nå fattaga barn. Tror nog jag skippar det och frågar mammi istället om 100 kr och är ledig imorron istället. hehe känner inte för att springa runt på stan med nå burkar och tigga pengar.


a new day

Dagens låt: nasty north-fjortisbanger
Dagens frisyr: uppsatt i en knut och ett grått hårband
Dagens klädsel: strumpbyxor, klänning från gina, kort kofta, skinnjacka och uggs
Dagens händelse: kom försent till skolan, för jag satt på mariedalsskolan för länge.
Dagens planer: estetiskverksamhet nu sedan träning
Dagens vill ha: pengar
Dagens saknad: johanni
Dagens drog: datorn,snus
Dagens finaste: mammi
Dagens måste: träna
Dagens dricka: äppeljuice
Dagens köp: nadaa
Dagens mat: kyckling och ris
Dagens mående: tröttis

inte ok

Idag efter skolan gick jag och la mig och sov. Vaknade väl strax efter 11. inte så bra för nu kommer jag inte kunna somna och klockan är redan tio över 1, och jag ska upp 6 (y)


ett måste till sommaren


LÄTT FINASTE SKORNA I SOMMAR

måndag....

Nu är lovet slut.. och det är måndag igen. 5 veckor kvar till nästa lov (Y)
sitter på skolan nu och dör ut och har allmänt tråkigt. Vi har mediakunskap och jag vet inte ens vad hon snackar om, typ nyheter? hehe
Inatt drömde jag världens bästa dröm. Jag drömde att jag vann 20 miljoner och jag skaffade en skit fin lägenhet, gick på stan och gjorde av med 30 tusen på en dag bara. Hade världes största garderob och hade typ tusen par skor. En svin fin bil, en rosa BMW. kanske drömmen slår in snart eftersom jag drömde det? om ja har tur så.
Nu måste jag lyssna vidare se jag inte ser ut som ett frågetäcken om det blir något prov.

sista natten på lovet ...

idag är det den sista natten man kan sitta uppe såhär sent innan skolan börjar igen.. Jag vill verkligen inte. Jag har så fruktansvärt mycket i skolan så jag vet inte vart jag ska ta ivägen. alnöbron kanske???????!
Imorgon ska jag sova heeeeela dagen, och kanske gå på bio med mammo på kvälleeh.

Sitter iallafall här i min ensamhet nu. Skulle igentligen inte ens hem inatt men jag var så trött och jag mår så dåligt så jag ville bara hem till min älskade säng.
Ikväll tog jag det lugnt med Hannah bara på Nordichallen och kollade på alle pojks som spelade fotboll. Lite kul sådär, mycket utlänningar där och därför inte alltid det lättaste att vara blond menmen. Kim och Salt kom och kikade lite också men vi tröttnade så vi åkte med dom en sväng. Senare vart det fagervik och fest??? hehe okej..... vi säger fest... nä de sög och jag mådde bajz och va trött och Hannah har match imorgon bitti så det blev bara att kirra skjuts hem.
sova sova sova nu

utgång+match nästa morgon= inte bra asså

Nu är klockan 08.20 och jag sitter och väntar på skjuts. Har nämligen match på vesthagen not njurunda?? tror jag. 
- hehe skrev det där imorse, men jag hann inte skriva klart och publicera det för min skjuts kom precis så det va bara att stänga ner skärmen på datorn.
jaja, har somsagt spelat match imorse med extrem huvudvärk och illamående. Så är det mitt jävla knä som dummar sig hela tiden. Men matchen gick bra, även för mig. Förutom att jag fick kliva av i början av andra halvlek för jag rammlade på knät och då svällde det upp på en gång och vart alldeles blått, så nu får jag inte spela fotboll på ett tag.. cryy
IFK Timrå-Njurunda 3-0 

orkar inte skriva så mycket om gårdagen. Men det var både skratt och tårar för min del. Roligt till en början med alla flickor sedan försvann alla åt alla håll och kanter. Vi var iallafall till en början i Kims syrras hus i fagervik och förfestade, Sedan drog jag,Tezz och Sofia till Joel i Timrå, Men vi var väl ca. 5-6 stycken där men senare mot natten ploppade det in mer och mer folk. Julia&Nicklas kom förbi och det är jag glad för, för tezz åkte hem :( Vid halv två tiden tyckte jag att det var bäst att jag åkte hem eftersom jag va ju tvungen att tänka på matchen. skulle trots allt upp klockan 7 på morron.


cool_girl_92                      cool_girl_91                         possposs                       alla barn (nästan)             Jennie&Kim

HEJAMANDY.BILDDAGBOKEN.SE

laserhallen here we come

Nu sitter jag här och väntar på skjuts till laserhallen, för nu ska jag nämligen åka dit och skjuta mina vänner lite :)
Har bestämmt att jag ska skjuta Linnéa mest, eftersom när vi var mindre dunka hon mitt huvud in i en stenvägg, och idag ska hon få sota för det, poss!



internet tillbaka!

Nu är jag väldigt lycklig. Internet som har dampat flera veckor nu är tillbaka!! Tack sebbes kompis för det. Jag är oerhört tacksam även fast jag inte ens vet vad du heter, menmen.
Eftersom jag inte skrivit så mycket på ett tag kan jag ju berätta vad jag gjort. hm... sovit typ. Nä igår var jag faktisk med alla mina kära vänner. okej...nu ser jag att internet har försvunnit igen .............................fando. så nu är den tillbaka :)) hehe.
hahah måste bara berätta att vi åkte till torsboda igår ( jag,fia,johanna,linnéa,kim) med Salt. så kom Erica frida och Ante också i en annan bil, så hoppade Salt in i deras bil och försvann, MEN han lämnade nyckeln kvar i hans bil hohohoohoh. Fan va vi kämpa på med bilen så vi skulle kunna starta den och köra iväg, jag framför ratten!!! haha. Fan va vi kämpade på allihopa för att starta bilen, och vi fick igång den faktiskt och efter flera kärringstopp kom vi iallafall runt hörnet med bilen. hahah tro inte jag skrattat så mycket på länge... ågu jag längtar inte tills jag ska börja övningsköra.

Sofia sov hos mig inatt iallafall, och idag bestämmde vi oss för at gå ut och gå lite, hehe. Vi gick till bandsjön och tänkte gunga lite, synd bara att gungerna var ca en menter ner i snön, men vi kämpade på och fick upp dom och gjorde så vi kunde gunga. Det tog lite tid men det gick iallafall. Har nyss kommit hem från träningen och vi hade faktiskt en ganska skön löpning den här gången. Vi behövde bara springa från NCC hallen till bergeforsparken....(Y)

Imorron blir det massa med party iallafall. Vi ska fira Linnea som fyllde 17 år i måndags! Först ska vi på laserhallen, för det fanns ingen plats kvar på relaxen så det vart laser istället. Länge sen jag var där nu, var väl i 6an kanske? Då vann jag faktiskt kom jag ihåg. jaja ska inte skriva nå mer nu, upptaterar imorgon!

stan

Nu har jag varit i stan och fått tillbaka min telefon! det känns skönt, men jag har fortfarande ett tillfälligt nummer men imon ca 3 dagar får jag tillbaka mitt gamla nummer igen! :)
Var iallafall i stan med Johanna Julia och Salt. Vi åt på donken och jag köpte lite småsaker som behövs. Julia och Johanna var även inna på affro och köpte löshår och lim.
Ikväll har jag träning och efter den ska jag till fagervik och vara med lite folk. Kim har nämligen lånat hennes syrras? hus, så vi ska vara där ikväll och mysa på. Så jag lär ju inte skriva nånting mer ikväll.

boooring

Nu har jag extremt tråkigt. Skulle igentligen träna ikväll men jag får så ont i ryggen av dom där passen så jag hoppade det den här gången. Jag får ont i ryggen för jag inte har några muskler men när jag ska försöka få muskler så går ryggen typ av på mej? hur ska det här sluta.
Idag har jag iallafall varit och fika massa gotti hos Linnéa med henne Johanna och Julia,väldigt kul tyckte jag. Vi har också planerat fredag och guh så kul vi ska ha det då.Vi ska nämligen fira Linnéas födelsedag och jag hoppas allt bli som vi tänkt =D nä nu ska jag hitta på nånting hade jag tänk. Får se vad som händer!


Grattis linnea 17 år

idag är det ingen vanlig dag för det är linnéas födelsedag. Och jag har varit med henne hela kvällen så klockan 00.00 sa jag grattis. hihi. Sitter i m lägenhet nu och väntar på Linnéa och kim som är ute och går lite, men jag orkade inte följa med. Förut gick jag ner till timrå (Y) jag får en poss idag.
Imorgon blir det till att fira Linnéa födelsedag hemma hos henne med Johanna och Linnéas familj. Alltid lika mysigt, och gott fika :))) nä nu ska jag välja en film så vi kan gå och lägga oss när dom kommer tillbaka!

emma är sjuk

Vilken sjuk syster jag har. Nu har hon suttit och surat i 2 timmar på en snökulle på gården för att hon inte får igång skotern. Den kommer säkert gå igång för att hon sitter där (Y)

skoteråkning

Hann inte skriva så mycket igår men jag har faktiskt mycket annat bättre för mig än att sitta framför datorn, det är ju faktiskt lov. Igår var jag och Linnéa ute och åkte skoter halv dagen, riktigt kul. Och vi rammlade inte en ända gång (y) Senare på kvällen åkte vi ner och handla massa gotta och sedan träffade vi Johanni som kom hem igår! så man har saknat henne. Vi gick till marcus lägenhet och var där. Satt mest bara och pratade om allt mellan himmel och jord.

Idag klev jag iallafall upp klockan 5 imorse. Gu va jag kämpade på här hemma fast ögonen knappt orkade hålla sig öppna. Vid 6 bar det iväg mot huddiksvall för att vi skulle spela match , utomhus. Det var 17 grader ute och vi fick inte tag i deras tränare, men Bosse (vår tränare) bestämmde att vi skulle åka dit ändå, okej.... En timmes bilfärd till huddiksvall och när vi kom dit var det helt dött. 17 minusgrader och en frostig plan. Nä motståndarna låg hemma och sov men dom kunde inte ringa och säga det till oss. Så det var bara att sätta sig i bilen igen och åka hem. Gick och la mig och sov iallafall när jag kom hem, men vid ett ringde linnéa och väckte mig för då skulle vi ut och åka skoter igen. haha vi åkte bobb efter skotern och fyfan va kul de va, körde fast gjorde vi också. hehe nu ska jag duscha. skönt

RSS 2.0