Julskyltning

VILKET JÄVLA DRAG DET HAR VARIT DEN HÄR HELGEN!! ni förstår inte...

Idag har jag och Linnea iallafall varit på julskyltning i Timrå. Lite så mysigt sådär.. Dom har gjort de skit fint nere i centrum tycker jag, massa julbelysning och shiit. Nu saknas ba snön! men den lärju komma i typ april.. Jag köpte iallafall lussebullar, mossa och diskmedel? haha det var till mamma, men till mig själv köpte jag tahimat som jag och Linnea tog hem till mig och åt. så jävla gott! Sen ha vi bara legat här hemma och degat på.

Imorgon är det skola igen och jag längtar inte. Känns som att de kommer bli en jobbig vecka.. MEN DE ÄR INTE LÅNGT KVAR TILL LOV NU! wihihi. och nu har jag ett stort problem:
vad ska jag ha på mig imorron?
hmmmmmm...
undra de jaaa


här har du linnea

Eftersom Linnea inte har något liv så måste jag skriva ett inlägg här så hon har något att göra på dagarna..

jahaaaa jag ha mest varit på skolan ja.. kämpar på där med projektarbetet.
Hade litt gympa igår, de va roligt. ska få en lussebulle imorrn på skolan av Tessan, det ska bli ännu roligare.

.. och imorron är det fredag. FAN VA SKÖNT! ska ba leva i helgen.

hejdå

projektarbete hit och projektarbete dit

Ja idag har vi börjat med ett projektarbete på skolan..
vad ska man säga.. som linnea kanske..
hata NTI, hata projektarbete, hata politik.
det är så att vi har delats in i grupper där vi sedan har fått ett varsit parti typ, fast kommer inte ihåg vad de va vi fick nu för tillfället.. hehe.
Så nu är hela mitt schema fullt med bara projektarbete. Alla mina sovmorronar och mina tidiga dagar är borta.. wie....
och såklart när vi sitter och har gemongång så börjar det tjuta i hela skolan och då ska såklart brandalarmet gå. så då vare bara att klättre ut gemon fönstret och sen ner för den där jävla trappan som går runt runt runt och känns som att den ska rasa varje steg man tar, kul att man var längst upp också (y)
jaja nog som skolan..

Ikväll har jag iallafall tränat och har precis duschat. Funderar fan på att sova redan nu så man kommer upp imorgon. För imorron ska man jobba jobba jobba och jobba litt till med projektarbetet!

Måste bara säga att linnea har fått jobb idag och jag är så glad för hennes skull så nu ska jag tamig fan skriva mitt ett CV och sen söka jobb som bara den :D hoho. Då blir det thailandresa för mig och Linnea hela sommaren som hon sa! haha bra där blondie, synd ba att det är regnperiod där då eftersom dom har vinter där nere då! dum

NEW MOON <3<3<3<3

åh herre
har fan aldrig sätt nån bättre film i hela mitt liv!!!
är så jävla käääär. EDWARD in my ♥


 


heeej länge sen

ja de här sög ju.
jag har fortfarande inte tid med denna blogg.. men ändå måste jag skriva känner jag!

Just nu ligger Linnea och jag hemma hos mig och ba nördar vid lunarstorm som vi har gjort hela kvällen.. hhaha.. ja och igår var man i härnösand och festade, det var nice! vart först buss med massa folk upp, sen käkade vi subway sen vart det taxi hem till tessan, festade på där sen fick vi skjuts till max <3 ja men typ sådär..

IMORRON SKA JAG SE NEW MOON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fan så jag har längtat och väntat och väntat.
ah men nu ska vi sova. hejdo
återkommer snarre

soon


HA INTE TID!!!

nä jag har ju faktiskt inte tid att hålle på att skriva här känner ja!
men eftersom jag är ledig idag ♥ kan jag väl klämma in ett litet inlägg!

De dagar som gått har jag mest tillbringat min tid för att plugga (y)
det är är ju så jätte roligt så jag vet inte vad :') Har gjort en egen hemsida, skrivit en analys, gjort en folder om läslighetsförståelser och massa sånt skit som är jätte skojj.....hehe men nu är man nästan klar med allt, utom en grejj. Men den ska jag Linnea och tes försöka fixa nån dag här framöver??????

Annars ha jag inte gjort så mycket förutom att tage hand om Linnea som har varit lite handikappad de senaste dagarna! men man måste ju ställa upp för laget :) ♥

NÄ nu ska jag fortsätta att ligga här hela dagen och njuta av min ledighet! hoho


helg slut hejdo

jaha nu har denna helg också gått!
och i fredags va jag och Linnea ba hemma hos henne och såg på idol och sånt. ÄNTLIGEN ÅKTE EDDIE UT!!!

igår va vi bara hemma hos mig och såg på film och så, fick litt fin besök också! ha ha ha... Sedan vart de till att kolla på Bert!
det finns inga farliga djur i skogen ,det finns inga farliga djur i skogen, det finns inga farliga djur i skogen , det finns inga farliga djur i skogen,  det finns inga farliga djur i skogen,  det finns inga farliga djur i skogen, det finns inga farliga djur i skogen, det finns inga farliga djur i skogen, det finns inga farliga djur i skogen, det finns inga farliga djur i skogen.
hahahahahahah ♥

idag lagade jag och Linnea tacos här hemma och sedan kom Johanni och åt&umgicks med oss =)
Nä nu måste jag sova.. skola imorrn......

 


helg a bra hej

Den här veckan har tage knäcken på mig, och nästa vecka blir ännu värre.
jaha det var såhär 2an skulle se ut, jaja.

Nu är det helg iallafall! och jag ska sova heeeeeela helgen hade jag tänkt då :) nä men ikv ska jag till Linnea iaf och myse på med idol och så. Lilletötisen har ju opererat sig idag så jag måste dit och ta hand om na :') Men först ska jag äta go mat med mammsen som hon håller på att laga nu. Hon ska åka till gävle imorron så det här blir vår sista måltid tsm... skojja.. hon kommer hem igen, nån gång. he he

SER NI MIN NYA DESIGN FÖRESTEN??? fin va?? .. ja jag vet :')
nä men ska fixa litt mer me den , men orkade inte se min förra så det fick bli den hära!

nä nu ska jag förbereda mig inför idol, HEJJA RAHBI <3<3 :'(... hejja ERIK :D


GRATTIS


18 år!

badhusee

HAHAH bussen imorse <3<33<3<3 ja ork int


idag vart det först gympa, haha första gången på väldigt länge kan jag säga! Efter den var det historiaprov (y) gick ju bra... elle?  Sedan slutade vi och då jag och linnea dirr till badhuset där vi simmade litt, bastade litt, bubblade litt. Simmade 40 längder!!!! så dukti. Eter det blev det bylla ( L ) och det satt så jääävla fint!
älskar att vara på badhuset, det är de bästa! ska fan dit varje dag nu ja.. he he


felattba.dö.iställe

Asssssssssssssssssssssssssssååå åååååååååååååååååh
hata skolan. orkar inte med skolan. vill inte gå i skolan.

Så kan jag inte sova på nätterna heller. Det är ju jävligt kul. Inatt var jag uppe hela natten sen åkte jag iväg till skolan. Så har jag inte sovit nåt idag efter skolan, jo typ 20 minuter och sen åkte jag iväg och tränade! Så igentligen borde jag vara död nu men det är jag ju inte! får väl se när jag somnar inatt då.... Känner att jag inte har tid att sova, men slösar lixom bort livet. bara skola skola skola och sen sova och sen skola igen och sen sova... he he

Fick nya tränare idag också, får väl se hur detta går nu då.
vad man gör lixom eller vart man tar vägen. Ah det återstår att se.

Men nu ska jag kolla på o.c och sen försöka sova litt. Har sovmorgon imorron så det är ju jävligt skönt!


lörrrrrrrrrda

jaha nä det vart ingen utgång igår :((( Vaknade så sent
också spöregnade det ute så då kännde vi en press.
Så det blev till att hyra film istället. Så jag och Linnea åkte
hem till henne och såg på 5ive girls, Lite konstig film men helt OK.
Sedan satt vi och nördade en massa spel i flera timmar,
tills macke kom och gjorde oss sällskap, haha vikket jävla mongo.
ahaaa så visade han oss en film på yt, hahaha gu höll på att dö av skratt ja!


jaha.men.så.trevligt

ja jag har ju besöksrekord som aldirg förr iallafall men synd ba att jag suger på att upptatera här. Nu hae det gått en vecka av skolan och nu är livet förstört igen. Önksa jag hade ett jobb så man kunnde flytta till egen läga. Jag och Linnea håller ju på att kolla runt lite på det. Har hittat en skit fin! vore drömmen. Känns som att allt skulle vara mycket lättare om man hade det asså. Men det löser sig, ska leta jobb somfan nu sen flytta vi :D ho ho.

jaja
igår hade vi avslutning med laget på o'learys. Vi spelade bowlig och jag vann. skojja jag förslorade.. Är sämst på de där och efter ett kasst vill ja inge mer för då har jag ont i armen. Sen åt vi gomat som va väldigt starkt tyckte ja, men det va gott iaf. Sen lallade man runt litt och sen vart ja så jävla trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen så jag åkte hem och sov. Idag vetttjafan vad man ska hitta på. Spöregnar ute gör de också, kul att man hade mer en än decimeter snö igår och nu är allt borta...

haha igår satt jag och kollade på en stor mygga som va i vårt badkar, han hade bryte ena vingen och nå ben tro jag. hahah gu så han kämpade att ta sig upp! visste inte vad jag skulle göra heller för jag tyckte så jävla synd om den. tillslut spolade jag ner den och så fick jag jätte dåligt samvete... hahah orkar inte me mig själv ibland.

snösnösnö

WIE det snöaaaaar ♥

snö = backen
snö = skoter

ja och det var inte lite det har kommit på en dag heller.
Har nog gått över dm nu! och det toksnöar fortfarande.
Och jag som var och kollade på nya bräda idag,
hittade en skit fin som jag ska tjata på mamma om :D
åhå bli så glad !

måste ba säga att jag somnade klockan halv 5 inatt och klev upp klockan 6. och det betyder att jag har sovit heeela dagen efter skolan och jag slutade 12.
Nu blirre träning!

 


nåt är ju felande

vet inte vad det är med mig nu för tiden...
kan fan aldrig sova!!! det spelar ingen roll vad jag gör.
I vanliga fall bruka jag åka hem efter skolan och gå och lägga mig. Men nu gör jag inte det men vafan hjälper det?? somnar ju ändå inte. . . bli så förfannad... har varit såhär flera nätter nu. Lika bra att ligga vaken nu då eftersom jag ändå ska upp om ca 4 timmar, somnar jag nu så kommer jag  inte komma upp ur sängen när väckarklockan ringer. . . . ... .................... . . .. . . . .........

cp linnea

ännu en dag på skolan


jag bite na


hos farmor

ja nu ligger jag här i farmors nya säng som är svin skön! sån där man kan trycka på en dosa så åker den upp&ner. hoho. Kännde att jag var tvungen att röra på mig lite och inte ligga i sängen hela dagen som jag gjort. Har fan sovit ca 16 timmar så jag undrar hur detta ska gå. Hade så ont i halsen imorse också så jag pallade inte åka till skolan.
Känner lite konstigt att sova här ändå. Hela hennes lägenhet är full med bilder på pappa. Och här i hennes sovrum är det ca 10 bilder på honom när han tittar rakt på mig. Skulle aldirg kunna ha så hemma. Jag har bilder på honom men det är ovanför min säng, känns bäst så tycker jag :)
aja
ska försöka sova nu!
för imorron blirre skooooola.........................................................

halloweenpartYYY

jahaa nu var det länge sen jag skrev igen.
men här kommer litt bilder från halloween :)
det va en roli kväll tycker jag. fast ibland vill jag ba säga såhär: ska aldrig mer dricka.
he he he he


Djävul&Ängel
hihihi




jullans tötis hund



RSS 2.0