nattbad

Ikväll har jag och Linnéa kollar på film. Angel hette filmen och den var väl sådär, konstigt slut. Efter det gick vi mest bara runt runt i huset tills vi kom på att vi skulle försöka hitta en genväg i skogen från mig till henne. Så det blev på med tjockkläder och gummistövlar, haha och gu vilken jävla väg de blev i skogen, tog fan hundra år att komma fram till Linnéas hus.. så jag föredrar nog vägen. När vi kom hem till henne bestämmde vi att vi skulle ta ett kvällsdopp i bsjön. Så det blev mitt första dopp för iår. hoho jag som är världens badkruka. Vi simmade till och med över sjön och tillbaka, det är väl ungefär 1 km?




dålig upptatering, i know

Men vem vill sitta vid inne vid datorn när de är såhär varmt ute?
Jag har spelat match i denna värme idag och det tog ska ni veta. Haha fyfan va slut jag var. Alla jävla vätska man har i kroppen försvinner på en gång. Vi vann iaf med 5-0 (y) och vi hade en jävla dommar jävel som värkade ha allt imot mig? vad jag än gjorde så blåste han? linjedommaren va lika dan. Jag gjorde mål men det dömde de bort och så fort jag fick bollen så blåste han? idjut.
Ikväll blirre till att ta de lugnt med Linnéa, känner att jag inte har något ork till nåt. Vi ska snart ner till konsum och köpa lite gotta.. haha ovanligt!
skriver mer sen, skjutsen kommer snart.

nice night

Just nu vill jag gå och bada? haha tänka sig. världens största badkruka. men det är ju så jävla varmt ute så jag vet inte vad jag ska ta mig till. haha

Igår va de nice, vi satt hemma hos mig lite folk och hade de soft, åt och grejja. haha även att vi satt och körde ''jag har aldrig'' leken så skulle jag ringa min bror, så kom jag till röstbrevlådan  och sen glömde jag stänga av telefon. hahaha Idag när han kom hem från cypern fick vi höra, haha fy. man får skämmes!
jaja, vi skulle igentligen till holmö en sväng igår men det stänger så jävla tidigt så de blev inget av, istället drog vi till pingpong i stavreviken. haha lille. ah så va vi där då ah och sen åkte vi hem till mig litt folk , åt litt och ah och sen sov vi då och så blabla.
orkar inte skriva nå mer
hejdo
justja, ska på svensexa sen


bilder från gårdagen kommeeeer


vaaaaaarmt

Idag har det vartit förjävla varmt asså..
har legat ute och stekt nå timmar med litt babyolja så nu är man ett steg brunare?

igår fick man reda på att michael jackson har dött också. Hua hemskt tycker jag. Jag var inget fan av han men när jag var liten tyckte jag om några av hans låtar. Han är ju trots allt legend så Rest in peace.

Ikväll blirre partyyy! först ska vi äta och föra hos mig sen vet jag inte vad som händer. men det tar man reda på!

skön dag

Åh vilket fint väder det varit idag. Dock har jag inte solat så mycket eftersom jag hade match nu på kvällen. Man blir så slö av att sola! Inatt sov Linnéa med mig iallafall. Vi kollade på film och hade de soft. Våran morgon började med frukost ute, det har man inte kunnat gjort på länge.



Matchen gick inte så bra. Vi förlorade, men det var väldigt orättvist. Tillochmed Matfors tränare sa till våran tränare efter matchen '' ni förkänade att vinna, ni är ett otroligt duktigt lag. Ni spelar bäst fotboll i div 3. otroligt passningsspel! '' Vårat problem idag var att få in bollen imål iaf. Själv hade jag flera lägen men sköt över och utanför.. hah så typiskt mig ibland.. menmen.

städat

Känner att jag börjar komma i en sån dät bloggsvack igen?! orkar lixom inte skriva jämt. Men det brukar lösa sig med tiden :)

Kan ju börja med att berätta att inatt hade jag kul iaf. Va ute och cykla med en vän och träffade massa folk i timrå. Lite nattäventyr lixom. hehe det kommer det bli mer av framöver. Det gjorde att jag tillochmed var trött när jag kom hem. =D annars brukar det bara bli att jag ligger i sängen hela natten och svättttassss.. haha nä men det är varmt i mitt rum faktiskt....

Idaaaag har jag inte solat iaf. jo lite.
va tvungen att städa mitt rum först som så hemskt ut. Det menar ja! hua.. men nu är det fint igen :)) Funderar på att skaffa mig en soffa som jag kan kassta alla mina kläder på istället för på golvet.. hm ska fundera pådä.

Nu ligger jag och väntar på finbesök! nämligen min vän linnea ring .
Vi tänkte sno sebbes rum då eftersom han har en jävla bioanläggning där, så de blir nice.
hejdo

ikea mm mm mm

idag har jag varit på språng hela dagen.
Började med att mamma väckte mig väldigt tidigt och sa att vi skulle åka på ikea. Då flög jag dirre upp iallafall. Jag köpte en rosa och en svart klänning, en vit skoj och en bikini. Letade som en dåre efter skor också, men jag hittade inga. Vill helst inte visa tårna så mycket eftersom jag har så extrema fotbollsfötter... haha inte fint!

Åkte till timrå efter ikea och va med Linnéa och Kim. Vi gick mest runt och lalla. Köpte lite gotta och gick hem till kim och såg nå skitprogram. Sedan gick vi till domus taket och träffade Erica,matila och sabina. umgick och så.. nanaana
Nu ha jag ätit jordgubbar med mamma. ska nog ut snart igen. orkar inte sitta inne..
OOOOOOOOOOCH jag är inte alls avis på de som är på P&L fu..


lägg märke till Matildas lilla hund charlie på bordet
så söt!

tråk

Nu ha jag väldigt tråkigt.
Har suttit hemma ikväll och kollat på film med madre.. men nu är den slut.. och hon är trött och vill gå och lägga sig. Kul sällskap...
Jag vill gå ut och göra något.. men alla är så tråkiga. DET ÄR SOMMARLOV VAFAN?!

aja.. va och tränade förut också, tråkit de me...
allt är tråkigt...
hejdo

hehe kom på en sak

kom på en sak nu när jag ligger här..hhaha jag är så sämst...
Jag skulle prata betyg med en lärare i ett ämne. Så här lät våran konversation.
han: ja Amanda vad tror du att du ligger på?
jag: jaa.. hmm.. VG .. eller kanske MVG fast... jag tror nog mer på VG :)))))
han: njaa . . tyvär så måste jag IG varna dig
jag: va?? hehe....
hahaha vem trodde jag att jag va

godnatt
hehe skojja.
ska kolla på film
FREDAG DEN 13
HA HA jag kommer dö.

midsommar är över

NU ÄR DET SOMMAR PÅ RIKTIGT

nice de..
Har haft en kanon helg!
igår var vi i ljustadalen hemma hos Julia och Nicklas. Mycket trevligt.
Idaaaaaaaaaag har jag ätit frulle med Linnéa också har jag klippt gräsmattan.... jobbit var det. men jag gick runt i bikini så nu kanske jag blir lite brun? har ju köpt en svin fin bikini då. hmm.. ska leta en bild på den...
nähä.. fick knäppa en egen bild.

fin va?

köpte inte en lika dan underdel. Kände att det skulle bli för mycket prickar. Så jag ska köpa en helvit underdel till :)


lyckad midsommar!!

Så roligt som man hade det igår har man inte haft på länge!
Vi började kvällen hemma hos Sofia. Satt där med lite folk och drack. Mysigt. Fia hade gjort det så fint där hemma. Plockat massa blommor och gjort kransar. hihi som en midsommar ska se ut.
Vid halv 11 tiden drog vi oss ut mot tynderö där det var ett jävla drag! skit bra lokal.. måste ha fest där nån gång.. aja hehe. Skit roligt folk vare och alla va fulla och glada. Dansgolvet va proppat på slutet. Tror aldirg jag varit på en lokalfest med sådär mycket folk. ja hua så kul vi hade. Jag ville åka på efterfest men det fanns ingen skjuts.. det är synd att det är så långt dit bara..men vi fick skjuts hem vid 3 tiden iaf, men jag hade kunnat festat till morgonkvisten ja.
en av de bästa midsommrarna evvvvvvah.






midsommar

Idag är det midsommar

så glad midsommar då!
kvällen är inte riktigt bestämmd, men dricka en massa blir det iaf.
Lär nog bli tynderö!
Ska äta med mamma också, så det blir nice.

Sitter med hårfärg i nu. Ska färga bort min utväxt. Aj det svider.....
Sen blir det till att fixa på här hemma, äta med mammsen och sedan dra till sofia och föra
heja :)


det är över!

NU ÄR FOTBOLLSSKOLAN ÖVER! och tack för det
hahah
det har varit en jobbig vecka må jag säga. Men sista dagen var rolig iallafall.
Åt hamburgare med barnen och glass. Sedan fick de godis av mig och Hanna, hihi vi är så snälla. Så var det vattenkrig också, och jag klarade mig (y) men när jag kom till omklädningsrummet kom alla ledare och bar in mig i duschen och satt på iskallt vatten. Haha och blöt vart jag!
När vi hade städat klart och grejjet åkte jag och spelade match, Vi vann mot lucksta med 3-1 :) jag gjorde ett mål, wihoo.
efter matchen skulle vi ha avslutningsfest alla ledare. Så jag och Hanna drog snabbt hem till henne efter matchen och fixa oss, sedan drog vi vidare mot söråker. Det var roligt. Det vart en sväng till stan efter det också för ett maxmål :D men det blev donken... haha
Kom väl hem vid 2 tiden för vi var så trötta. Först en vecka med skrikiga 7åringar, tidiga mornar och match på de. Helt slut va jag när jag kom hem iaf

vilken dag

Idag har jag verkligen haft fullt upp..hua
Imorgon är det den sista dagen på fotbollsskolan och tacka gudarna för de!
Har så ont i ryggen efter de här dagarna, pojkarna ska rida rygg , hänga och klänga och bli bärda hela tiden. Och gör man det med en så vill alla. Sedan anfaller de mig och Hanna lite då och då. Då jagar de oss över planerna ända tills de får tag i oss, bå drar dom ner oss på backen och sedan har vi 10 pojkar på oss.
Men de blir faktiskt duktigare och duktigare på att lyssna (y)
Efter fotbollsskolan drog vi hem till hanna och va där ett tag. Fick sedan skjuts på ikea för att köpa massa godis till pojkarna som de ska få imorgon.

Imorgon blir det en lång dag!
- Sista dagen på fotbollsskolan. Det betyder vattenkrig tydligen. Så ombyte med imorgon!
- Match mot lucksta
- Ledarfest långt åt helvete ut i tynderö
så nu blirre sova

jobb och jobb

2 dagar avklarad!

2 kvar..................

Idag gick det bättre än igår iallafall. De lyssnade liiiiite bättre!

Idag körde vi mest lekar som under hökens vingar kom och stockholm stockholm. Haha minns själv när jag var liten var de mina favorit lekar som vi lekte på rasterna. Så tvingade vi upp dom i hackelbackelbacken för de inte lyssnade på oss. Det är en brant backe som de fick springa upp för och jogga nedför. Efter några varv i den så lyssnade dom ganska bra sen. Det var bara att hota dom litt ;)


Nu är jag väldigt trött och funderar på att gå ut och gå en sväng så tiden går lite. Vill komma i säng tidigt ikväll så jag inte är så trött imorgon =)


fotbollsskola

Min första vecka på lovet består av jobb och efter första dagen avklarad är jag helt slut.
Jag och Hanna har en grupp med pojkar som är 7 eller 8 år. De är hur snäll och söta som helst, lyssnar på allt vi säger och är snälla mot varandra.
ELLER?!?! inte...
helt tvärt imot. De slåss.. de lyssnar inte.. de kan inte sitta still.
Jag och Hanna har haft lite skola för dom idag om hur vi ska göra för att få det här att funka utan att någon är död innan detta är slut. Först skrev vi en lista om hur man ska vara och vad vi ska få ut av veckan. Sedan delar vi ut guld stjärnor till de som tillexempel lyssnar, gör som man säger och inte slåss och vara elak mot de andra. Hihi det funkade ju ett tag iaf. Nä men de är faktiskt jätte snälla och söta pojkar också! Hoppas på att det blir bättre imorgon.

Nu ska jag bara kolla på film och sova hade jag tänkt.
Klev upp klockan halv 7 imorse och somnade ca 5 (y)

vad ska man göra

Ikväll har vi sagt hejdå till Bosse.. tråkigt tycker jag.
Förstår inte hur ifk timrå tänker riktigt. Jag vet inte vad man ska göra nu.
Han fick iallafall en boll av oss med allas nanm på. Och självklart skrev jag Amanda Jensen. hihi

När vi var klar där drog jag och Bella till schell och köpte en massa gotta, sedan åkte vi hem till mig och kollade på film.
a cinderella story såg vi. Haha har säkert sätt den 100 gånger men han är ju så jävla snygg Chad Michael Murray så jag vet inte vad..

Nu ska jag sova, och önska mig lycka till med det. Igår somna jag klockan 6.. och klockan 6 måste jag vakna!
söråkers fotbollsskola. Vi hade tur, vi fick de yngsta grabbarna (y) ..................


piggast i stan

Det är något fel på mig tror jag.
SÅFORT det blir lov så vänder jag på dygnet helt?
Visst, nu har jag varit ute och kom hem för en liten stund sen, men annars också.
Jag kan ligga i min säng hela natten utan att somna. Tvärpigg är jag. Sen är jag världens tröttaste person på morgonen. Det är nästan omöjligt att få upp mig från sängen.. Får se när jag somnar inatt. Känner att jag skulle kunna gå ut och springa nu.

Ikväll har jag varit med massa folk hemma hos Ante. Lite så mysigt sådär.
Själv var jag nykter med alla fulla människor. Vet inte vad som hänt med mig... Känner inget sug. Men nästa helg då jävlar :D heheh just ja, de e ju sommarlov... Kanske blir nåt i veckan. hoho


Nu ska jag kolla på film och hoppas på att bli lite trött



peppad tjejjj

haha jag som var så peppad på fest igår.
Hade bestämt så länge att jag skulle dricka eftersom det va skolavslutning.
Men nej...
haha jag tappade humöret helt på att dricka. Satt där med allt folk hemma hos sofia som drack med min oöppnade öl. Alla drog på fest men jag och Linnea stannade kvar hemma hos sofia och umgicks lite med Mallbert. hoho. Ikväll ska ag bara ta det lugnt igen. Ska umgås lite med Johanna hoppas jag! Hon är hemma nu och åker utomlands imorron... jag är inte avensjuk...........
hehe nu ska jag kolla på film
heja

ikväll?

vilket drag det va i timrå centrum igår, haha första gången!
Nä men det va lite småkul och kolla på alla studenter som åkte runt runt i timrå.
så grattis ja.. Tom Malin madde emil alex perk och alla andra som man träffa igår.
idag äre stans tur.

ikväll ska alla ut?
men ingen vet vart dom ska?
hmm..
Jag funderar på stadshuset eller bk...
synd att ja inte är 18 bara, men de löser sig?
sofia vad kan man göra?



jaha sådär såg man ut igår alltså..


studenten

shulolu
skulle igentligen upp tidigt idag för att åka bort på timrå gymnasium och kolla på deras studentlekar. Haha det brukar alltid vara lite roligt att kolla på. Men jag vakna förstås nu.
Senare idag ska vi bort och kolla när de tar studenten och sedan när de åker vagnarna i timrå.
grattis på alla studenter idag

Sen blir det till att supa satan och fira att det är sommarlov!



skolsvalutning haha


lillegomma 


det är ju sommarlov

okej.. Ni som läser min blogg kanske tycker jag att överdriver lite med det jag har skrvit om idag.
Men jag tror inte nån ( förutom vi i laget ) hur mycket han har stöttat och hjälpt oss genom så mycket. Han har alltid stöttat mig och trott på mig.  Jag har velat lagt av med den här jävla fotbollen hur länge som helst. Men Bosse fick mig verkligen att inse att det kommer gå! snart, men lite tålamod. Jag och många andra har kämpat för det här. och nu vill helt plötsligt styrelsen att ALLA ska få det här vi har kämpat för utan att göra nånting? ja jag fattar inte riktigt själv.. det är så jävligt alltihopa så jag vet inte vad....
Jag vet iallafall inte hur jag ska göra längre.. kanske dags att lägga skorna på hyllan. 11 år åt helvete???


Aja jag ska inte vara allt för negativ, för det är ju sommarlov tack och lov
bilder från '' skolavslutningen '' kommer imorgon


idioter hela högen

Nu är det såhär att IFK timrås fotbollsförbund har sparkat våran fotbollstänare................
och nu vill inte jag spela fotboll längre.........................
han va den bästa tränaren man kunde få, han verkligen sattsade på att gå upp i div 2 med oss.. och nu kommer äckelförbundet och säger att vi ska in småtjejer i laget istället.  . . . . .
lycka till att komma upp i tvåan säger jag. Halva laget kommer sluta..
hejdå

allt åt helvete

Vet inte vad jag ska säga..
men en sak är säker och det är att jag är jävligt förbannad.
Hur fan kan man göra såhär? Det förstör så jävla mycket.
Inte bara för en, utan för så många med så stora drömmar!
mer kan jag inte säga
skriver sen vad allt handlar om, för jag får reda på mer ikväll.
så alla som är intreserade kolla in här sen
hej

tårta och vinst

idag blev det mycket tårta må jag säga.
Mamma hade beställt hem en stoooor smörgåstårta eftersom det va massa folk här. Plus att farmor hade bakat en massa tårtor. Så det blev att klämma i sig tårta både före och efter matchen.

Ja matchen gick bra! Vi vann :) vi hade matchen och vi hade 1000 målchanser. Dock fick vi bara in 3 mål, men det räckte ju till en vinst! jag gjorde ett mål också, fast jag hade väldigt mycket chanser men jag missade.. haha.

Efter matchen följde Bella med hit och åt tårta med mig. gotti.
Nu ska jag sova för....
IMORRRRON ÄR DET ''SKOLAVSLUTNING''  SEN SOMMARLOV <3<3<3<3<3


snart snart snart

Blev ingen skola för mig idag heller. Känner ingen ork och dessutom har jag typ inte sovit något heller. Fick iaf reda på att jag fick G på nationella i matte (y) men jag vet fortfarande inte vad jag får i slutbetyg?! och vi slutar ju lixom imorron.

Idag fyller Sebastian iallafall 20 år!
Grattis bror
ska snart dra ut och fixa en present till han. Men vad det blir säger jag ikke, hoho.
Kommer massa folk hit ikväll, typ hans kompisar och sånt. men jag har match så jag kommer inte vara hemma. Vi möter Alnö på bergeforsen 19.00 så komsii

( föresten så ska jag inte ha den där headern jag har nu. Har den bara för tillfället för jag ska fixa en ny )


grattis


2 dagar kvar!

Godmorgon
Idag skulle jag igentligen vara med på innebandyturnering med skolan. Det var till och med utklädnad, sånt är svin kul! Hade alltid så sjuka utklädnader när vi gick på mariedal. Men nu var det så att jag fick reda på inatt vad vi skulle klä ut oss till och det är ju inte det lättaste att fixa nå kläder klockan två på natten så jag tog sovmorgon idag istället. De klarar sig nog bättre utan mig ändå för jag suger stenhårt på innebandy ;)



lucia cup på mariedal.
Det var innebandy och jag troooor det gick inte så bra


Fotbollscup
och vi kom tvåa, plus att vi vann utklädnaden


jaja nog om de
Hela morgonen har några hållt på att riva vårat hus tror jag??!?! de bankas och sågas utanför mitt fönster. Nu ska jag nog gå upp och kolla vad som häder här! återkommer med svar... haaaah

cruising

igår blev det cruising med de här flickorna



Vi var först hos Matilda ett bra tag, Jag drack tequila och fyfan va vidrit det är!  sen tog vi bussen in mot stan. Haha det vart ett jävla drag på bussen iaf! Väl inne på cruisingen lallade vi runt ett tag. Gick till lillens bil och satt där, sedan kom rille och hämta oss så vi cruisade runt lite i hans bil. Han körde upp oss max, och somvanligt avslutas kvällen alltid där?! hehe älska. Efter ett långt besök på max så träffade vi på Jennifer,rick och joel, så vi åkte runt lite med dom. Fick lite böter och sånt.. stackars joel.

det blev efterfest hos sofia i tio minuter, men vart så trötta så vi kröp ner i sängaaa.

        

HAHA sista bilden <3

pepppppppppp

Här sitter jag och väntar på mina vänner som ska cykla upp till mig. För när dom kommer ska vi dra på lokalfest här nedanför mig. Jag har väntat jävligt länge nu känner jag. Spratt mig till och med en bärs här i min långa väntan! ska vara nykter ikväll, men jag kännde att jag vart mer pepp om jag spratt mig en bärsa.
Min morbror är här. Det får jag inte glömma, han är ganska rolig faktist! litt småjobbig sådär. menmen. Han har sin hund med sig också, SKIT SÖT. en blandras från utlandet är det, den saknar till och med svans, haha. lille Simba!

nä nu ska jag ringa och dampa på fiali för 129 gången



nu är det nära

Nu har jag snart skrivit klart min uppsats! hoho.
och snart är det sommarlov.
Men just nu är det helg och det är ju skönt!

Fick reda på lite betyg idag. Har ig i idott...buhu. Måste börja vara med lite oftare tror jag!
det får bli nästa termin :)

Var på domus förut och köpte massa gotta med sofia. Så nu blir det att sitta hemma ikväll och skriva på uppsattsen. Men jag ska nog dra ut när den är klar. Det var nämligen en fågel som viskade i mitt öra att det va lokalfest ikväll, hoho.


paaaaaiiiiiin..och förlust

vilken slitsam dag det varit! höhö men rolig också. Började med att jag åkte till skönsberg och satt barnvakt till lilla Nova. Hon är så söt :') Hennes mamma spelar i mitt lag och hon skulle jobba, så jag passade Nova medans, för vid halv 5 tiden skulle vi åka till torpshammar och spela match. ( drog en sallad på kebaben också ) mmums
och nuuuuuuuu
har jag nyss kommit hem från matchen.. å herre.. vilken match. Dåligt less jag blir. Matchen slutade 6-4 till torpshammar och det är inte normalt! haha.. det stog 4-4 när det var 4 minuter kvar, så ba gör dom två mål?!?!? Jag gjorde 2 mål iaf :D och evve gjorde 2 (y) sen skjöt jag ett skott i stolpen också...åhåå.
menmen... vi gjorde en dålig match.
Nu har jag världens smärta kan jag lova, en tjej fällde mig så jag bara flög, hon sparka sönder mina knän tro jag.
aja nog om de.

såg i taket lyser stjärnorna igår... fyfan va boken förstördes. Har läst den där boken 100 gånger för jag tycker den är så jävla bra.. men filmen va ju helt värdelös.  .

NU ska jag sova. hejaheja




tjohoooo

idag är det verkligen min lyckodag känner jag!
för det första vaknade jag imorse och såg att Sebbe hade suttit uppe inatt och skrivit på min uppsatts. Så nu är jag uppe i ca 2000 ord. De sista 1000 orden ska jag göra idag när jag kommer hem. tack sebbbo =)
När jag kom till skolan hade jag omprov i mediakunskap och det gick svin bra. Vi hade det muntligt i grupp. Fick sedan reda på att jag får VG i slutbetyg i mediakunskap (y)
Nu har jag, Linnéa och Therese suttit och gjort klart våran film plus mitt och therese bildspel, så nu är det klart!

blir så lycklig när jag nästan är klar med allt och hyfsade betyg i allt! Det hade jag aldrig trott för några månader sen. Nu ska jag bara se vad jag får i matte. Det får jag veta om någon timme.

SNART ÄR DET SOMMARLOV !!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


orientering och plugg (y)

Denna dag vad mycket tröttsam.
Började med en friluftdag på baldershov. Där skulle vi först ha fiidrott och sedan orientera. wiiiie favoritsakerna. . . . . . . . . not. Jag och Linnéa kämpade på med orienteringen iallafall. haha fast vi följde mest efter Danne,Martin,elis och lappen. Dom var ganska hajj på det där med orientering. Efter några timmar i skogen va jag väligt slut iaf, ont i fötterna och i maggen... den e ju felande. Åkte hem till Sofia och softade litt, sedan va det bara hem och plgga... Nu har jag suttit med min jävla uppsats i flera timmar och jag kommer knappt någon vart.. Har kommit upp i 1500 ord så nu är det bara hälften kvar (Y)
nä nu måste jag fortsätta!


plugg

Orkade inte gå på skolan idag, så det blir plugg i solen hela dagen istället
Ska skriva på min uppsats, 3000 ord ska det va och jag har skrivit ca 300. (y)
Har fortfarande mycket att göra men det känns ändå som att jag kan ta sommarlov nu.
jaja Nu ska jag kämpa

RSS 2.0