3 dagar

Sen drar vi brudar!!


(snodde bilden av linnea mhih)
TaGgGgGaaa

ajaj

Denna helg har varit väldigt nice! nyktert och härligt. hoho
Inatt fick jag och Therese sitta uppe och vänta på att mamma skulle ringa så vi skulle hämta henne i stan. Ja det blev väldigt sent så idag är jag vääldigt trött eftersom jag har nyss varit och spelat match. Vi vann med 4-1 och har nu dragit iväg i serien och jagar nu serieledarna. Synd att det är så mycket poäng som skiljer bara... men 2a är nice det å!
sååå idag på matchen så fick motståndarna öppet mål så jag slängde mig framför henne när hon sköt och fick bollen rakt i ansiktet :(( låg och tyckte lite synd om mig själv ett tag och när jag ställde mig upp så hade dommaren blåst straff till dom??? jaha han tyckte mitt ansikte såg ut som min hand...
aja
skola imorgon... men nu är det nära! 6 dagar!!!!!!!!!!!!!!


ojoj

min statistik på denna blogg är hög somfan ser ja. Bli så när man upptaterar en gång om året..
ska sluta med det!

Nu har skolan börjat igen... fyfan, orkar inteeeee! men man får tänka posetivt att det bara är 1 jävla år kvar sen tar vi studenten!! :D:D Vi har fått världens slappaste schema iaf så de är skönt. Typ 1 lektion varje dag. Lite jobbigt dom dagar vi har 2 lektioner för då är det världens längsta hål. menmen.

Om en vecka drar jag,Johanna,Linnéa,Jennie,Linnéa och Therese till Alanya!!!!
Längtar som aldrig förr. Kommer bli så jääävla niceeee.

och snart fyller jag 18 mhihi


FORZA TIMRÅ

idag hände det!
vi vann över serieledarna Sund och ligger nu 2a i serien. Jag har aldrig vunnit över sund och det har alltid varit hatmatchen, men idag äääägde vi sönder dom! 3-1. Det märktes att vi verkligen ville vinna för vi kämpade verkligen tsm hela laget! och jag gjorde mål NICKMÅL!! äntligen, wiho. kul att få göra lite mål när man är mittback.
haha och fjantar kan man tycka dom är också. När de skulle tacka efter matchen sa dom : bra spelat och lycka till i 3an nästa år. Eftersom dom ligger etta med väldigt mycket poäng så lär dom gå upp i 2an. Men jag säger bara: hellre i 3an än att skämma ut sig i 2an. ( de går upp i 2an och förlorar alla matchen som förra året) Ha Ha Ha.. AJA vi vann!

annars då? Har vare på Timråland som var awesomeeeeeeeeeeeeeee, festat en massa och spelat matcher typ.

Ikväll ha jag vare med alla flickor små och cyklat och ätit donk hihi.


 


:(

tokgrina när jag ser den här videon!
så hemskt när fotbollsspelare dör på planen..


aa ja levee

Har fullt upp.


Ha hänt en massa kult på senaste tin
party
spelat matcher
Bokat turkietresa
sovit
varit med fialii <3<3
mm
m
mmmmmm

FU kim och natta som är i cyperrn... (K)

RSS 2.0