Lyckliiiig

jaa sist skrev jag ett depp inlägg om hur skit allt var, men fyfan vad lycklig jag är nu!!!
VI VANN SERIEN, div2 nästa år :D:D ÄNTLIGEN! vi som alltid lyckas snubbla på mållinjen och kommit 2a i flera år, men iår var det vr tur. och fyfan vilken glädje när dommaren blåste av matchen, vi flög, skumpan flög, guldhattar flög, karmor flög (ne blixtrade) ååå vilken lycka!!!
IFK TIMRÅ DAM <3<3
och kvällen var lika lyckad, fyfan vad kul vi hade. supa stupa och fira seger kallar jag det.
dessutom har min man kommit hem igen, och han kom såklart på min match och hejjade trots att han hade rest hela natten, värdens underbaraste <3 lyckan när jag hoppade på han efter matchen.
studenten och serieseger på samma år, kan de bli bättre?

Fisring

hej Linnéa, hoppas du fortsätter läsa min intressanta blogg, tycker det är så himla kul när jag har en trogen läsare <3 puss så länge
2 dagar kvar...... helvette vad nervös jag är

bajs dag

vilken jävla dag...hade man gått utanför dörren idag hade man blåst och spolats bort på samma gång. Tänkte städa, men det orkade jag inte. Satt och sökte jobb som det finns så otroligt mycket av så det resulterade till att jag inte hittade något jag kunde  söka. Fick lite ångest attacker att jag inte har körkort så nu ska jag fanimej ta tag i det. Snusen var slut, så fick vänta i timmar innan mamma kom hem med en dosa.. och dessutom är karln utomlands och har det bra, dagar som denna känner man sig som världens ensamaste...vill att han ska komma hem nu nu nu.. kan inte sova om nätterna heller vilket gör att jag sover bort heeela dagarna känns det som. Och på lördag spelar vi finalmatch mot alnö och jag håller på att skita på mig, det kan ju vara lite avgörande hur man ska göra i sin framtid.. ååå vad allt är bajs nu.

IFK Timrå

måste bara skriva hur mycket jag tycker om mitt lag, bäst är vi!!
Snart är serien slut, vi ligger 2a och alnö 1a.
Och sista matchen spelas mot alnö. vinner vi går vi upp i div 2
och vinner dom går dom upp (kommer aldrig hända!!)
De senaste matcherna vi spelat har vi vunnit med nästan 2 siffrigt varje match,
och det bevisar nog att det är vi som ska gå upp i 2an.
och så till det värsta. ÄR SKADAD..... får inte spela...skadade mig i slutet på en match som vi vann med 17-0..hur typiskt, vafan. var jag tvungen att ta den bollen? var jag tvungen att springa åt just det hållet? ååå leee.. men ska fanimej spela. skiter i alllllt för spela ska jag och JAG LÄNGTAR SÅ JÄVLA MYCKET.
bild från förra gången vi mötte alnö. hey blondie
bra glidtackling amanda

RSS 2.0