stress

Jag blir så less.. Idag skulle jag på stan och köpa hårlim till mitt löshår för klipps suger ju. Hade tänkt köpa det innan nyår men nä.. Då ligger jag och sover till klockan halv 4, och idag orkade jag verkligen inte stressa för jag har gjort det så mycket nu. Igår var jag på ikea, fick 2 tröjjor köpt och massa gotti dricka till nyår hoho! känns bra att det är fixat iallafall. Sen på kvällen drog jag sofia macke och salt till backen och åktelitt =D väldigt roligt faktiskt, vi va så duktiga lixom, ägde ut alla i backen haha.. Imorgon blir det stress stress stress.. nyårsafton, haha vilken jävla dag. Brukar för det mesta bli den roligaste dagen på året men jag vet inte det här året asså.. Vet knappt vart vi ska, men sådär har vi alltid varit. Bestämer i sista minuten vart vi ska och så blir det för det mesta väldigt lyckat =D aja har iallafall massa att dricka och världens finaste nyårsklänning! en bra början :)

Twilight

igårsåg jag den bästa filmen jag sätt i hela mitt liv iallafall! Twilight .. å herrugu vart så kär. Satt och grina ett antal gånger för den var så bra , vart så lycklig av att se den! haha.. och han är så jävla snygg han som spelar edward ! ja ork inte..
  (L)

söndag

Nu är jag hemma igen :) skönt! har saknat söder min säng. det var inte så skönt att sova på den där lille madrassen jag sovit på i flera dagar nu. Resan hem gick väldigt fort. kanske för att Sebbe körde hela vägen och inte mamma.. vem vet. haha också sov jag nästan hela vägen, kollade på film därimellan. När jag kom hem åkte jag på ica maxi. haha hur kan man sakna ett ställe så mycket? hoho. sen åkte jag hem och blonderade sönder håret ännu en gång! ska snart sätta in löshåret jag köpt så då va jag tvungen att färga bort min lilla utväxt! nu kommer jag ha blont OCH brunt hår :) brunt underhår lixom. Vill göra nånting annat, har fan vare blond i 5 års tid tro ja. och så får jag LÅNGT hår igen :)) har inte så mycket mer att skriva, kan ju säga att jag ska åka i backen imorron iallafall!

 
såhär har jag sovit i ca en vecka :) sköööönt


sthlm

Stter hemma hos morfare i danderyd nu, har nyss ätit med allihopa :) idag har jag varit med Jasmin och cissi. Roligt att träffa Cicci igen, sjukt länge sen! Vi var på stan och kollade i massa affärer. lika jobbigt som igår, proppat med folk! kunde knappt röra mig. höll på att dö.. och det brinner i en när man inte kommer fram för alla ska stanna mitt i allt och kolla och hålla på. haha, sen tog vi tunnelbanan till söder och fikade på fotöljen! sjukt länge sen jag var där med. så mysigt så. Fick iallafall en halsbuk köpt och en ring. så en tröjja hittade ja. Men jag hittar ingeting på rean?? bli så less. när det finns hur billiga kläder som helst nu så hittar man bara nå fint på ikkerean. aja. har lite pengar kvar av allt jag fick i julklapp men det ska jag spara tills jag kommer hem, hittar säkert nå fint hemma å :) nu ska jag fixa mig lite sen ska jag ta mig in till stan iegn och träffa lite folk :)


stockholm

nu sitter jag hemma hos morfar med jasse :) har ätit mat här, tacos.. m skönt att slippa julmaten. Har varit på stan hela dagen och fått massa köpt. Har köpt löshår , både brunt och blont :) väldigt fint faktiskt. så ha jag köpt kläder, smink och en väska. Så proppat med folk var det, man hann inte kolla på mycket innan man höll på att dö inne i affären och var tvungen att gå in på en annan, haha. menmen. fick det mesta jag behövde köpt iallafall. Igår var jag hemma hos mormor och firade lite jul, fick lite mer julklappar :))) sen gick jag till medis och träffade jasse och nikki vi lallade runt lite och såg på film och så :) spratt nån bärs och så =D sen sov jag kvar där så jag skulle vara inne i stan så jag inte var tvungen att ta mig från danderyd in till stan. mycket lättare så :) hihi. aja nu ska vi hitta på nånting skojj!

mina fina julklappar

fick ingenting av det jag önskade mig.. hah det är ju inte ovanligt. men jag fick mycket annat fint. =)
fick iallafall 5000:- kontant
så fick jag 500:- på kicks och 500:- på  ''birsta city'' får välja vilken affär jag vill då :)
-så fick jag min fina nyår klänning!
- Sex and the city boxen av Sebbe
- fyllespel ''intim'' frågor av mamma haha
- ögonskuggor från dior och oriflame
- Christina Aguilera parfymen.. stor besvikelse! ville ju ha diselparfymen.. men mamma tog fel, ska nog lämna tillbaka :)
- en dataväska
- en parfym och hårspray av lillaemma!
- Ett halsband av mamma som hon sa att jag skulle ha på mig jämt? hah, får väl ha det då för det va väldigt fint :)
- hårprodukter

aja rätt nöjd =) nu blir det till att hadla på mellandagsrean här i sthlm! kläder kläder kläder... (L)

nu ska jag äta jul mat =) GOD JUL!

God Jul

god jul alle barn.
somsagt är jag i sthlm och ska fira jul :) hr nyss äte massa go frukost men dagen började inte så bra för mig. Är sjuk.. förskyld.. därför så skulle jag börja blöda näsblod. Så nu har jag stått och blött näsblod i 100 år :)))
aja, ska snart börja fixa mig lite så man är klar tills kalle anka börjar, haha så jävla braaa! längtar till alla julklappar <3 hiih, har faktiskt köpa några julklappar iår  för första gången tro ja. så snäll.. aja, ska duscha nu!


helg

ja och jag har ju världens roligaste blogg...
orkar inte skriva så mycket. har inte tid med sånt :) slöseri med tid tycker jag, men eftersom mina kära läsare måste få veta lite om vad jag hålle på med om dagarna måste jag väl skriva lite då.
I fredags .. hm.. vad gjorde jag då.. heh.. jag kommer fan inte ihåg. eller jo jag åkte i backen :D heheh kul! gick väl ganska bra. förutom att sofia hade damp, menmen. Salt kom och hämta oss i backen iallafall , så åkte ja hem och bytte om och så, sen åkte vi till söråker en sväng och köpte snus och så :)
I Lördags så kom tezzan till timrå hooh, så drog vi till Sofia och drack med alla tjejor. mycket trevligt. Sen drog vi till  Ljustadalen på fest, det va inte sånt drag men helt ok! sen va Wikke så jävla sann och körde oss på max <3<3<3<3 Fy fan va gott det var!!! hade inte ätit något på hela dagen så jag åt som aldirg förr. haha och full på de där gjorde det ännu godare! sen åkte jag och tezz hem till fia och hade litt party där, dunka musik och dansa hela natten, hiihi. somnade vid 6 och skulle upp 9 och spela match :) bra Amanda !! Vi förlorade matchen med 4-2 hooh jätte bra!... Efter den körade jag och Sebbe tezzi till bussen. Sen åkte jag hem och stressa sönder för vi skulle åka och äta julbord på holmöbrygga. mys, det va gaska gott :) efter det åkte jag och tränade, fick massa priser och sånt av vår tränare för vi har spelat en cup varje träning så skulle  vi få priser för de då:D hehe.. och efter de åkte jag och fick lite julklappar <33 hehe ganska rik nu ja. !

aja orkar inte skriva nå mera nu.

åker till stockholm imorron iallafall och firar litt jul!

svin länge sen jag va där. ska träffa mina kära vänner ååå va kul jag ska hare !


hahahaha

NU ÄR DET LOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fyfan va skönt.
haha sitter på skolan nu, har lekt massa lekar, typ fångarna på NTI hahah. så var det i ett klassrum men fick en fråga så utan att tvekna skulle man svara på den utan att säga ja,nej,vet ej, eller kanske. så fick jag en fråga som va : varför har facebook döpt det till facebook? jag bah : DU KAN VARA EN FACEBOOK hahah.... gu så vi skratta, och linnea fick : betyder julen mycket för dig , hon ba : julen kan betyda mycket för dig!! hahahhah... aaa . sen skulle vi spela tvspel mot sanna och spala golf och grejjer. haha, ah orkar inte,  vilken jävla skola... hooho
aja NU ÄR DET HELG <3<3<3och lov.

backen

v i lå k a  i  b a c k e n
- men har träning.



onsdah hih

hejhejhej
igår hade jag väldigt jobbig träning iallafall. hade fys. sprang och hade oss! hua, men som tur va slapp jag göra armhävningar och så för jag får inte göra det för mig rygg hihi :)
aja, idag hade jag igentligen sovmorron, men igentligen hade jag inte de? för först sa dom att vi skulle ha de, men så fick vi ett mejl igår kväll där det stog att vi inte hade sovmorron?! okej.. aa men jag såg inte det mejlet...hiih :)så a..
så när jag kom till skolan hade vi matte , haha vi tjatade till oss att vi inte behövde jobba den lektionen eftersom det var den sista innan jul, så vi körde hänga gubbe istället :):) hehe kul,
Så sen när vi skulle äta fick vi inte gå in på IN för tydligen hade branalarmet gått där så dom höll på att utrymma hela huset. så vi fick stå ute ett tag, sen fick vi gå in och äta vår goda mat på åhlen´s <3<3<3... jämt så äckligt. även fast vi har 5 rätter att välja mellan??  sedan hade ja mediproduktion, kulkul. fixade med min och tezzans bildspel. Spelade in ljud och sånt i studion, hihi lite roligt, man låter som en jävla kråka när man pratar haha. Sen skulle såklart min datajävel haka upp sig!!! så i typ en halvtimme trodde vi att hela bildfilmen va borta, men erika sa åt mig att trycka på alla knappar på hela datorn så skulle allt årdna sig haha, a så gjorde jag det och då funkade det igen haha? aja nu ska jag snart till backen tro ja, om salt hittar nån jacka att ha i backen. ska åka på fredag också med sofia =D det ska bli kul. ha inte åkt nåt iår. men nu jävlar hoho.

tisdag

Ligger i sängen nu och har nyss vaknat. Kom verkligen inte upp imorse, va så jävla trött och ha svin ont i benet. Gjorde illa mig igår på fotbollsträningen :( skulle skjuta bara så tro jag hela jävla benet drogs ur led! det har väl säkert nåt med ryggen att göra, är så sne hoho. Måste bara berätta att igår när våran träning typ var slut så skulle söråkers B-lag träna HAHAHHAHAHAHAHHA gissa vem som börjat spela där råå??? SALT hohoho höll på att skratta ihjäl mig. men han var så duktig  så :):)   aja. nu ska jag tanka lite filmer så jag har nåt att göra idag. Ska baka lussekatter med min syster också =) så jävla gott ! hihi.







VART SKA ALLA PÅ NYÅR? :O


GRATTIS ERICA

idag är det igen vanlig dag
för det är ericas födelsedag :)

GRATTIS ÄLSKLING!


söndag

hade en väldigt mysig söndag. mös på med tezzan på morgonen, åt go frukost och grejjs. Sen va Salt så jävla sann och sa att han kunde komma och hämta mig i härnösand. hihi så jag och tezzan gjorde oss årdning och packa och så :) sen kom salt och kimpan och hämtade oss för vi skulle köra tezz till hennes pappa ute i skogen, när vi kom dit gick vi in dit och städade lite, sen va vi där ett jävla bra tag, lyssnade på musik och prata och så :) åkte även till ica , för jag skulle köpa pepsi och salt fick köpa snus till mig. tur att jag har så sanna vänner :') sen åkte jag salt och kim hem , vi skulle igentligen åka skridskor men det fanns ingen ork, tro alla sov på vägen hem, utom salt men det va nära tro ja =D dom körde hem mig och direkt när jag kom in kröp jag ner i sängen och kollade på film! mys.

KANON HELG! finns inget mer att säga :)


    


härnösand=bakis

ligger hemma hos tezzan nu i h-sand, har nyss vaknat. uh bakis är jag också. kung kväll igår iallafall!  började med att jag tog bussen till h-sand. mötte Tezzan och gick hem till henne, vi fixade på här hemma hos hennes mamma, åt och grejja. Sen fick vi skjuts till hennes pappa till ett sött litet hur ute i skogen =Dså kom tezzans vänner dit, hade svin skojj, roligt att träffa nytt folk! drack och hade oss. Sen kom även mina vänner dit. Salt,Kim,Joel,Munter och Adde. då vart det lite mer röjj där :D vi tog taxin in till stan vid halv 12 och drog på fest där. skojj skojj, träffade tilda också :D hon bara flög på mig även fast det var första gången jag såg na, hon hoppa på mig och skrek DET ÄR DU AMANDA !! JAG HAR VARE INNE PÅ DIN BDB FLERA GÅNGER!! JAG VET VEM DU ÄR! DU ÄR JU KIMS EX !! så är hon tydligen kusin till nån :d haha sötnos! och så träffade jag elapela och hella ! hade svin kul iallafall! sen gick vi och åt big boy <3<3 mm älska , fan nästan bättre än max :'(.. sen lallade jag och tezzan på litt, och sen drog vi hem och sov.

h-sand in my ( L ) hohoohohohohoho
 
tack för en kung helg tezzi <3


fredag

Nu sitter jag på mediakunskapen och lallar lite. kom nyss till skolan. Macke kom och hämtade mig och Linnéa imorse =D så jävla sann som skulle köra oss till skolan, så när vi åkte förbi kyrkan imorse kom vi ju på att 9orna hade lucia där, så vi svängde in där och gick in och satt oss.. hoho satt där i kyrkan och kollade på lucian, ganska mysigt faktiskt :) sen åkte vi en liten sväng med macke, efter det åkte vi till skolan, och precis när vi kom dit så kommer tezzan och säger att vi inte behöver gå på mediakunskapen om vi inte vill. ALLTSÅ hade vi slutat.. aja jag och Linnéa bestämmde oss iallfall för att gå på mediakunskapen ändå, det är lika bra eftersom varken jag eller hon är klar med våran uppgift.

ikväll vet jag itne vad jag ska hitta på. Ska hitta på något med Sofia iallafall, och tezzan kanske kommer från härnösand och myser med mig ikväll, hiih =D sitter och kollar på lite bilder, så hittade jag en bild på mitt gammla hår, uihuu vad jag saknar det!!


 

önskelista

måste skriva min önskelisata här så alla ser vad dom ska köpa till mig :)

PENGAR
hörlurar (mina är trasiga)
disel parfymen <3
rosa täckisar :D
tatoo
ÖL
ett par skit fina skor som finns på euro skor ( L )
.. typ de

--
snart ska jag åka och träna.
skönt de ska bli, länge sen nu!

datakunskap

sitter på datakunskapen........ svin tråkigt, gör ingenting. sitter bara .
linnea är snygg idag iallafall FAN skit fin modell..
hoho fick godis av våran datakunskapslärare iallafall, hoh han älskar oss.
sitter och väntar på att tezzi ska komma så ska vi på lucia möte
för vi ska vara små änglar imorgon.



Johanna sundström
jag behöver dig. kom hem nu älskling!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


inte så bra

klockan är 23.20 och jag vaknade alldeles nyss. har sovit sen klockan 6.
och jag har inte ätit, inte duschat inte packat tills imorron eller nåt.
och så ska jag upp klockan 6 imorron ! kul...
bara att skynda nu och sen krypa ner i sängen igen.

onsdag

http://www.youtube.com/watch?v=IxqHCbd3QqE
block 44 - andas       - sjukt bra låt

hej. idag var niklas dum med mig.. han slog mig på näsan.

.. och jag ska tacka tezzan som hjälpt mig att fixa min fina blogg (K) och helene lite. tihi
- Har nyss kommit hem från skolan. har haft mediaproduktion i 3 timmar.
fick igenligen gå hem vid 12, men jag stannade kvar för det är ju roligare att sitta där än hemma.
imorse var jag hos sjukgymnasten för att kolla min rygg, jag är lite sne.. hoho
men ska iallafall få ett träningsschema så jag kan börja träna igen =D
- Sitter hemma och väntar på att sofia ska komma iallafall, vi ska spela lite GH tro ja :)
sen får vi väl se vad vi hittar på.
va på stan idag iallafall och hittade en skitfin svart nyårsklänning.. vill ha,
men jag har redan köpt en svinsnygg som jag ska ha :D
 
 MIN NYÅRSKLÄNNING

tisdag

måste bara säga att jag vet inte riktigt hur man fixar och sånt här än, men ska väl lära mig de också tids nog såå.



idag försov jag mig inte för första gången på flera år känns det som. kämpa på här imorse som en tok. så kom jag lite försent till matten ändå, så kommer jag in där och det sitter typ 3 personer där och då säger min matte lärare att jag har mitt omprov IDAG. jahaja, jag sa att jag inte kunde göra det för jag skulle ändå misslyckas igen.Då var hon lite snäll och sa att jag fick göra omprovet i maj 2009! ja det blir nog bra hahah kommer ju komma ihåg mycket. aja sen hade vi mediakunskap, satt och fixade med min tidning.. eller ingen tidning utan bara första sidan på en tidning. ska göra en framsida om resetips hihii, Efter den lektionen slutade vi. och jag väntade på att tezzan skulle komma med bussen från härnösand för hon skulle äta med mig GULLEPLUTTTTTTT. åt litt potatisbullar, hihi. sen åkte jag hem för jag skulle åka i backen idag :D:D så tog jag fram mina grejjer och min snowboard och så, men dååååååå säger min syster (K) att backen är stängd. aja, så jag tog bussen ner till Sofia istället och kollade på film (ronja rövardotter) (Y) sen åkte jag hem för jag skulle träffa Linnea en sväng, tvungen att prata lite med henne, va så länge sen <3 hoho. nu ska jag fika lite sen ska jag krypa ner under mitt sköna täcke! å



LINNÈA DU ÄR SÅ SÖT NÄR DU SOVER..

heh... brukar skratta. . . . . .. .. . lol


måndag

ja såklart så försover jag mig igen. men emma kom in och väckte mig vid 10 över 7 så då vare bara att skynda, men jag missade tjugo i bussen så jag fick ta tio över istället. Snöade gjorde det också, hua. kallt med. ah hoppade på bussen till stan iallafall, framför mig satt världens psykotant iallafall, höll på att ha massa ljud för sig och grejjer. haha satt där och skratta för mig själv ja. missade matten. inte så bra.. har inte vare där på flera veckor känns det som. satt här i fiket på skolan och tankade lite filmer :D hoho. nu slutade therese iallafall, och linnea&julia är inte på skolan idag, svikareeeeeeee.. aja nu ska vi på mentorsamling.

nu ska jag snart på träning. ska inte träna än eftersom jag fortfarande har ont i ryggen, men ska iallafall dit och prata med bosse&tomas. ska till sjukgymnasten på torsdag och kolla upp de hära. sen kan jag börja träna igen :))
efter skolan idag mötte jag sofia på navet, vi åkte hem till henne och kollade på film och åt och mös på ba. mycketrevligt, hihi.
JUST JA, på fredag är det lucia vaka på bion. vilka ska dit??????????? hörde att det va ganska tråkigt där, har aldirg vare där förut, men tänkte dra dit på fredag om det finns platser kvar. såååå. aja, måste åka nu :)) heys

amandy.blogg

nu har jag skaffat blogg jag med. det var på tiden :)) men kan inte riktigt med det här än så´det får se ut såhär ett tag.

aja, denna helg har jag varit med sofia abobo bara. i fredags tog vi bussen in till stan för vi hade ingenting att göra, så träffade vi pontus på bussen och han skulle på fest så vi fråga om vi fick följa, aaa så kom vi dit och det vart jätte mycket folk , kul somfan faktiskt :D men sen kom polisen, och precis då ringde kim och fråga om vi ville komma till macke. a så vi åkte dit för dom skulle bju oss på öl =D så satt vi där och drack lite, vid 4-5 drog vi därifrån och åkte till stan för jag skulle köpa pepsi såklart. sen åkte vi hem till sofia och sov. tro vi somna på 3 sek.
- i lördags var vi bara hemma hos sofia. vi lagade mat och så. sen kom anton och gjorde oss lite sälskap. sooooft. spratt nån bärs och så. sen kom robin och simon ett tag. men sen drog dom. för vi skulle igentligen in till stan men vi fixade aldrig nån skjuts. så efter ett tag kom salt och jocke och gjorde oss lite sälskap, efter att dom drog så kollade jag och fia på lite film, sen sov vi :D mys.

NU SKA JAG KOLLA PÅ ANDRA AVENYN <3<3

abobo

RSS 2.0