k a n i n t e s k r i v a

hejhej
dåligt upptaterning nu men det är för min laddare till dattan har gått sönder och kan därför inte sitta vid datorn! vill ju bara grina. men det löser sig snart.
Har laddat datorn lite på skolan idag, men det var inte mycket så det tar slut snart :((((

aja
idag har jag haft en lång och jobbig dag på skolan. Sen åkte jag och invernterade på ica andersson i söberge med laget. Det var väldigt jobbigt men det gick ovanligt snabbt så det var skönt.

Nä nu dör min datta snart, måste kolla upp lite saker här nu innan jag den dör, så jag hinner inte med de här nå mer!

skriver imorron ah bra hej

rip datta(sladd)

idag hände det som inte fick hända.. eller jag hade ganska tur ändå! Min datasladd började brinna? helt sjukt. Först började det typ knastra och ha sig sen bah small de och vart värsta lågan. Tur att jag var så snabb att dra ut den, annars hade väl hela sängen börjat brinna. Så nu har jag ignen dator. . . Eller ingen slagg iallafall. Hoppas verkligen datorn klarade sig bra eftersom den slogs av för jag har inge batteri kvar. Men laddaren är döööd :((( Sååå nu får jag sitta vid den här jävla stadsionära datorn som tar knäcken på mig! hatar den verkligen. Och jag som inte har använt en sån här datta på hundra år. ajaaa får fixa det där imorron.

Ja ikväll har jag varit och ätit med laget, jätte kul hade vi det. La upp massa foltar och jackor i vårat omklädningsrum sen satt vi där och åt massa gotta, körde litt lekar och sen gick vi ut och spelade fotbollstennis. hoho skitkul är det. Ja nu är jag hemma och ska väl gå och lägga mig snart. Börjar 8 imorron. .  har tydligen fått ett nytt schema som är sämst... buhu jävla NTI kan ju ta sig nån stans.
hedda

lördag

hejhej
Idag har jag varit allmänt lat. Legat i sängen hela dagen. Var ner till timrå mot kvällen och hämtade min mobil ( L ) hyrde film och köpte massa gotta med Linnéa. Sedan åkte vi hem till mig och såg 2 skit bra filmer. oskuld hette den ena och den andra kommer jag inte ihåg vad den hette men den var sjukt jävla bra, vart kär ja! Skönt att ha en hemma kväll någon gång. Massa filmer, massa gotta, massa snus? och världens bästa vän ♥ hihi.

 


hahahah hittade en bild på Mig,Linnéa och Johanna från när johanna fyllde 15! haha söta. SAKNAR DIG JOHANNA!!


---------------------------------------------------

Det är så sjukt att jag har fått tillbaka min mobil också.. Efter ett halvår bara dyker den upp igen lixom. Den var helt ny och jag tappade bort den efter en vecka. Jävla brudjävlar som snodde den av mig och sen när vi började kolla i allas fickor så gömmde dom väl den. Synd att man inte såg hur deran fula ansikten såg ut. man ville ju inte ens kolla på dom för de va så jävla äckliga. Men jag önskar nu att jag visste hur dom såg ut, skulle vara lite kul om man skulle stöta på dom nån stans!! aja. Nu är den iallafall tillbaka ( L )




bilder från gårdagen



mobilen hittad? <3

Igår va det väl lite små kul sådär. Förfestade hemma hos sabina ganska länge och därför kom vi till holmö ganska sent. Därför var det inte så mycket drag där också regnade det :( Men det va roligt att träffa lite folk. På vägen hem därifrån va vi tvungen att rädda nå får också som hade rymt haha. Sen åkte jag och Linnea hem till mig och sov.

Nu är jag skit lycklig iallafall. MIN MOBIL SOM VART STULEN? PÅ EN FEST FÖR CA ETT HALV ÅR SEN ÄR TILLBAKA???? hahahahhaha jag hade nyss fått en ny mobil så tappade jag bort den. Fast vi trodde då att den var stulen för den va helt plötsligt borta och avstängd. Så nu hittade Emmas lillesyster den hemma hos dom på deras torkskåp ( det var där vi var ) hahaha helt sjukt. lycklig jag är nu. Nu ska jag slå sönder min som jag har nu för den suger hedda

helg

äntilgen helg!
gu så jag längtat!

Idag klev jag upp klockan 6..... första gången på tusen år. Kom till skolan och hade graf sen så hade vi lunch. Gick och köpte ett svin fint deadem. Sen orkade det inte vara kvar så jag åkte hem och la mig och sov. Måste ju ladda inför kvällen. Ikväll blir det förfest hemma hos Sabina sen blir det holmö. Sista kvällen innan det stänger där = bartömning (Y)
Mår inte så jätte bra, men lite vin på de här så löser det sig nog!


jag hatar det här

fan va less jag är på allt. . .
jag hatar att det vart såhär.
allt va så jävla bra, så bara förstörs allting.
vet inte vad jag ska göra längre.. det bara snurrar runt i skallen på mig just nu.

godmorgon

Guuu så¨skönt det var att sova ut idag! Har jag tur så är jag ledig imorron också :o måste kolla upp de dära. Ja.. har inte så mycket att skriva eftersom jag bara har sovit. Tänkte nog ligga kvar här i min säng också för det regnar ute.. tråkigt. Jag tror jag börjar bli sjuk också.. har ont i halsen och hotan tar knäcken.

Har träning ikväll iaf, Längar inte.

haha såg nu på intranätet att jag visst hade en lektion idag.... den börjar 15.10 alltså om en halv timme. Det hade jag visst missat. he he
såg också att jag inte är ledig imorron :((( cry

förbannaaaaaaaaaaaaad

nä nu får det fan va braaaa.
LÅT MIG VAAAAAAAAAAAAAAA

fan vettuu... less ja bli
fel att bara lägga av och växa upp nån gång.
snällaaaaa

LYCKA


Lycklig jag är vetty, ska sova heeeeeeeela dagen lång.

he he he



ikväll har jag umgåtts med Linnéa,Sabina,Matilda,Erica och Sofia.
och nu ska jag se film hohihi
hedda


för det regnar i timrå idaag

Idag var det en lång dag på skolan.. hehe eller hade bara 2 lektioner, men det känndes som att man satt där i en evighet. VILL HA LOV NU NU NU
var så jävla hungrig också så jag visste inte vart jag skulle ta vägen så vi drog en donk efter skolan  ♥ Ja och sen skulle det såklart börja ös regna, så jag och Linnea tog bussen till Linnéas mormor i gångviken. Där kom linneas mamma och hämtade oss och på vägen hem så hade det hänt värsta olyckan. Det var någon bil som hade kört av vägen.. hemskt.

aja nu är jag hemma iaf, skit trött vill helst bara dö.... nä men sova iaf.
LEDIG IMORRON <3<3<333<3<333<3<3
så får se vad som händer ikväll!


hejhej

Jahapp, idag var man först på skolan i ca tio minuter och fixade med schemat! ja jag vet inte riktigt än hur det kommer va men det löser sig nog :) ska iallafall läsa engelska med 1orna. .  he he
Sedan mötte jag upp Jullan och Tessan på stan, vi gick och köpte kinamat sen satt vi oss i nån park och käkade där. Skitmys! Ja sen mötte jag upp Bella och companyyy, cillade litt sen körde bella hem mig. Då for jag till lucksta och spelade match. Snyggaste målet evvver gjorde jag iallafall! haha tyckte jag iaf, eftersom det va på en frispark, och jag brukar inte skjuta frisparkar men nu gjorde jag det och så satt jag den mitt i kryssset?? hoho. ahh men vi förlorade med 2-1 :((

Nu ligger jag här och är skit trött och väntar på att Linnéa ska skicka massa fula bilder från helgen. Ha Ha Ha inte OK!

god natt

Har nyss sätt en skit läskig film så jag vågar inte sova :(( vågar inte släcka lampan heller. .  buhuu jag som ska upp på skolan imorgon. Måste slå på nån rolig film nu känner jag...

Ikväll har jag umgåtts med Linnéa, Matilda och Sabina iaf. Vi glodde på film och såå
Nä nu måste jag sova
Natti




första dagen- avklarad

Nu är jag hemma. Var först på skolan i en halvtimme och typ träffa klassen? Lite roligt ändå att vara tillbaka på något vis. Så man inte sitter hemma och dör ut hela dagarna. Men såhär lär det vara i någon vecka sen vill man ju bara dö igen och ha sommarlov på en gång.
Efter den korta stunden på skolan drog jag Linnea och Julia och käkade på sabban, Fan va man ha saknat!! Har saknat Julia med, har nästan inte träffat henne på hela sommaren :o Även Tessan va det roligt att träffa igen. Efter att ha fetat oss litt så drog vi och handlade lite saker. Jag handlade en svin fin kofta, ett par skor ( 50:- !!! ) haha och en almenacka, Eller en kalenderbok.





ikväll blir det mys med linnea eller något liknande.
Ska på skolan imorron i 20 min bara och fixa mitt schema... nödvändigt?

hej NTI

jahaa nu har jag varit uppe med tuppen!
Nä men jag klev upp tidigt för att vara jag. Iallafall när man har haft sommarlov.
Ska åka in till stan om en timme... det här har jag inte längtat efter. Nu ska jag varenda morgon upp så jag hinner med halv 8 bussen för att sedan ta mig in till stan ända tills nästa sommarlov. Sen är det bara ett år kvar sen tar jag studenten :))))
HoHo
nä nu ska jag platta håret. kan inte se ut såhär på skallen

jaha då var sommarlovet slut :(


. . .
Ska man tillbaka till den där jävla skolan igen då imorgon klockan 1. Men iår då jävlar ska jag kämpa! ska ta och köpa mig en kalender imorgon så jag har lite ordning på saker och ting, det händer ju inte ofta. :)

aja
gårdagen va nice. Vart mycket vin för min del men vad gör de?
Först blev det förfest hos Sabina, spelade en massa spel och hade skit skojj. Så kom det lite mer folk dit och sedan drog vi vidare på någon fest. Lite småkul sådär tro ja? he he
Vart hemgång ganska tidigt ändå för jag rammlade i nåt eller jag vet inte, men jag var alldeles blöt i håret så jag va tvungen att gå hem och duscha, hehehe, bra där!
Nä men idag har jag inte mått så bra, fan vin är den värsta baksmällan som finns. Ville bara dö idag, men nu mår jag bra! har varit och tränat också. . .




vi rökte även min kära vattenpipa som funkar igen <3




in i dimman

ikväll blir det fest fest fest fest!
wihooo
sista helgen innan skolan börjar. . vill ju bara grina.

pimpla vin ikväll, det gillar vi (y)

idioter

Jag är så förbannad så det finns inte.
vilka jävla idioter. Fan tror dom att det är nån jävla lekstuga eller. Fan
Jag tycker det inte är normalt att stå och ljuga för mig mitt framför ögonen.
åhååå tack för att ni har förstört allt.
hämnden är ljuv kan jag lova!
fuck youuuuuuuu
byebye


män som hatar kvinnor

Har nyss kollat på Män som hatar kvinnor.
Fyfan vilken bra film, helt klart en av de bästa filmerna jag sätt!
De flesta har nog redan sätt den, menmen :) SE DEM OM NI INTE SÄTT DEN!



Nu ska jag städa mitt rum, är på tiden känner jag.
sen får jag se vad som händer ikväll :)

Mamma

jag älskar dig mamma! tack för allt  ♥


hemma

Nu är jag hemma från sthlm och är jävligt irriterad. .  fan, så kommer man hem så blir de som de blir och jag vill ju bara griiina. .  he he he.
aja skitsamma.
Har haft det skit skojj i sthlm iaf. Ville ju så gärna träffa på dom där blonderade fjortisblogg brudarna eftersom vi bodde på samma ställa som dom håller hus men, inte då. . skulle vara lite roligt och se hur dom ser ut i verkligheten. haha

aja, vi var på grönan i tisdags iaf. Det va litt roligt sådär, synd att jag inte åker så mycket men jag åkte iallafall insane och frittfall :o hahaha. jag? frittfall??? Tog några timmar för Bella och Lt att få med mig, men sen ba åkte jag?  fyfan jag trodde jag skulle svimma på vägen upp. men jag överlevde. Likaså innan jag skulle åka insane, skakade och höll på att börja grina. men jag överlevde :) Ska nog hålla mig till Lustigahuset och krockbilarna! det är ju faktiskt mina favoriter. Efter grönan vart det såklart en lyxschake på max. Tog dock litt tid att hitta till en max eftersom sthlm består bara av mc donalds. . 

ahhh
och sen i onsdags var vi på stan heeela dagen och shoppade och hade oss. Handlade en hel del faktiskt. typ... två klänningar, ett par jeanstihgs, två linnen, skärp, och två tröjjor :) och lite småshiit. det mesta pengarna gick åt till var mat. .  he he. kungde.

och idag vart det hemgång. trodde vi skulle missa bussen hem eftersom vi inte var ute i så bra tid. men vi hann precis.
 jaja
Har haft det skitskojj iaf, tack för en rolig sista vecka innan lovet tar slut flickor

har en jävla massa bilder, men dom lägger jag in sen. orkar inte leta sladden.


första dagen i sthlm

jaha då klev man upp efter 2 timmars sömn för att åka till stan för att ta tåget till sthlm. Hela vägen dit försökte vi få tag på någon stans att sova. Vi ringde ALLA vandrarhem i hela sthlm tror jag, sedan blev de till att ringa litt hotel. Men nä titt på fan när vi nästan precis var framme fick vi ett sms från sofi wassman: Ni får bo hos mig :). Det är en gamal fotbollskåmpiz till mig och bella som har flyttat hit.

Väl framme i sthlm så gick vi och åt på åhléns, sedan vart det litt shopping. Men vi var så jävla trötta allihopa så vi satt oss ner efter några timmar på stan och väntade på att sofi skulle sluta jobba. Vid 4 tiden slutade hon och då drog vi oss mot fridhemsplan. Skit fin läga!!!!! önska jag hade.... näää men man ska bo i timrå hela livet tydligen. aja. Sen vart det en tripp mot taco bar och åt en jävla massa mat. Fyfan, mätt vart ja!
Ja och sen drog vi på bio och såg brüno.... Ha Ha Ha säger jag bara.. Värdelös film, typ rolig i 10 minuter sen ba spårade den ut typ. hehheehe kanske var vi för trötta för att fatta det roliga?
Nu är vi hemma igen och ska nog sova. orkar knappt hålla ögonen öppna längre.
Hörs imorron
possposs

hehe

ja nu har jag packat klart...
sitter här och väntar på att håret ska torka lite... nana
kan ju berätta vad jag gjorde igår då.
Ah först spelade jag match. Vi vann med 4-1 :)) Sen åkte jag hem, duschade osv. Sedan drog jag och Linnea och umgick med en massa folk. Åkte även in till stan en sväng och åt max. ja trevligt trevligt!


va och hälsade på Tom och träffade lille gangster


salt var där å


----
näää nu måste jag fixa lite mera här.
HEJDÅ
sthlm brb

stockholm

jaha här blir det inte mycket skrivet.
Men imorgon åker jag, bellzor och LT till sthlm iaf och lever livet.
Har ingenstans att bo än men det löser vi va???
ah men hörs när jag kommer hem
HEJDÅ♥

selångermarknad



ikväll har jag varit på selångermarknad med Linnéa, vi gick omking där och försökte hitta något att köpa men det ända vi sa när vi hittade något var : men vi går tillbaka sen, vi kanske hittar något annat.
Så det blev ingenting köpt för nån av oss :) hehe. Efter det tog vi bussen in till stan och gick till Norrporen och kollade på när bellzor LT och emmy spelade match. possposs! SDFF vann såklarre! dukti. Ja och sen tog vi bussen hem till Timrå. Ska upp tidigt imorron för jag ska spela match, och vet ni vart nån stans? Jo i selånger. bakom karusellerna, haha kul (Y)

mitt silverschmpoo luktar dass

Jag köpte ju ett silverschmpoo igår. Så tyckte jag lixom att det luktade svin gott när jag köpte det. Så nu när jag använde det i håret så bah stank de bajjamajja i hela håret, haha. Jaha så jag ska få stå ut med det... får använda vanligt shampoo också så jag inte går runt och stinker dass. haha ja jag tyckte det var litt småkul sådäär... aja
hehe har iaf tränat ikväll och det gick bra. Synd att jag är så jävla grinig jämt men fan de får ni stå ut med för jag är så jävla less!!
Har inte så mycket mer att säga.
skolan börjar om ca 1 vecka och jag vill ju bara dööööö
hedda


torsdag

haloå
finns inte så mycket att skriva, inget ork heller. Fast igår slutade mitt internet funka så då kunde jag faktiskt inte skriva! men det har inte hänt så mycket faktiskt. Igår gick jag faktiskt upp tidigt också ner till Ericas jobb för att gå ut och gå med min farfar ( hon jobbar på hans avdelning ) och efter det gick vi upp till timrå, köpte silverschampoo och sedan gick vi hem till matilda en sväng och umgicks lite. Efter det drog jag hem till Sofia och åt massa gomat där. grillaat (L) Sen vart det en promenix hem till mig , hittade massa roligt längst vägen haha, bl.a en mobil hoho. Mötte upp johanni och Marcus, gick hem till mig. ahh typ så såg min dag ut igår.
Idag har jag typ bara sovit. Fixat lite med internet och snart ska jag på träning.
kulkul
hejhej nu ha jag inte id


heyyyhooletsgooo

hej.
idag har jag sovit, sovit och sovit litt till. Alltid lika skönt :))))
Men sen var jag tvungen att gå upp för jag skulle träna. . . . å jag tränade och kämpade sen köpte jag en pepsi!
Åkte hem med suneboy så var bellzor här och väntade påme. Hon snodde nämligen mitt bankomatkort igår :/ men hon återlämnade det. Sedan kollade vi upp tåg och sånt där för vi ska nämligen åka till stockholm :D:D sthlm here we comeee!! wihoo. shoppa shoppa för hela lönen!!!
ja och sen så gick jag ut och träffade johanni och marcus. Johanna är ju hemma i Timrå :D:D:D:D:D::D ha saknat naaa. ( L ) min lilla sessa.
men nu ska jag sova för imorgon ska jag fanimej upp i tid!!!!!


possposs

Idag var jag i ljustorp! hahahah.
nää det va skitfint där bella bodde. Värsta lilla party huset hade dom på gården också, dock inga kor :/
ah men iaf. Så åt vi där och grejja på innan vi åkte in till stan för att Bella skulle träna och jag skulle titta på med idyy. Såg väldigt jobbigt ut, men jag njöt där på sidan :) Åt också ett skit surt tuggummi så jag har fortfarande ont i tungan :(  När de äntligen hade tränat klart så åkte vi på max en massa folk. Vart en lyxschake för de flesta men ida va hungrig! efter det drog vi på hemmakväll och jag hyrde en film och köpte massa gotta. 
hahahhahahahahaha dagens:
Jag satt fast en lapp (tejp) på idas tröjja, utan att hon märkte nåt. så gick hon omkring med den där lappen utan att märka nåt. Så när vi kom in på hemmakväll så säger han som jobbar där till mig och bella 
- ska hon där verkligen gå runt med en lapp på ryggen?
hahahah gu så vi skratta, hahah stackarn! POSSPOSS 

jaja nu tänkte jag sova iaf för jag ska upp i tid imorgon! wiho första gången, får se om jag lyckas då!

schema

Såg att vi hade fått våran schema inför höst.

nej detta är jag inte nöjd med... kolla in torsdag..en lektion till klockan 9 och sedan nästa klockan halv 2. . . lika på torsdag... fyfan. dock tackar jag för min fredag.


 


långt inlägg

hej
känner att detta kommer bli ett långt inlägg eftersom jag har så mycket att berätta!
he he he he

okej...
iii fredags åkte vi båt med linnea, jocke, rickard , linus mm mm mm , det va hur mysigt som helst. vart en båttripp till söråker och sedan ut till havs och satt där, sedan vart det gistaholmarna?? tror jag det heter och sedan tillbaka till timrå.





lördag
spelade jag först match i stöde.. det vart 2-2. Sedan hem och fixade sig och sen ner till Erica och förade litt. Tog bussen in till stan för att gå på drakbåtsfestivalen. Lite småkul sådär. Vart mest att man satt inne i öltältet hela kvällen. Sedan vart det max såklarre men jag mådde piss men fan max går alltid ner.. hehe . skulle igentligen hem till erica efter men jag mådde så jävla dåligt så jag åkte hem.



träffade på tompahh åå

söndag
Efter inte så många timmars sömn så kämpade jag mig upp för jag och bella skulle in och kolla på när LT spelade match mot lucksta. guuu så varmt de va, satt där och stekte i våra solstolar och kollade på fotboll och drack pepsi! och LT va bäst på plan som vanligt :') mål gjorde hon å! stolt vi vart! possposs. Efter det så åkte jag och Bella och köpte sallad, tog med det hem till LT och emma där Ida också var. första gången jag träffade henne, skön tjej de där! :D ja så åt vi där och sedan tog vi bellas racerbil till nordic och kollade på någon match i regnet, men de va så tråkigt så vi åkte och hyrde en film som var sämst.. så vi kollade inte på den.. kollade på saw 5 istället, hi hi hi. jaa så var vi hemma hos turtons då och lallade på. Sen vart ja trött så Hannah kom och hämtade mig, så nu ligger jag här :))

jaaa nu får de vara bra från mig. mer bilder kommer nog ska ni se!
possposs

HÖRS SNARRE

HEJHEJHEJ
länge sen ! ja jag vet.. hehe
men har inte tid nu men jag va tvungen att skriva litt.
ikväll blirre party med flickorsmå! wiho
possposs

vinst

Matchen gick bra! vi vann med 3-0 :)) bra flickorsmå!
lite tråkigt att bara titta på men Bella , hennes syster och Sofia var också där och kollade så man hade iallafall sällskap där på sidan så det va rolit.   På lördag får jag spela igen :D då är det dock match i stöde, så man är ju inte så jätte sugen på att åka dit..
Nu sitter jag och äter gucc, minimorötter och dricker pepsi. finns det något godare??? nä jag tror inte de vaaa. Ska slå på nån jävla film nu som jag har tankat. Lät ganska bra iaf.
men först måste jag blåsa håret :)) hedda

lön

jaha då har man varit på banken då och fixat lite saker. Har ju fått min lön ja men det va något som krångla så nu är de bra igen :)
Idag kan man inte klaga på vädert precis. Fyfan va varmt det var/är! vill ju bara grina.. näää de vill ja inte för jag är skit lycklig :) Har nyss ätit världens godaste mat. Tacopaj mmmm, så jävla gott!!
Ikväll ska jag åka och kolla på våran match, får ju inte vara med eftersom jag är avstängd. :((
 Har ju lite planer här framöver, men tyvär få ni inte veta :))) he he he.
men nu har jag inte tid för jag ska g¨ut i värmen <3
heda

farfar

Idag har världens bästa farfar varit här!
han bor på ålderdomshem och sitter i rullstol för han har nå fel på bena. Annars är han pigg som vanligt ( lite glömsk sådär ) han har suttit på de där hemmet nu i flera år och idag bestämmde vi oss för att ta upp han hit till bandsjön eftersom han har tillbringat nästan hela livet här, och gu va glad han var :D vart så lycklig när han fick komma hit, saknar han jätte mycket ! och det blir ju inte att man träffas så mycket eftersom han bor där han bor. han är nog världens bästa!

Efter att tillbringat några timmar med han då så kom Matilda och Erica och hämtade mig. vi gled runt lite, hämtade även linnea. Ja så mycket mer har jag inte gjort idag. Vi skulle åka och leta peddot i sörberge, han som går runt och blottar sig där nivet. haha fan va kul om man skulle stöta på han, fan va jag skulle skratta hahah. Men det är inte så lätt att stöta på han såå..
nä nu ska jag sova ja! på tiden att man kommer i säng i tid nån gång..

just de, GRATTIS TILL SALTAN SOM FYLLER 22 ÅR IDAG wiho

usch och blä

JAG KAN INTE SOVA..
för det flyger omkring en sån där stor jävla mygga i mitt rum och jag får inte tag på den. Har vare uppe och sprungit här som en galning flera gånger men jag hinner aldirg döda den innan den försvinner.. och jag vill verkligen inte sova om jag vet att det finns en sån i rummet.
AAAH jag ser den !!!!!!!!!!! taket....
..
..........
såg den störta ner i sängen nu...
haha ligger under täcket jag med dattan...
fan ska jag göra

hahaha jag tog han den jäveln. Mosa han med plånboken

jaha så trevligt

jaha jag ser att jag inte har tid att blogga så mycket. Blir att jag lixom bloggar varje kväll och skriver vad jag gjort under dagen. Tycker själv att det är skit tråkigt att läsa andras bloggar när dom ba skriver : ahh först gjorde jag det och sen det och efter det gjorde jag det och 12.00 gick jag dit och klockan 12.15 gjorde jag så och klockan halv ett fixade jag det och sen gjorde jag så och blablabla...
men jag gör ju lika dant själv.. hehe men det får ni leva med.

min dag då
Linnea kom och drog upp mig ur sängen när hon slutade jobba.. haha lillgumman hade cyklat till jobbet hon, vilken kämpe! ja så jag klev väl upp på och började städa lite, kännde att det var på tiden. När jag var klar med det så drog jag ner till matilda där linnea och erica också var. det är så att MATILDA HAR FÅTT KÖRKORT idag! GRATTIIIIIIIIS. så vi drog ut och gled lite då, for på max och åt <3<3 mmm va gott de var!! sen åkte vi mest bara runt. skit mycket poliser var det ute också, fan överallt! Det var nån jävla fylle kille som åka runt på torget i timrå skitfull och sen kom han gående och kunde inte ens gå. Så då kom de två polismotorcyklar i full fart och tog han. haha rätt åt han.
jaja
blabla
hedda

haft fullt upp

hejåhej
dålig upptatering ser ja.. men har haft fullt upp idag faktiskt!
Först tog jag och linnea moppen ner till timrå för jag skulle till tandläkaren. Mötte upp fia där och sen väntade dom på att jag skulle bli klar. Allt gick bra där, inga hål. Skönt de! har faktiskt aldirg haft det heller så. Sedan drog vi på konsum och köpte dricka och sen satt vi oss ute i solen. Skiiit varm vare, höll på att dö för jag hade jätte mycket kläder på mig.. trodde alltså det va vinter och hade satt på mig dunjackan... nä så illa vare inte, den hade jag lämnat hemma.
Vid 6 tiden drog jag till bergeforsen för jag skulle spela match med div 4. Är ju avstängd från div 3 en match så då fick jag spela där istället. Det gick inte så bra för oss, vi förlorade.. men jag gjorde ett mål iaf så det va ju lite bra. hehe
När jag kom hem gjorde mamma massa fika sedan satt vi oss och kollade på film. lite mysigt sådär..
nää nu ska jag sova tror jag! vill komma upp i tid imororn för jag måste på banken och fixa litt saker.
natti

---
här kommer lite bilder från helgen






mysit

Ikväll har jag bara tagit det lugnt.
Var först och kollade på våran träning. Kännde att jag inte kunnde vara med för mitt knä tar knäcken påme!! Alldeles blått är det... men jag köpte lite pepsi och så sen drog jag hem till Sabina och umgicks med henne Linnea Kim och Matilda. Kollade på hipp hipp hora och åt chips gjorde vi, det va mysit. Sedan drog Linnea hem för hon ska börja jobba på hagalid imorron HA HA! lider me dej gomman. . Så jag och Kim drog hem till henne och kollade på lite tv.
Nu ligger jag hemma och ska kolla på Australia. Skit bra film tycker jag! såg den på bio i sthlm i vintras och det va skit häftigt när de var sådär stor bild och bra ljud, nu ska jag kolla på min lilla datta så den lär säkert inte vara lika bra. . men men får se.
IMORRON SKA JAG TILL TANDIS...... döda mig långsamt........... vill inte


BRONS

jaha då var mittnorden slut då.
Matchen idag vann vi med 7-0 och därmed brons till oss!
jag gjorde 3 mål faktiskt, ett nickmål. wihoo!
Gjorde också så en tjej fick åka in skrikandes till sjukhuset med ambulans.. stackarn! Hon fick hjärnskakning och bröt nå revben. Men det var faktiskt inte meningen. Båda skulle försöka ta bollen så vi flög in i varann och sedan bara låg hon där och skrek. Så vi fick vänta i typ 40 minuer innan matchen kunnde fortsätta.
jaja hoppas det går bra för henne iaf!

Nu är jag helt jävla slut... vill bara ligga här hela livet ut, men nää har träning ikväll och match imorgon..
fan vetty. Tur att jag är så hård då! hehe
nu ska jag äta sen kolla på film.

tredje fjärde pris då

Igår vart det en nice night ändå!
Fixade mig lite, sen drog jag ner till Sabina där flickorna var och drack. Drack inte så mycket alls ja för jag hade ju faktiskt match idag. Vid 11 tiden drog vi upp på Timråland, och eftersom det va så lätt att komma in i öltältet så vart det att man köpte en massa öl där.. jaha hur slutade min kväll då tro.. hehe nä men jag kom hem tidigt faktiskt! tänkte ju på att jag hade match.......
Matchen gick bra.. not. vi förlorade... haha blir så less. Jävla skit dommare hade vi... jävla robert jävel vetty! fan ska han ut på plan och dömma för. Dessutom hatar jag att få damp när jag spelar för då bryr jag mig inte om fotboll alls, det ändå jag vill gö då är att gö illa mina motspelare.. haha. smällde till en tjej i ansiktet rakt på tänderna så jag börja blöda på handen för jag fick tandjäveln rakt in i skinnet. Tror alla i det där laget ville döda mig. Måste fått allt från min mammi för hon va lika dan när hon spelade fotboll. Hon hade alltid damp på plan och fick alltid röda kort och grejjer. Vet inte vad det är men arg blir jag för minsta lilla.. och när dommaren är helt jävla dum i huvve blir man ännu argare. Tur att jag vet vem robert är för annars hade jag fått rött kort.. jag gick fram till han under matchen och sa: är du helt jävla dum i huvve din jävla idiot jävel.. hahah många kort de där.. Lika dant Jennifer våran målvakt skrek ''jävla fittdommare är du helt jävla dum i huvve'' För dom gjorde mål för dom sparkade bollen ur hennes händer.. men inte såg han det heller..
haha oj långt inlägg men jag va tvungen att berätta om mitt lilla damp utbrått(en) jag fick på plan. Lite jobbigt är det faktiskt för jag bryr mig inte om fotbollen alls när jag blir så arg.. kan inte ens passa en passning då.
JAJA match imorron klockan 10 om tredje/fjärde pris! hoho hoppas vi blir 3a iaf..

RSS 2.0