sportlov!!!!!!

just ja! glömde ju säga hur jävla lycklig jag är nu för det är lov! poss

lyckat...

haha nämen vilken lyckad klassfest. Okej det va väl roligt från en början men sen vad hände då?
Jag och tezzan åkte iallafall hem till mig efter skolan igår och duscha/fixa och sådär. Sedan kom salt och hämta oss och vi började dricka lite i bilen, När vi kom till lokalen började vi fixa lite, sen började det komma folk efter folk efter folk. haha jag gick upp till guddan en sväng och när jag kom tillbaka så vet jag inte vad som hade hänt :P aja jag och några till var kvar för städade på natten för jag vill inte sova kvar där, ville bara hem till min säng.
Iallafall så kom dennis hand tjej och salt och hämtade mig,Tezzan och Elin och körde hem oss till mig. Tro alla 3 däcka på en gång när vi kom hem. Eller inte lillatezzo hon hade en jobbig natt skulle jag tro :(( <3
Nä nu ska jag städa lite på rummet (det behövs) och sedan ska jag till stan och kolla på när sebbe spelar innebandy!

helg

Nu är allt fixat inför helgen. tro ja... Eller har glömt att köpa plastmuggar men det löser sig nog.
Hade träning igår iallafall och fick reda på att vi har match nere i huddiksvall på söndag. Klockan halv 7 på söndag morgon ska vi åka. KUL!
Har mediaproduktion nu i 3 timmar men har ingenting att göra. Sen har jag svenska prov men jag tror Sannie är sjuk så jag vet inte om det blir av. Så onödig dag!! men nu ska jag kämpa på här och se klart på andra avenyn hade jag tänkt.
poss

stress å så

-Allt känns så falskt, hur kan du göra såhär om och om igen?-

Idag har det varit ett himmla farande och stress. Dagen började med en jobbig skoldag såklart. eller vi hade bara 2 lektioner men ändå. Träffade den nya engelskaläraren också, fy hon pratar bara engelska på lektionerna och jag är sämst på det så vi får väl se hur det kommer gå. Efter skolan gick jag,Linnéa,Erica och sofia och fikade på barista, så mycigt så. Kul att träffas sådär allihopa för en gångs skull. Bara Johanna som fattas <3 hon saknar vi!
Sedan tog vi bussen in till Ikea och där mötte jag och Linnéa upp Salt och Kim för dom skulle gå på systemet åt oss eftersom det är klassfest imororn så det var mycket alkohol som skulle fixas. Sedan gick vi på Willys och handlade massa dricka och chips och grejjs, man måste ju klara sig hela natten imorron ;) Vi fick iallafall skjuts hem och då var det bara för mig att äta lite fort och byta om, för jag hade ju träning. Träningen gick väl bra, vi har lite lättare träningar nu eftersom så många är förskyld. Men löpningen innan är inte nådig.
Nu sitter jag här iallafall med handuken på huvudet och väntar på att sebbe ska komma hem med te! mums

tack Linnéa

jag har världens gulligaste bästa vän iallafall =D hihi sötis. Så kom hon hit med ett litet paket till mig. jaha hon trodde lixom att jag fyllde år idag.. hih. Hon  hade slagit in det så fint, och i paketet låg det 4 semlor, hon hade ju tänk att jag skulle bjussa med mig till min lilla familj men jag tar alla själv hohohooh. nä farmor fick en.. så hade hon skrivit ett litet rim också ''Hej min vän, här får du en semla av mig. kram på dig ring mig sen.'' oj så duktig man kunde vara på rim!

Linnéa får dagens poss

pluggpluggplugg

jaha vad mycket plugg jag har nu. och jag orkar inte ens tänka på det, orkar inte ens ta reda på vad jag ska göra. vet iallafall att jag ska ha gjort 2 stycken film resentioner eller nåt, datakunskapsprov, omprov i svenska, skriva om ett land-om en tidning-översätt några texter-bokresention- och nåt mer gramatikpapper i engelska. tills på fredag. Lycka till Amanda! ger upp ja......

haha nu har Linnéa nåt lurt pågång iallafall. Hon säger att jag ska få en present och att hon ska komma förbi med den här hos min farmor ( sover här inatt) vad kan det vara :o hoho spännande

hej Linnéa

nämen så trevligt, Linnéa kom till skolan! Tezzan och Julia har åkt på magsjuka.. stackaran, nu är det bara linnéa kvar för jag har typ haft det. bara till att äta vitpeppar Linnéa!!!!
Vart inte så mycket köpt på stan ändå, köpte bara en jacka och en klänning. älska jackan!!
Nu ska jag och linnea gå på matte med tordan. poss

skolan suger

sitter på skolan nu. vart är alla? Linnea, Tezz, Julia?? jaha jaja..
Har iallafall vare hos sjukgymnasten och fick massage imorse, fyfan va ont det gör, men det är jävligt skönt efter!
Idag ska jag iallafall handla massa saker, typ jacka, lacktighs nå fina klänning och sånt där. svin fin jacka, lägger in en bild sen!
Nu ska jag kolla på '' 10 orsaker att hata dig'' eftersom vi ska skriva någon resension om den tills på fredag. lycka till säger jag. Sen ska jag bara dö ut här på skolan och ha allmänt tråkigt.
Idag måste jag få tillbaka min mobil också, jag som nyss hade fixat en mobil så tappa jag den igen. hoho men jag vet iallafall vart den är den här gången!


i helgen blire fiest


föresten så åt jag 2 semlor igår hihiih. vilken kämpe jag är


semeldagen

idag är det semeldagen. Så trevligt, det var en fågel som viskade i mitt öra att man fick gratis semlor på mediamarkt. hehehe kanske tar sig en sväng dit då efter skolan, fast jag hatar semlor... men gratis är alltid gott! hoho
Har fortfarande inget internet hemma. Trodde ju jag hade kommit på vad felet var men ikke då. Så därför dålig upptatering. Igår ikväll var jag iallafall med min söta lilla vän Linnéa, vi bara mös på. och spela in litt film, asså jag är så efterbliven ibland.

Har nyss kommit till skolan idag. vaknade kvart i 8 (Y) och bussen går tio över 8. så det va bara att skynda. Missade första lektionen men det dör ingen av för Penti (vår rektor) hade bara suttit och pratat under lektionen. Nu ska vi fika för nu öppnar vårt fina fik!

supportengelskan inställd

KUL. lektionen va inställd och nu går det inte en buss till mig förens om 2 timmar! fanfanfan.................
bara att slå på en film då

tråkigt

Sitter på skolan nu, jävligt tråkigt. Hade sovmorron imorse iallafall, skönt de. Gick och åt med Elina,Malin och nickals. Varken linnea julia eller tezzo hade kommit. Men Julia kom iallafall när jag satt och åt så vi gick på stan en tag och kollade på saker till hennes lägenhet, ååå jag vill också ha en egen lägenhet nu!! jaja, sedan kom tezzan och vi gick och utredde litt saker som jag skulle gjort för länge sen, nu är det gjort iallafall. känns skönt! Nu sitter jag här och väntar på att supporteneglskan ska börja.
Vi har iallafall fixat klart till klassfesten! hohoho roligt det ska bli att se nikals full! ( vi spetsar bålen )

Hej mamma

snart kommer mamma hem från gävle. Tur de, nu slipper jag hålla på att göra mat och sånt där själv. Tur att Emma har städat idag iallafall så det är lite fint hemma när mamma kommer hem. Det brukar ju bli ett jävla liv på henne annars om vi inte städar undan efter oss ( det händer väldig sällan ) Det är oftas mamma som brukar gå och plocka efter oss. love u mammo! Hinner inte träffa henne ikväll iallafall, för jag är hos min farmor och jag ska sova här inatt. Det bästa som finns, ta ett bad nu, frukost på sängen imorron bitti. Så kilar hon mig på ryggen också om jag vill. söt. Nu ska jag ta ett bad iallafall, ska ta ut hårförlägningen :( fast bara för jag ska färga utväxten, ska sätta in nytt efter. (Y)


jag är död

ja jag är fan död. Känns som att något har skjutit mig i huvve typ. Kan inte skriva vad jag gjorde igår. För jag kommer inte ihåg vad jag gjorde. Nu måste jag lägga mig. hej

lördag

Igår sov jag nästan hela tiden, efter skolan sov jag och efter jag ätit sov jag och sen sov jag väl hit och dit hela tiden.
idag har jag bara vait hemma hela dagen, va så trött. Låg och kollade på tv med Emma bara. Senare lagade vi mat och åt tacos. Ikväll hade jag tänkt festa litt. Fast jag ska nog inte dricka. Får se vad som händer. Hörde att det var fest hos Rick?!? men vet inte om de är sant eller inte hoho. Ska iallafall ut en sväng ikväll. Men har träning imorron bitti så det blir inte så sent. nu ska jag fixa lite. poss

inte lyckad fredag

Den här fredagen vart inte som jag hade tänkt mig. För det första kom jag på att mamma skulle bort ikväll. Så hon kunde jag inte umgås med. Har iallafall ätit mat med sebbe och varit på ica maxi. myssiiiiit. men ska se film nu. upptaterar senare

fredag

Snart slutar jag och då är det helg. fyfan va skönt. Har längtat hela veckan. Men jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Alla idioter ska festa och det vill jag också göra, men jag känner att jag inte mår så bra så jag vet inte hur det blir. Kanske blir hemma med mamma istället, mys.
Idag har vi gjort klart vårat radioprogram iallafall, känns bra så vi har det gjort! Nu har vi kämpat med det där så länge och det har försvunnit och grejjet på. hua ska aldrig hålla på med någoting inom radio iallafall.
-Nu ska vi jobba vidare här på svenskan så vi blir klar nån gång så vi kan åka hem.


Jag saknar dig för varje dag som går. Jag kan inte fatta att du aldrig kommer tillbaka. i miss u p


imorron=20=pengar=( L )

Har nyss duschat och gjort mig klar för att gå och lägga mig. Men jag kände att jag va tvungen att skriva litt innan jag la mig i sängen och kollade på film. Har iallafall tränat ikväll, och nu är det lite skönare tid på torsdagar. Nu tränar vi från halv 8 till 9. (plus en och en halv timme löpning innan) istället för från 7 till 10. Då var man inte hemma förens halv elva-elva. Imorgon är det fredag och den 20de. helt underbart. pengar pengar penagr. har längtat som ett litet barn efter de här ''studiebidraget''  mamma har ändrat så jag får den 20de istället för den sista . kändes mycket bättre så.
Imorron ska jag handla lite saker som jag behöver iallafall. Kontantkort,foundation,silverschampoo,skor och hårfärg. Sånt där onödigt som mamma inte tycker om att betala.
Nä nu ska jag se turn it up. hoppas på att denär bra.

ledig

Igår skulle jag Linnéa tezzi och Julia spela in våran film. För en gångs skull tänkte vi lämna in någonting i tid. men såklart märkte vi att vi inte hade fått något band med i filmkameran. kul. så jag sprang in till grannen och hämtade ett band där. Sen kom julia och Linnéa hit och vi fixade till här hemma så vi skulle kunna spela in. 26 sekunder hann vi spela in innan bandet var slut... Då va det bara att städa ihop och avsluta... ALLTID ska det hända oss. Iallafall så var ju tezzan kvar här så vi åkte på ica maxi med salt macke och linnéa. blir alltid lika lycklig när vi åker dit. ica maxi in my heaaaart ( L )

idag var vi lediga iallafall, men jag va ändå tvungen att kliva upp klickan halv 8 och åka till sjukgymnasten. haha det var ett jävla liv här imorse, jag som skulle vara tyst så tezzan inte skulle vakna, men jag fick sån damp för jag inte ville till sjukgymnasten när jag var ledig. jaja jag fick kämpa. Gick iallafall och la mig och sov igen när jag kom hem. Vi vaknade väl till liv igen vid halv 1 nångång och gick upp och gjorde massa frukost.
- Nu har jag lovat att färga emmas hår. måste väl göra det nu eftersom jag lovat det i snar2 veckor....

jaha tezzan det är såhär du tycker

väntar på att amanda ska vakna till liv, eller vad hon nu har för sig.
inte är hon på skolan iallafall, det verkar lurt dethär ..
anyway, ska åka ner till henne lite senare
eftersom vi ska spela in en film som vi har som projekt i skolan nu.
vi ska döda amanda, heheeee.. spännnande.
sover kvar där, för vi är ledig imorgon också hoho.

hon kanske är hemma och städar tills jag ska komma??
amanda har nämligen ett fenomen att ha snusar liggandes
och pepsi-flaskor ståendes överallt .. och då menar jag överallt.
men jag trivs ändå:)) sötgömmelömman.
(taget från tezzans blogg)

orkade inte skriva vad som händer idag och jag tyckte tezzaN hade försklarat det bra

DAGENS KLÄDSEL: 
 strumpbyxor, vitt boxarlinne, röd lång tröjja, svart tjocktröjja (kallt här) och uggs
DAGENS SMINK: foundation, rouge,mascara och ögonbryns penna
DAGENS FRISYR: uppsatt i en knut
DAGENS VILL HA: pengar  och sommarlov
DAGENS KÖP: ingenting
DAGENS LÅT: har inte lyssnat på nån än
DAGENS HUMÖR: glad typ
DAGENS BEHOV: snusa
DAGENS BÄSTA: fick sova länge imorse
DAGENS DUMMASTE: försov mig

foto

Nu har vi varit och fotat. här är lite resultat


foto: amanda sevefjord

foto: Therese sandberg

foto: nicklasen

foto: nicklasen

träningsvärk

Igår hade jag världens jobbigaste träning på Etik iallafall. Vi har fått tider där med laget så vi kommer träna där 6 måndagar nu. Å fyfan va jobbigt det var. Jag är så jävla svag i armarna så det känndes som att armarna skulle brytas av när jag satt där med min 1 kg tyngder och lyfte dom upp och ner. Och när vi körde magen så kändes det som jag skulle spy för jag hade precis ätit innan jag åkte och tränade. Men mina armar idag är inte att leka med, känns som att jag inte ens kan lyfta pennan. När vi körde bena gick det bra, för jag är inte så svag i bena. Mucel pump (stavning?!?) hette passet iallafall. Det var inte nådigt. iallafall för dom som inte har nå muskler.

Nu har jag nyss haft svenska prov iallafall. Det gick ganska bra tro jag. Eller jag hoppas på det iallafalll. Nu väntar matten. med lilla tordis. sötisen.

HAR KOMMIT PÅ VARFÖR JAG INTE HAR NÅ INTERNET HEMMA NU. ÅÅÅÅÅÅÅ JAG ÄR SÅ DUM DUM DUM. det är det att jag jobbar offline på internet och då funkiar det inte. därför måste jag bara fixa så jag arbetar online, ibland tro jag fan jag e blond. ........

Måndag

Idag hade vi sovmorron och eftersom jag sov hos farmor så kom hon med fruktost på sängen, sötisen. Är så skönt att sova där, så slipper man stressa på morgonen. Tar bara 1 min till bussen.
Mötte iallafall upp Linnéa och Julia på bussen, längst bak satt dom somvanligt, värsta gangsters! hihihihihihihih.
Nu har vi mediaproduktion och vi gör ingenting. För vi kan inte göra nånting, för vi ska filma hemma hos mig på onsdag. fett nice. Nu ska jag kämpa vidare med att sitta vid datorn. poss

btw. VART ÄR DU TESSAN?!?!? mongolid....................... du lova juuuuu


söndag

Vilken tröttsam dag. Har nog aldirg varit såhär trött som jag är idag. gick upp klockan halv nio för att åka på en 2 timmars lång jobbig träning. Träningar på söndagsmornar gillar vi inte.
Igår var jag iallafall men Linnéa och Kim. Senare drog vi till kerrtu och drack lite. Tog det lugnt bara eftersom jag skulle upp tidigt. Imorgon är det måndag och en ny jobbig vecka. Jag orkar verkligen inte.. prov prov prov, inlämningar efter inlämningar uhhhhhhhh jag vet inte allt. VILL HA LOV NU!

Nu ska jag på LIDL. bra att framor är granne med det så det inte blir så långt.





glad alla hjärtans dag då

Nu är det denna överskattade dag då. själv vaknade jag upp hos sofia och hon gjorde massa go frukost åt mig. :) Nu ska jag snart hem och äta och så med mamma. ikväll spenderar jag kvällen med mina älskade vänner iallafall. Får se vad som händer. Funderar på att dra på nån fest. Men vart är festen? :o

modell



knäppte lite bilder på Sofia, hon ser nästan ut som en modell :o


friday night

Nu var det bara tio minuter kvar till klockan är 12 då och det är alla hjärtans dag. Sitter i stan med Fia så vi ska väl dra ut om ett tag och pussas på alla våra pojkvänner. Måste ju ställa upp nu när det är denna viktiga gulliga dag. Den är ju bara en gång om året trots allt. Pusss på alla hjärtans dag. . . . . . .  . . . . . . . .  .

Idag har jag och sofia byggt en snökojja med min lilla granne, lite roligat faktiskt. och vi har åkt skoter med Linnéa med.  Såklart när jag skulle åka med henne så rammlar vi av det första vi gör.. alltid vi som lyckas med det! 
Nä nu ska jag och Fia göra oss klara och bege oss ner mot staden.


jaha det var fia som tyckte det var kul att leka i snön heheh

jaha.jag med tidligen

Linnéa och hennes pärla

Fredag den 13de

idag ska det hända nånting hemskt har jag hört, men hitills har ingenting hänt mig. bara att vänta och se då.


hej helg

Idag är det fredag igen. Och i helgen är det alla hjärtansdag. och alla hjärtans dag är överskattat! Hur orkar man. Lär bli fest för mig, kanske ska på bio ikväll med några i klassen och se fredag den 13de, men vi får se hur det blir med det. Vill helldre se i taket lyser stjärnorna. Har alltid viljat sätt den på film och nu när den går på bio vill man helst se den där.
jaja, nu ska vi fixa med våran film! poss


Kändis i dagbladet

Fick reda på idag att jag var med i tidningen i måndags, jaha så trevligt då tänkte jag. Så kom jag ju på att dom hade interjuvat mig i söndags efter finalmatchen. Så sa dom att det även fanns en bild på mig... hmm jämt när jag blir interjuvad efter matcher ( har blivit det några andra gånger med ) så blir jag jämt så glad att dom inte knäpper nån sån där närbild på mig, men istället har dom stått på sidan under matchen och knäppt massa bilder, och såklart lägger dom alltid in den värsta bilden på en, när man har det fulaste ansikts utrycket ellerkroppen är i sin finaste ställning..... Kommer aldirg glömma bilden från mittnorden.. Två sidor stor bild på mig och hur jag såg ut i ansiktet då ska vi inte prata om...

http://dagbladet.se/sport/fotboll/1.515864
( här hänger träbena fram och ansiktet är osminkat och fint.. ser ganska pigg ut också, hade ju bara spelat 11 matcher..)

farmor

Är hemma hos farmor nu. Så skönt, har badat och hon har kliat mig på ryggen. hoho finns inget bättre. Känns skönare att sova här så jag har nära till bussen eftersom jag har sovmorron imorgon. Hade jag sovit hemma hade jag ändå varit tvungen att ta 8 bussen till Timrå, men nu är jag ju redan här :)

Ikväll har jag varit och ätit massa gott hemma hos Linnéa, tårta och grejjer. Eftersom hennes lillasyster fyller år idag. grattis till henna da =D Också har jag varit omringad av massa småbarn, men dom va så söt. Jag tror lucas är kär i mig också, han är så tötis när han ska hålla på att pussa på mig, men när han slår och skallar mig gör det ganska ont. Han måste fått det efter Linnéa....................

Nu ska jag spara på batteri så jag kan se på film å, glömde min laddare hemma..cry


icy tower

A L L T I D  SÅ  Ä C K L I G  M A T  P Å  S K O L A N  V A R J E  D A G
jämt jämt jämt.. idag var det pastagratäng med korv och isterband, nå räkwook, biff stroganof och nå annat äckligt. Också är det den vegitariska tacos buffén som jag är så fruktansvärt less på!

Har datakunskap nu och vi sitter och spelar hängagubbe typ.. ska nog kolla på andra avenyn. Hann inte se det avsnittet igår, så det måste göras! Men först måste jag sitta och nörda framför icy tower. så jävla kul :') jag är nog den ända i världen som fortfarande spelar det. men det skiter jag iiiiiiiiii




en liten lista

har inte så mycket att skriva så jag gör en liten lista istället. Kan ju säga att det är jävligt kallt ute och jag vill att den här jävla snön ska försvinna nån jävla gång!!

DIG:
1. Hur lång är du? -  1.70 typ
2. Vad vill du bli när du bli stor? -mäklare hihi
3. gymnasieprogram - media
4. Har du långt hår? - nja, eller har det nu för jag har hårförlägning
5. Vilken hårfärg har du? - blond
6. Sminkar du dig? - japp
7. Använder du läppsyl? - ja när det behövs
8. Har du kysst någon idag? - nejje

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? - ne
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - måste väl vara mamma då
3. Hur många syskon har du? -  två
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? - minns inte
5. Vilken mat lagade din pappa senast? - minns inte
6. Hur många ställen har du bott på? - ett och samma
7. Vem i din familj stör du dig mest på? - det är olika, men mest emma
8. Vilken familjemedlem är snällast? - mammo
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon: hm, åkte på en bilturmed sebbe i sthlm när vi var där..hehe

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? - sitter i skolan nu så, här finns det många vänner
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - Sofia
3. Har du kysst nån kompis? - jarrå
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - yes
5. Vem har du varit kompis med längst - frida
6. Vem känner dig bäst? - sofia,linnéa och johanna
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? -hm.. jag och Sofia var ovänner ett jävla bra tag för länge länge sen
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - ja, måste va ärlig jö
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ibland? - nej :s

KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? - strumpbyxor, svart lång tröjja, och nån annan tröjjklänning på det ,uggs och en mössa
2. Favorittröja? - en fet tjocktröjja
3. Har du gett bort kläder nån gång? ja de har jag
4. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - ja det händer ofta
5. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - nej
6. Fulaste plagget andra könet kan ha? - dunväst haha eller rockar
7. Vad använder du för skor? - olika

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? - jaharu
2. Klä dig annorlunda? - varför inte
3. Vara dig själv? - jao
4. Visa dig i bikini/badbyxor? - ja
5. Pierca dej? - njaaa... svin rädd för nålar...
6. Äta små kryp ? - nejnejnej tack

SKOLAN:

1. Vad heter din skola? - NTI
2. Vad heter din favoritlärare? - Tord
3. Vad är ditt favoritämne? - gympa
4. Snyggaste läraren på skolan? - hahahaaaaaa.....
5. Fulaste läraren på skolan? - gillan
6. Tråkigaste ämnet? - allt
7. Har du skolkat mycket senaste året? - händer väl
8. Hur tar du dig till skolan? - buss

RANDOM:

1. När tuggade du tuggummi senast? typ igår
2. När var du på semester senast? - Egypten i sommras, sen har jag vare i sthlm å så
3. Vilken färg är det på din tandborste? röd
5. Är ditt hår tråkigt? - nja. det hänger väl mest ba
6. Vad har du för påslakan just nu? - rosa&vita rutor typ
7. Hur ofta duschar du? varje dag för det mesta


okej

DAGENS KLÄDSEL: gråa strumpbyxor,en rosa lång tröjja, svart linne, svart kort kofta och uggs
DAGENS SMINK: Foundation, puder,mascara,rough,
DAGENS FRISYR: knut med en fläta i luggen
DAGENS VILL HA: en pepsi
DAGENS KÖP: en godispåse på hemmakväll (L)
DAGENS LÅT: Frida-friheten ( haha gamm, men det är den ända bra som finns på mammas dator)
DAGENS HUMÖR: glad men ont i huvudet och trött
DAGENS BEHOV: Sova
DAGENS BÄSTA: solen sken och tezzi&Linnéa var bra :)
DAGENS DUMMASTE: sova hela dagen efter skolan

godmorron

okej, God morron kanske man inte ska säga för klockan är 19.20, men jag har nyss vaknat iallafall. Fast jag har ju vcarit på skolan också, men jag somnade på en gång jag kom hem. Nu ska jag snart åka och träna..när tar detta slut?!?! träning efter träning match efter match.

Idag har Har det varit en skön dag tycker jag. Jag och Tezzs kämpade på somfan på svnskan, tro fan jag aldirg jag har jobbat sådär myket på en lektion. Sen kom Linnéa till skolan också, då hade vi matte med Tord! han e så snäll, vill ha han i alla ämnen, men inte då.. Och idag var det svin äcklig mat också, fy hur kan dom servera sånna där maträtter till bara? ungdommar? vuxna? hm...

haha sitter på mammas dator nu och tanjentbordet (stavning?) är mongolid så varje gång jag skrier ett v så blir det ett c efter, så jag måste sitta och ändra varje ord som innehåller ett v ..kul va?  vc vc v vc vc vc det gick en gång..

12 matcher på 4 dagar

Nu har jag spelat 12 matcher på 4 dagar. 1 i fredags, 2 i lördags, 8 i söndags och 1 idag. Idag mötte vi somsagt SDFF och dom spelade med sitt bästa lag som spelar i division ett och vi spelar i trean. Vi förlorade med matchen men gud så bra vi spelade. Det var inte långt ifrån att vi spelade lika mot dom, och vi hade mycket skott på mål och flera stycken i ribban. Dom vart svinförbannade och stressade upp sig för dom ska igentligen vara helt överlägsa imot oss. Men den här helgen har vi gjort det bra!

Nu ska jag äta lite. Man blir alltid så hungrig efter match och träning. Har en pepsi i kylskåpet som väntar på mig ( L )

jag är död

Blev ingen skola för mig idag, för jag kom inte upp ur sängen imorse. Har så ont överallt, men det kanske inte är så konstigt p.g.a att jag har spelat 11 matcher på 3 dagar. Och ikväll har jag match igen!  kulkulkul. Mot SDFF division 1. Undra hur det kommer gå för oss? Alla lär ju vara hyfsat döda ikväll.

Nä nu ska jag äta, sen ska jag ligga framför tvn hela dagen. Kanske städar mitt rum lite också, ser ut att behövas..

Mc donalds cupen fy fan va bra

Nu har jag nyss kommit hem från nordic. Och jag har virit där sen 6 imorse. fattar ni?! jag har varit i norcid i över 14 timmar! mina ögon har gått i kors hela dagen, har mått så dåligt för jag varit så trött. Dessutom har jag spelat 8 matcher idag. Spelade först med damlaget, men vi åkte ut i kvartfinalen mot sund. blä.. Sen fick jag,natha och även hanna spela med flickor 16/17. haha Hanna som varit målvakt i ca 10 år spelade ute för första gången. Och hon var svin duktig :o hon gjorde ett själv mål..<3  jaja. Med dom gick vi vidare till final iallafall, men vi förlorade finalen mot ett stockholmslag som var så jävla bra. De förskänade att vinna! jobbig med kul helg iallafall. Fick världens kapning också på en av matcherna, en sån där kapning man ska få rött kort för, men nä.. och jag flög rakt upp i luften och sen ner på svanskotan och på ryggen, så min rygg mår skit nu och vi får se om jag ens kan röra mig imororn. Nu ska jag äta upp min pizza sen ta världens längsta bad. Men jag längtar mest av allt till sängen..

Mc Donalds cupen

Hinner inte skriva så mycket i helgen för jag har fullt upp med Mc Donalds cupen som går väldigt bra för oss faktiskt :)
Vi har vunnit alla matcher hitills, och snygga mål har vi gjort. Jag har gjort mål jag med. hihi.
Imorron har vi match klockan 8.. kul. Måste sliva upp halv 6 för vi har samling kvart i sju. inget sova för mig den här helgen.

Har sätt svin många krockar och sånt idag, massa bilar som kört av vägen. Så hemskt, tror det är mamma varje gång jag ser massa brandbilar och ambulanser som står vid bilar som kört av vägen, hehe men som tur är sitter hon här hemma i soffan och snart ska jag gå och kolla på film med henne. Måste nog gå och lägga mig snart med, så jag orkar upp imorron. Har ätit mc donalds och med salt linnea och johanna eftersom det är mc donalds cupen nu =D
önska oss lycka till i slutspelat imorron!

skoteråkning

Nu har jag och Linnéa nyss varit och åkt skoret. haha vilken dåre hon är. Kör som en jävla galning. Och jag som inte har åkt skoter på hur länge som helst! va dörädd ja. haha. Nä men det var roligt somfan. Vi åkte först till industriområdet och sen till skönviksbacken. När vi var vid skönviksbacken skulle såklart vi flyga av skotern. Skotern flög iväg och vi flög iväg, och jag fick skotern på mitt ben, trodde det hadt gått av ja. Men jag kände ingen smärta för vi höll på att skratta ihjäl oss. haha, kan inte sätt så fint ut. Nu blöder jag lite på benet och har ett litet blåmärke, hehe.
Nä nu ska jag fixa lite innan jag ska åkt till nordic och spela match.

btw. det är en hockeyspelare här hemma som spelar i Timrå ik :o sebbes kompis hihi


Linnéa

amanda
( såg inte så normal ut i ansiktet så det försvann )

upptatering

Nu kunde jag slå upp min dator igen för Kents dator hade kraschat. hehe, synd da.
Igår kom jag och fia upp iallafall. Vi kämpa, och gjorde oss årdning för att gå ner på stan för att köpa mina skor. Köpte ett par svin fina uggs, och nu slipper jag frysa om mina fötter. Köper alltid kalla skor. Aldirg fodrade, men nu så. Ett stort plus till gårdagen var att det var god mat. kyckling och pasta sallad mums. Hade bara en lektion igår och det var gympa. Vi spelade vollyboll, och gu så duktig mitt lag var. Vi vann alla matcher! men det var nog för vi hade Linnéa i laget :')

Just nu har vi mediaproduktion och vi håller på med våra filmer. Kommer nog bli ganska kul tror jag. Jag ska bli mördad i våran film.. cry.

Ikväll börjar mc donalds cuppen! och jag hoppas ni kommer och kollar på våra matcher.
fredag. 20.00
lördag. 12.00 och 19.00

nordic


skööönt


lite mycket

Nu har jag inte skrivit på ett tag. För jag hade ingen dator eller internet igår. Hade bara gympa på skolan igår och då behöver man ju ingen dator så. och hemma har vi köpt nytt modem och det krånglade så därför hade jag inge internet hemma.
Nu måste jag stänga datorn för vi håller på och gör film, men upptaterar sen!


snart så

orkar inte göra ett nytt inlägg så jag upptaterar lite här. Sitter inne i stan nu hos Fia, mysigt. Har sovmorron imorron så därför känns det könare att redan vara i stan istället för att fixa massa skjuts och så imorgonbitti. Har varit och solat också med fia och jennifer. haha jag och fia delade solarium och fan va panik man får. och varmt och länge låg vi där. jaja nu har man fått lite färg på sig iallafall. Nu ska vi väl se film eller något så vi somnar, måste kämpa upp imorron! får inte missa ännu en engelska lektion.

Nu har jag bara en lektion kvar på denna dag. Mediakunskap dessvärre..Vet inte om vi skulle kolla på film. Men vi skulle behöva göra klart vårat radioprogram som nämligen försvann när vi nästan äntligen var klar :/ jämt försvinner allt som vi gör tycker jag. som med min och tezzans film, den försvann den med för min dator hakade upp sig och stängdes av.
jaja. Idag var det jätte äcklig mat på skolan. bara massa fisk och räkwook och grejjer. luktade hästbajs... själv åt jag gammaltacos buffé, smakande gamm. Som att det hade legat där i skålarna i en vecka.
Nu har vi lektion. upptaterar senare


bjuder på en gammal bild på mig och Linnéa :D
så fin mittbena amanda!!!!


tack Ekah

Nu har Ekah fixat min blogg, och den vart riktigt nice tycker jag :)
idag är det mördardagen. Vi går från 08.15-16.30. Hur kan man ens gå så länge i skolan?
Just nu har vi håltimme till lunchen och tezzis ligger och sover. Jag och Linnéa har nyss kollat på andra avenyn. Så hemskt. Började nästan grina. lillkim tycker så synd om han, och roland lillgubben.

Imorse stog jag och väntade på bussen i ca 40 minute och jag höll på att dö. 17 minus grader. Mina fötter frös till is tror jag. Sen hade jag ingen nyckel in till skolan heller för den har jag tappat bort. Så fick jag stå utanför skolan ett tag med tills någon kom och öppnade. Men det tog inte så lång tid. Igår fick jag stå ute i 20 minuter på att någon kom och öppna. Så blir det när man försover sig. Dags att skärpa mig nu!
nu lunch-datakunskap-matte-mediakunskap


pain

klockan är 21.08 och jag har nästan nyss vaknat (Y) funderar på hur jag ska kunna somna ikväll..
Hade igentligen träning ikväll, men eftersom jag gjorde illa knät på matchen igår så kan jag inte vara med. Är rädd att knät håller på att gå sönder helt och då är det bara att säga hejdo till fotbollen. För knäskador är värst, och jag har haft problem länge med det.

Idag var mina kära vänner Linnéa och Tezzan inte på skolan, tur att Julia börjat orka kliva upp på morgonen iallafall! :d hehe. På Estetiskverksamheten idag skulle vi måla av något som symboliserar en själv, men kol.... jag är sämst på sånt igentligen men jag vart riktigt nöjd faktiskt. Målade av min kära platttång. Fick till skuggorna och sådär, har ju alltid varit duktig på att måla av saker enligt mig själv. hihihi

nu- duscha- film- sova
(och läsa lite bloggar)

matte

Nu ska snart jag och Julia gå till våran lilla mongo grupp i matte. Den består av mig Linnéa Julia Matilda och Johanna. Känner att matten kommer bli lättare nu när vi har en egen grupp. Han är så söt också våran lärare. Igår fick vi lära oss uppställningar. haha men det lärde jag mig i 3an typ men ändå. sånt där glömmer man så lätt. Nu börjar vi, nu ska vi kämpa.

förlust

IFK Timrå - Selånger 0-4
tråkigt att vi förlorade, för det var en riktigt jämn match. Bara det att vi fick inte in nå mål.

Kom på förut, att när vi fick en ny tränare för nåt år sedan var det precis som i filmer. Typ dom där hockey filmerna eller fotball filmerna när dom har världens bästa och snällaste tränare så måste han/hon helt plötsligt sluta och träna laget. Så kommer det en ny tränare som är svin sträng och bara gnäller och sätter höga krav. Ingen i laget tycker om han/hon och vill bara sluta. Precis så var det med våran tränare. När han kom så var han hur hemsk som helst, och innan det hade vi världens snällaste. Jätte många i laget slutade och tyckte det va hemskt att gå till träningen. Men nu när man har haft han ett tag tycker jag han är världens bästa tränare och är hur snäll som helst, nu när man känner han. Sådär är det i massa filmer också. Lite coolt tycker jag. Kanske ska göra en film av det. hehe

Har iallafall fixat en ny design till min blogg. Men jag vet inte riktigt hur man lägger in och fixar å de. Så det där ska jag tvinga tezzan och fixa till mig imorgon ( L ) Nu ska jag kolla på film hade jag tänkt.

gomorron

inatt har jag inte sovit bra iallafall. Har legat och hostat hela natten.Fick panik när jag låg still också, så jag sov med lampan tänd hehe. tyckte det känndes bättre då. Det gjorde så jag inte kom upp imorse, så jag fick panik när jag vakna vid halv 9 och skulle ta bussen vid 9.
Har nyss varit på stan och kollat på när Tezzo och Linnéa köpt kläder.. inte så kul när alla mina pengar redan är slut. Men tyckte det var bättre att åka till östersund än att köpa massa kläder. Nu måste jag komma på en sak som symboliserar mig. Vet inte vad jag ska ta för något, eftersom vi ska kunna täckna av den saken också. Hade ju valt min mobil om jag nu hade haft kvar den. kanske väljer min kära plattång :o

home

Nu är jag hemma i sundsvall igen. Bussresan hem gick fort somfan tyckte jag. Låg och kollade på en film på datorn och helt plötsligt var vi i sundsvall. Kom hem för några timmar sen och då hade mamma gjort go mat som vi åt. Sen har jag bara suttit och kollat på top model med Emma.

Igår började vi dricka ganska sent. Vi var så seg och vi kunnde inte bestämma oss för vad vi skulle göra. Men tillslut bestämmde vi oss för att ta bussen in till stan hem till nån Kim johanna kännde. Alexandra var med oss hon med. så söt :D Vi var där hela kvällen, det var inte så mycket folk men roligt tyckte jag väl att det var. Förutom att jag råkade somna en timme eller så. Men jag vakna till liv och då vare party igen. Ganska sjukt ändå att man träffar folk där som känner folk från sundsvall/timrå. haha. Då har man iallafall nånting att prata om med folk som man inte känner. Vid halv 3 ? tiden skulle Kim köra oss till max. å gu så jag hade längtat. Så när vi skulle gå ut så mötte vi en svin full kille som va på väg hem, hah han såg så liten och efterbliven ut, så en av killarna vi var med gick fram till han och putta han så han bara flög. Tyckte så synd om han. vart svin förbannad ja , lite damp har dom där uppe =D skulle hålla på lixom. lal. jaja.. kom till bilen tillslut ialafall och kallt vare. Åkte på max och träffa massa sjuka människor där. Haha vart litt kompis med dom som jobba där för alla klaga så mycket på dom, det va bara 2 stycken som jobbade där och dom kämpa dom. Men jag va så snäll så. hihi är så snäll ibland. och för det fick jag tillochmed en stor dricka och en stor strips. hoho det lönar sig ibland att vara snäll. Sen åkte jag och johanna hem till henne, och där var marcus också.Vi satt där och åt och babbla på. fyllesnacket..
Vid 5 tiden kom vi väl i säng, men Johanna skrämmer livet ur en så det va inte det lättaste att somna.
På morron så åkte johanna och marcus lite tidigare än mig för dom skulle träffa Eva på tågstationen, så jag var kvar i hemma hos johanna och packa och så. Sen tog jag bussen till stan och mötte upp dom. Köpte en svin äcklig sallad på pressbyron också. usch, värsta jag varit med om. torrkycklingen ba hängde. jaja. sen sa jag hejdo till östersund och tog bussen hem till sundsvall.

tack för en rolig helg Johanna. (och alla andra) Jag kommer tillbaka kan jag lova.
jag älskar dig bästa
vän ( L )


johanna marcus amanda

alexandra amanda

RSS 2.0