hej på dej

nu har jag nyss tränat och tagit ett låångt bad! skönt
Har haft jätte mycket träning och matcher nu, känner mig riktigt nertränad! men nu är vi faktiskt träningslediga tills på söndag :o ojoj.. men det är nog för att serien startar nästa vecka så vi måste få vila innan dess.
jaja..
Har varit på skolan och kommit igång med lite grejjer. det känns skönt! synd bara att man har så jävla mycket att göra nu innan det blir sommarlov.. hata att man ligger efter i allt.
På fredag blir det utgång iaf och jag hoppas det blir niceeeee.


ÄLSKA LIVET

hur kan man inte göra det med detta väder?????
ge me sommar nueee


lääääs dåå

jaha länge sen!
har inte tid längre att blogga här. Förr skrev jag jämt, ibland flera inlägg om dagen? jaha vad hände med det.... aja. Dom senaste dagarna har jag mest varit på skolan ( L )... känner mig så duktig den här veckan? som idag. så försov jag mig, Linnea låg i sängen och det såg så skönt ut att bara krypa ner igen och sova. Men jag kämpade mig upp på skolan ändå, fast hann bara komma dit sen slutade jag :PpPPpPpp... följde iaf med tessan till frissan och satt där medans hon klippte sig, lillgomman det vart så fiiint :) sedan vart det stan en sväng och träffade bella och sedan handlade jag med mig cola hem. japp! jag har börjat dricka cola nu när jag bor med linnea? helt sjukt. Förr hatade jag cola, eller inte hatade men jag tyckte inte om...fanns bara pepsi för mig. Linnea åkte iväg en sväng när jag kom hem och sen hade hon köpt med sig en marabou. En helt vanlig utan massa grejjs i, och sån brukar aldrig linnea köpa hon brukar alltid vilja ha en massa grejjs i. Men hon tänkte på mig :') för det är den ändå chocklad jag tycke hon! lille tötisen min.

Sedan åkte jag iväg på träning. hade först löpning sedan fotbollsträning och sen möte. så det vart sent ikväll! men när jag kom hem hade Linnea städat heeela lägan så fint :')

nu ställde linnea en dum fråga till mig också... så nu vart jag irri... haha va sjuk hon är.. extremt dum......

aja ett helt meningslöst inlägg. Nu har jag skrivit för resten av veckan.
har match på lördag morgon i huddik så ska nog hem till mammsen och sova imorron. SAKNAR HENNE MEST (L)(L)
Kanske ska tillägga att jag har nationella imorron i svenska... i 6 timmar (K) wie...


full dag!

Efter att ha sovit ca 3 timmar så kom jag upp i tid och kom till och med tid till skolan (y) bra jobbbaet
Va på skolan hela dagen och lalle på. Sedan tog jag bussen till timrå för att gå på vårdcentralen där jag fick antibiotika.. möms! varför dådå?
nä sen gick jag och mammsen och handlade lite mat, och sedan blev det buss tillbaka till stan och buss igen till södermalm och då var det bara att börja laga mat, medans linnea städade ( L ) så dukti, hon håller fortfarande på med det men jag måste sova litt känner jag! he he

spelade match igår också, och det gick ju inte så bra! eller jo vi vann med 4-1 men jag gjorde illa me :( hon skulle skjuta bollen men träffade mitt smalben istället, jätte bra jätta fin stor blå boll jag fick på benet + en lårkaka på de (K)

jaja
nu blire sössa


partYui



Sofia F18

GRATTIS ÄLSKADE VÄN PÅ 18 ÅRS DAGEN!!







SKOLA ...........

jaha nu har skola börjat igen..... cryy
tog väl några timmar innan jag och linnea kom upp imorse men tillslut tog vi oss upp och då åt vi go frukost och tog en väldig tid på oss. Nu slutar vi snart så det är skönt!
aja

i lördags va vi ute och åkte bil i stan och då vare ett jävla peddopsyk som följde efter oss hur länge som helst?? mer en än timme. In på småvägar och runt runt i rondellerna.. jaha där satt han med sin cowboy hatt och hånflina. jävla fjant.......

så har de bara vare en massa mys i lägenheten och har färgat håre och lite sånt.

mammi

ja nu ha jag inte skrivit här på länge.
har haft fullt upp helt enkelt.. hehe
i måndags var jag iaf i övik och spelade match, vi förlorade men vi spelade bra iaf! Och imorgon ska jag till östersund och spela match så ikväll ska jag hem till mamma och äta å ta det lugnt bara :) ska bli så skönt att slippa och laga mat!! är så less på att städa och laga mat varje dag haha.. Annars i veckan ha vi bara tage det lugnt och myst på. Hatar att inte vara 18.......... kännes som att alla man känner är 18 nu och bara är på krogen varenda dag.. haha. jag och kim (L) snart så kommer vi också!! hoho.

nu ska jag snart fixa mig lite och städa upp lite här. sedan blir det ner till stan och sedan hem till mammiii.


NICEEEEE

igår: förfest här sen alnö på fest! en massa bråk och lall, fatta inte att man orkaa.. men hade de nice somfan. hohoho
Idag var jag hem en sväng och tog de lugnt bara sen åkte vi och handlade lite, sen ha vi bara varit i lägenheten hela kvälla och myst på!
nu blir de sova för ska till övik imorgon och spela match!
hejhej din fyle

4 år


4 år sedan idag
(L)


mobbad chey

Är sämst på att upptatera jag vet, men vad gör de om 100 år? ne jusde ingenting :)))
Ha inte vare på skolan de senaste dagarna för jag har gjort illa foten och jag har fått massa utslag i ansiktet och halsen? ja jag vet inte alls vad de sitter i. . Hoppas på att de försvinner till helgen för i helgen händer det bara en massa festligheter! hihi.

Igår
sprang jag och linnea runt hela kvartet och letade efter tvättstugan, men ikke hittade vi den... Men sedan ringde hennes morbror och sa att den låg typ nedanför huset bara.. jaha jätte bra. Men istället lagade vi fläskfilé och potatisgratäng och mös på hela kvällen.

idag
ställde vi klockan klockan 9 för vi skulle gå och tvätta. tro ni vi vaknade eller? nee ... klev väl upp vid 1 någon gång. Så åkte linnea iväg och jag låg bara i soffan och tyckte synd om mig själv för jag ha fått mer utslag på halsen.... Sedan kom hon hem igen och vi lagade mat, sedan kom matilda erica och julia hit och började föra med Linnea, men inte jag eller för jag hade träning. Så jag åkte på den och spelade klart cupen vi höll på att spela. De laget som vann vann ett påskägg lixom :)) och mitt lag vann då såklart! hoho. Sen kom jag hem och då såg de ut som sataN här, hihi nejdå. Dom var fortfarande kvar men nu har dom dragit, så nu har jag gått och plockat efter dom.. he he, och nu sitter jag här själv medans dom är på krogas... vad ska jag göra nuda?

nja får vänta tills imorron för dååååå blir partuuu :)) he he..
ber till gud att jag får tillbaka mitt ansikte! haaha........
ja ja
bla bla
hejhej


RSS 2.0